Master of Arts - studii teologice

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Arts - Studii Teologice (Cursuri)

&nbsp

Teologia a avut întotdeauna un loc central în viaţa şi misiunea comunităţii creştine. Importanţa sa centrală la viaţa comunităţii derivă din faptul că este prin Teologia că Biserica vine să înţeleagă propria credinţă şi explică faptul că credinţa altora.


Educaţia în Teologia este, prin urmare, indispensabil pentru dezvoltarea unei persoane de credinţă a lui, deoarece este esenţială pentru exercitarea tuturor ministerelor, să şi hirotonit, îndreptate spre a comunicarea şi schimbul de credinta.


Se explorează, printre altele, aspecte importante cum ar fi natura lui Dumnezeu, un fel de Dumnezeu revelat pentru noi în Isus Hristos, natura a identităţii personale şi a omenirii, originile omului şi destin, comunitate creştină şi prezenţa lui Dumnezeu cu noi acum, în Spirit.

&nbsp

&nbsp

Structura cursului


Toţi elevii întreprindere Master of Arts grad Studii Teologice-sunt obligaţi să completeze următoarele patru unităţi (sau echivalent):

 • Hristologia
 • Misterului lui Cristos 4: Biserica si Taine
 • Învăţătura de teologie morală
 • Scriptura şi Biserica

&nbsp


MOD 1: Cursuri

7 unităţi la nivel 500

1 unitate la nivel 400/500 7 din cele 8 unităţi trebuie să fie în Teologie 1 unitate pot fi luate de la alte discipline conexe de educaţie religioasă. Educaţie Leadership, Studii de Justiţie sau Filosofie Incluse 4 unităţi necesare (sau echivalent)

&nbsp


MOD 2: cursuri şi Proiect de cercetare

 • 4 unităţi de la nivel 500
 • 1 unitate la nivel 400/500
 • Includeţi 4 unităţi necesare (sau echivalent)
 • Proiect de cercetare (echivalentul a 3 unităţi), în disciplina de Teologie (15.000 de cuvinte)
 • 4 din 5 unităţi trebuie să fie i n Teologie
 • 1 unitate pot fi luate de la alte discipline conexe de educaţie religioasă, educaţie conducere, Studii de Justiţie de Filosofie

&nbsp

&nbsp

Mod de studiu şi de evaluare


Elevii pot întreprinde studiu, ca un part-time sau full-time studenţi, care începe în primul semestru, în termen de iarna sau in semestrul al doilea rând, în funcţie de disponibilitate unitate. Evaluarea de competenţă în fiecare unitate de performanţă constă în tutorial şi un număr de sarcini, sau proiecte pe parcursul semestrului.
Acesta poate fi posibil pentru acest curs să fie finalizată în modul extern cu unităţi în funcţie de disponibilitate.

&nbsp

&nbsp

Cerinţele de admitere


Notre Dame încurajează cererile de la oameni din toate mediile şi ia în considerare performanţa aplicaţiei academice, precum şi calităţile lor personale şi realizările. Cerinţele academice sunt după cum urmează:

 • Bachelor de Teologie (sau echivalent) sau diplomă de licenţă într-o altă disciplină de cursuri
 • Bachelor de Teologie (sau echivalent) sau diplomă de licenţă într-o altă disciplină de cursuri şi proiect de cercetare.

Cererile trebuie să fie primite cu cel puţin o lună înainte de începerea. Cu toate acestea, există locuri limitate disponibile în cursuri postuniversitare şi acestea vor fi ocupate pe principiul primul venit, primul servit astfel o aplicare anticipată este încurajată.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta ... Citeste mai mult

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta are acum peste 7000 de studenţi înscrişi la cele trei campusuri în Fremantle, Sydney şi Broome. partener Universitatea fondatori ai fost la Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii (NDUS), una dintre universităţile din lume mare catolice şi de referinţă pentru UNDA. Acesta a oferit UNDA cu inspiraţie; sfat, idei şi modele; "studia în străinătate", studenţi şi facultate, precum şi prezenţa liderilor pe camerelor sale şi consiliile de conducere. &nbsp Notre Dame Australia este o universitate australian care a îmbrăţişat atât australian tradiţia universitate modernă şi stimat şi tradiţiile vechi de universităţi catolice, atât în Europa şi America de Nord. Ea a căutat să fie o universitate care este specializata in excelenţă de învăţământul pre-universitar. Obiectivul său este de educaţie şi formare a tinerilor pentru intrarea profesii majore: medicina, drept, de predare, asistenţă medicală, de contabilitate şi finanţe, fizioterapie, consiliere, ştiinţe ale sănătăţii şi preoţia. &nbsp Universitatea este de remarcat mai ales pentru rolul său de lider în disciplinele mare profesionist tradiţional de Sănătate şi Educaţie, atât de mult timp asociat cu misiunea Bisericii în Australia. Le-a asumat, de asemenea, un rol deosebit în educarea, şi servicii pentru, oamenii indigene din nordul Australiei. &nbsp Notre Dame este o dimensiune medie, universitate privată care primeşte fonduri publice într-o serie de domenii. Un număr semnificativ de studenţi au locuri în domeniile sănătăţii şi educaţiei finanţat de către Guvernul australian. Se angajează să asigure că, pe cât posibil, elevii primesc o educaţie personalizată, de înaltă calitate într-un mediu de îngrijire şi prietenos de învăţare. Aproximativ 10 la suta din corp student sale este international. &nbsp Universitatea are drept scop de a produce "industriei gata" absolventi care sunt mult mai în cererea din partea angajatorilor din Australia. &nbsp Universitatea trei campusuri, în Fremantle, Sydney şi Broome sunt izbitor de frumoase şi foarte convenabil. Acestea oferă un cadru ideal pentru o experienţă de primă clasă universitare de licenţă. Citește mai puţin
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mai mult Mai Puțin