Master of Arts - Studii Teologice (Cursuri)

&nbsp

Teologia a avut întotdeauna un loc central în viaţa şi misiunea comunităţii creştine. Importanţa sa centrală la viaţa comunităţii derivă din faptul că este prin Teologia că Biserica vine să înţeleagă propria credinţă şi explică faptul că credinţa altora.


Educaţia în Teologia este, prin urmare, indispensabil pentru dezvoltarea unei persoane de credinţă a lui, deoarece este esenţială pentru exercitarea tuturor ministerelor, să şi hirotonit, îndreptate spre a comunicarea şi schimbul de credinta.


Se explorează, printre altele, aspecte importante cum ar fi natura lui Dumnezeu, un fel de Dumnezeu revelat pentru noi în Isus Hristos, natura a identităţii personale şi a omenirii, originile omului şi destin, comunitate creştină şi prezenţa lui Dumnezeu cu noi acum, în Spirit.

&nbsp

&nbsp

Structura cursului


Toţi elevii întreprindere Master of Arts grad Studii Teologice-sunt obligaţi să completeze următoarele patru unităţi (sau echivalent):

 • Hristologia
 • Misterului lui Cristos 4: Biserica si Taine
 • Învăţătura de teologie morală
 • Scriptura şi Biserica

&nbsp


MOD 1: Cursuri

7 unităţi la nivel 500

1 unitate la nivel 400/500 7 din cele 8 unităţi trebuie să fie în Teologie 1 unitate pot fi luate de la alte discipline conexe de educaţie religioasă. Educaţie Leadership, Studii de Justiţie sau Filosofie Incluse 4 unităţi necesare (sau echivalent)

&nbsp


MOD 2: cursuri şi Proiect de cercetare

 • 4 unităţi de la nivel 500
 • 1 unitate la nivel 400/500
 • Includeţi 4 unităţi necesare (sau echivalent)
 • Proiect de cercetare (echivalentul a 3 unităţi), în disciplina de Teologie (15.000 de cuvinte)
 • 4 din 5 unităţi trebuie să fie i n Teologie
 • 1 unitate pot fi luate de la alte discipline conexe de educaţie religioasă, educaţie conducere, Studii de Justiţie de Filosofie

&nbsp

&nbsp

Mod de studiu şi de evaluare


Elevii pot întreprinde studiu, ca un part-time sau full-time studenţi, care începe în primul semestru, în termen de iarna sau in semestrul al doilea rând, în funcţie de disponibilitate unitate. Evaluarea de competenţă în fiecare unitate de performanţă constă în tutorial şi un număr de sarcini, sau proiecte pe parcursul semestrului.
Acesta poate fi posibil pentru acest curs să fie finalizată în modul extern cu unităţi în funcţie de disponibilitate.

&nbsp

&nbsp

Cerinţele de admitere


Notre Dame încurajează cererile de la oameni din toate mediile şi ia în considerare performanţa aplicaţiei academice, precum şi calităţile lor personale şi realizările. Cerinţele academice sunt după cum urmează:

 • Bachelor de Teologie (sau echivalent) sau diplomă de licenţă într-o altă disciplină de cursuri
 • Bachelor de Teologie (sau echivalent) sau diplomă de licenţă într-o altă disciplină de cursuri şi proiect de cercetare.

Cererile trebuie să fie primite cu cel puţin o lună înainte de începerea. Cu toate acestea, există locuri limitate disponibile în cursuri postuniversitare şi acestea vor fi ocupate pe principiul primul venit, primul servit astfel o aplicare anticipată este încurajată.

Vezi 8 mai multe cursuri de la The University of Notre Dame Australia »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Ian 2020
Duration
1 an
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date