Master of Arts în psihologie de consiliere

Generalități

Programul de descriere

Unități: 90 unități trimestriale (3 unități trimestriale = 2 unități semestre)
Program Lungime: 3 ani (cu normă întreagă)
Melodii: LPCC, MFT, LPCC / MFT și nr
Opțiuni de evidențiere: Consilierea Latino, psihologia corecțională și psihologia sănătății
Începeți Date: Toamna, iarna, primavara sau vara
Metoda de instruire: În campus Master of Arts în psihologia consilierii oferă un program intensiv de 90 de unități de Master of Arts pentru studenți. Elevii pot opta să includă oricare dintre cele trei domenii ale accentului nostru Psihologie corectivă, psihologia sănătății, sau Consiliere Latino La gradul lor. Un accent funcționează ca un minor. Elevii care nu aleg un accent pot alege dintr-o varietate de electives pentru a-și extinde cunoștințele în diferite domenii.

Master of Arts în Psihologie Consiliere are patru piese:

 • MFT Track
 • LPCC Track
 • MFT / LPCC Track în comun
 • Nici urmă

MFT Track

Consiliul de Științe Comportamentale din California pune bazele programului MFT Track privind reglementările statului din California, recomandările sugerate de Asociația Americană pentru căsătorie și terapia familială și Asociația de căsătorii și terapeuții familiei din California și aprobarea curriculum-ului. Elevii care aleg această pistă sunt calificați să participe la un examen de licență MFT după terminarea lucrărilor de curs, practică și orelor clinice în statul California.

Faceți clic aici pentru secvența cursurilor

LPCC Track

Consiliul de Științe Comportamentale din California își întemeiază regulamentul LPCC privind statul California, orientările de la California Coalition for Counselor Licensure și aprobarea curriculumului. Elevii care aleg această piesă sunt calificați să participe la un examen de licență LPCC după terminarea lucrărilor de curs, practică și orelor clinice. LPCC este o diplomă portabilă, ceea ce înseamnă că cursurile și pregătirea clinică în California vor permite unui student să se așeze pentru licențiere în orice alt stat; Pe baza oricăror cerințe de rezidență ale acelei stări. Condițiile de licențiere LPCC includ un examen național, mai degrabă decât centralizat de stat.

Programul LPCC este în primul rând axat pe Clienți individuali adulți. Elevii care urmăresc acest program care doresc să lucreze cu cupluri, familii și copii vor trebui să ia cursuri în aceste specialități pentru a lucra în mod legal și etic cu aceste populații.

O diferență majoră între MFT și LPCC este că un număr semnificativ de ore de instruire necesare poate fi finalizat înainte de a primi diploma de master pentru licența MFT. Cele 3000 de ore necesare pentru LPCC trebuie să fie acumulate după absolvire cu un masterat.

Faceți clic aici pentru secvența cursurilor

MFT / LPCC Track în comun

Piesa comună MFT / LPCC este disponibilă pentru studenții care doresc să aplice pentru ambele licențe. Acest program combinat poate fi finalizat în cadrul celor 90 de unități. De asemenea, elevii pot opta pentru una din cele trei accente; Cu toate acestea, studenții care completează această pistă cu accent pe Psihologia Sănătății sau Psihologia Correcțională vor trebui să completeze 91,5 de unități și studenții care completează această pistă cu un accent în consilierea Latino vor trebui să completeze 93 de unități pentru a obține toate cursurile necesare. Elevii care doresc să exploreze această opțiune comună sunt încurajați să se întâlnească cu un consultant al Facultății. Pentru a afla mai multe despre beneficiile traseului comun MFT / LPCC, vizitați Asociația Americană pentru căsătorie și terapie familială, site-ul diviziei din California la adresa: http://aamftca.org/q-and-a-the-lpcc-license/.

Faceți clic aici pentru secvența cursurilor

Nici urmă

Elevii nu pot opta nici pentru piesa MFT, nici pentru piesa LPCC. Această piesă este destinată persoanelor care doresc o pregătire și o experiență mai extinsă decât cea acordată de 51 de unități de masterat de consiliere. Această pistă nu Duce la licențiere.

Examen CPSY Comprehensive

Examenul cuprinzător este un examen de eseu, conceput pentru a vă ajuta să vă sintetizați învățarea într-o declarație personală și profesională puternică. Examenul este dat o dată pe parcursul căderilor de toamnă, de iarnă și de primăvară și aveți două săptămâni pentru a-l completa după ce vi sa trimis prin poștă. Luați acest examen la sfârșitul studiilor, de obicei trimestrul înainte de ultimul trimestru în care sunteți înscris în program. Experiența practică dobândită în acel moment vă poate ajuta la examen, deoarece una dintre întrebări necesită descrierea unui studiu de caz.

Termenele limită pentru înregistrare pot fi găsite personal la Sala Guadalupe, pe panourile de bord, în buletinul CPU sau în e-mailurile trimise contul dvs. SCU. Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți prin e-mail numele complet, adresa, numărul de telefon și ID-ul studenților la Departamentul CPSY la cpsy@scu.edu. Examenele sunt trimise prin poștă la adresa pe care o oferiți cu două săptămâni înainte de data la care se dorește.

Cerințele de admitere

În plus față de cerința generalăUn solicitant de Master of Arts în consiliere și consiliere psihologie trebuie să îndeplinească cerințele specifice menționate mai jos

 • Este necesară o GPA minimă de 3,0, media punctului de licență (GPA).
 • În plus, admiterea la programele de masterat necesită o excelență academică anterioară la nivel de licență sau nivel superior și estimarea biroului de admitere a potențialului elevului de a fi un consilier de succes. Deoarece licența de stat în MFT și LPCC permite titularului să se angajeze în practica privată folosind tehnici psihoterapeutice și de consiliere și deoarece toți absolvenții de psihologie de consiliere sunt susceptibili să lucreze în arena serviciilor umane, candidații vor fi selectați pe baza:
  1. Experiență
  2. Profilul academic precedent
  3. Maturitate în ceea ce privește experiența de viață și obiectivele profesionale.
 • Experiență profesională înrudită:

  Acei candidați care prezintă o experiență semnificativă de muncă sau experiență voluntară în activități de consiliere vor beneficia cel mai mult de programul în sine și de eforturile ulterioare de consiliere. Prin urmare, în deciziile de admitere se va acorda o preferință puternică acelora care au acumulat experiență reală (inclusiv voluntară) în consiliere (la orice nivel) înainte de a solicita admiterea la programul de masterat.
 • Solicitanții care urmează cursul MFT sau LPCC trebuie să fie pregătiți și suficient de motivați pentru a completa cerința de experiență, așa cum a fost stabilită de Consiliul de Științe Comportamentale din California la finalizarea programului de studii.

Scrisori de recomandare ar trebui să fie de la trei persoane care au servit în roluri de supraveghere sau de evaluare cu tine. Acestea pot include profesori, instructori, șefi sau manageri, supraveghetori de locuri de muncă, supraveghetori clinici, coordonatori de voluntari sau supraveghetori ai activității de voluntariat, pastori sau altele similare. Aceasta nu ar trebui să includă prieteni personali sau terapeuți personali. Ne dăm seama că scrisorile a trei astfel de indivizi ar putea să nu fie posibile pentru unii solicitanți. Dacă veți cere o scrisoare de la o persoană care nu se încadrează în aceste reguli, vă rugăm să explicați pe scurt de ce; Se așteaptă ca persoanele care scriu scrisori pentru dvs. să fie în continuare în măsură să comenteze capacitatea dvs. profesională de consilier.

Cerințe internaționale solicitante

 1. Examenul de limba engleză pentru examenul de limba engleză: TOEFL (scor de 90 sau mai mare) sau IELTS (scor de 6,5 sau mai mult) sunt necesare pentru studenții internaționali care au absolvit învățământul postliceal într-o altă limbă decât limba engleză. TOEFL sau IELTS poate fi renunțat dacă licența dvs. (și Masterul, dacă este cazul) au fost finalizate la instituții în care limba engleză este limba principală de instruire. Cu toate acestea, tuturor solicitanților li se poate solicita să furnizeze dovezi suplimentare privind competența în limba engleză, după cum este necesar.
 2. Evaluarea educației internaționale: evaluările transcripției sunt solicitate de una dintre agențiile aprobate de NACES. Solicitanții la programul de Master of Arts în predare + certificare didactică (MATTC) trebuie să aibă evaluările transcrierilor lor de către una dintre agențiile aprobate de CTC. Rețineți că evaluările transcripției trebuie să includă echivalența gradului și echivalența US GPA. Vă recomandăm raportul de evaluare a cursului.
 3. Dovada fondurilor: Reglementările privind vizele din Statele Unite necesită dovada că sunt disponibile suficiente fonduri pentru a vă finanța cheltuielile de călătorie, cheltuieli de trai și studii de program. Consultați site-ul web al Serviciului Studenți Internațional pentru o estimare actualizată a costului asociat cu un an întreg de studii universitare în cadrul ECP.

După primirea scrisorii oficiale de acceptare, elevul trebuie să contacteze biroul ECP Admissions, ecpadmissions@scu.edu, pentru documentația I-20, pentru a aplica pentru o viză de student F-1. După terminarea procesului, acesta va fi trimis la Oficiul Internațional al Serviciilor pentru Studenți.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical pr ... Citeste mai mult

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical professionals committed to meaningful and supportive engagement with diverse people, schools, and communities built on the foundation of our Core Values. Citește mai puţin