Master of Education

Generalități

Programul de descriere

INSTITUTUL BRAC DE DEZVOLTARE EDUCAȚIONALĂ

Institutul BRAC de Dezvoltare Educațională, Universitatea BRAC a fost implicat în domeniul educației de la înființarea sa în 2004, ca parte a BRAC și Universitatea BRAC. Încă de la începuturile sale, aceasta a contribuit la îmbunătățirea generală a sistemului național de învățământ din Bangladesh. De-a lungul anilor a fost înfloritoare prin asumarea de noi provocări și oportunități în îndeplinirea obiectivelor societale globale de luptă împotriva sărăciei, consolidarea capitalului uman și care să permită oamenilor să-și realizeze potențialul.

Misiune

BIED, BU are ca scop îmbunătățirea calității, echității și eficienței în sistemul de învățământ prin cercetare și dezvoltare, consolidarea capacităților și formare, dialog politic și advocacy.

Masters of Education (MEd)

Recunoscută pe plan național MEd / PGD este un program de un an, care prevede oficiali guvernamentali, persoane fizice și profesioniștii care lucrează un mediu bogat de învățare și diverse pentru a explora teoria și practica educațională într-un context Bangladesh-ului. Pedagogia sale adaptate, de asemenea, contribuie la dezvoltarea competențelor elevilor în domenii precum leadership și management, cercetarea academică și educațională, curriculum-ului și de dezvoltare, abilități avansate în comunicare, gândire critică și de analiză pentru a duce la îmbunătățirea școlii întregi.

Eligibilitate

 • profesioniști la mijlocul carierei care lucrează în sistemul de învățământ de stat și instituții, precum și în ONG-uri și instituții de învățământ private.
 • Solicitanții trebuie să aibă un număr total de 15 ani de studiu și de cel puțin o diplomă de licență la o instituție recunoscută / acreditată în orice disciplină (cu nici o clasă a treia / divizare sau CGPA sub 2.5. În limba engleză este mediu de instruire și solicitante trebuie să fie fluent în scris și limba engleză vorbită.

Structura cursului

 • 501 EDU: Teorii educaționale și practici: O critică
 • 502 EDU: Leading Îmbunătățirile în Educație: Lucrări în curs de desfășurare în Bangladesh
 • EDU 503: Crearea de organizații de învățare: leadership, planificare și management
 • EDU 504: Metode de cercetare 1: Cercetare Citirea și scrierea de rapoarte
 • EDU 505: Principii de Curriculum și dezvoltarea de materiale de învățare
 • EDU 506: Lideri ca elevi: oameni de frunte în instituțiile de învățământ
 • 507 EDU: Lideri ca elevi: Cum Copiii și adulții învață
 • 508 EDU: Măsurarea Educațional și Evaluare
 • 509 EDU: Total School Imbunatatirea abordare: Cum putem face să funcționeze?
 • 601 EDU: Îmbunătățirea rezultatelor în școlile din Bangladesh: Un studiu de caz
 • EDU 602: Metode de cercetare 2: planificarea și pregătirea de cercetare
 • 603 EDU: Master tezei de doctorat
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

BRAC University (BRACU) was established in 2001. It follows a liberal arts approach to education which nurtures fresh ideas and gives new impetus to the field of tertiary education. It ensures a high ... Citeste mai mult

BRAC University (BRACU) was established in 2001. It follows a liberal arts approach to education which nurtures fresh ideas and gives new impetus to the field of tertiary education. It ensures a high quality of education and aims to meet the demands of contemporary times. Building on BRAC's experience of seeking solutions to challenges posed by extreme poverty, BRACU hopes to instill in its students a commitment to working towards national development and progress. Citește mai puţin