Master of Arts în economie

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master în Arte Economice

Prognoza vânzărilor și a veniturilor, analiza tendințelor pieței, modelarea econometrică - toate aceste abilități se bazează pe economia aplicată. Acestea sunt, de asemenea, printre cele mai căutate competențe în afaceri și guvern.

Programul Darla Moore School of Business "Master of Arts în economie" combină o bază solidă în economie cu accent pe aplicarea acestor cunoștințe în situațiile din lumea reală. În timp ce programul pregătește studenții pentru carieră ca economiști profesioniști în guvern și afaceri, unii absolvenți utilizează gradul ca o rampă de lansare spre o educație continuă în drept sau un doctorat în
Afaceri sau economie.

Programul este compact - trei semestre în lungime pentru majoritatea studenților - dar puternic, cu oferte de curs în domenii cum ar fi economie de afaceri, economie cantitativă, bani și bancar, teoria economică, creștere economică și dezvoltare, economie internațională, organizare industrială și politică publică.

Opțiunile programului

Structura programului de Master of Arts în Economie (MA) permite flexibilitatea pentru a se potrivi cu interesele și nevoile individuale ale elevului individual. Toți elevii vor dobândi un fundal puternic în economie, dar aceia care caută un accent aplicat sunt oferite oportunități pentru cursuri și experiențe de cercetare cu relevanță directă pentru afacerile contemporane și problemele sociale. Elevii pot alege să se specializeze în punctele forte ale departamentului în economie și creșterea economică internațională sau în domeniile microeconomice aplicate în domeniul sănătății, al muncii și al economiei de mediu. Indiferent de specialitatea aleasă, toți absolvenții programului demonstrează stăpânirea următoarele abilități de bază:

  • Abilitatea de a aborda problemele legate de economie în mod analitic
  • Capacitatea de a folosi datele în mod corespunzător pentru a răspunde empiric la întrebările de cercetare economică
  • Capacitatea de a comunica eficient rezultatele cercetărilor.

Teza și opțiunea non-teză

Programul MAEcon oferă acum o opțiune teză și o opțiune non-teză, în funcție de preferința elevului. Dacă un student alege piesa de teză, 6 dintre orele totale de program vor fi lucrări de teză. Dacă un student optează pentru piesa non-thesis, teza de credit de teză va fi înlocuită cu 6 credite (2 clase) de electives. Toți elevii trebuie să treacă un examen complet după finalizarea cursurilor de bază.

CRITERII PENTRU ADMITERE

Studii superioare

O diplomă de licență obținută de la o instituție acreditată trebuie să fie luată în considerare pentru admiterea la programul MAEcon. Gradul mediu de punctaj mediu (GPA) este de aproximativ 3,3. Cursurile postuniversitare și / sau (dacă gradul a fost câștigat sau nu) vor fi, de asemenea, luate în considerare. Transcrierile din toate instituțiile care au participat trebuie transmise Școlii de Afaceri Darla Moore.

Testul standardizat

Solicitanții trebuie să furnizeze un examen valabil (cinci ani sau mai puțin) de admitere la examenul de admitere în management (GMAT) sau examenul de înregistrare a absolventului (GRE) pentru a fi luați în considerare pentru admiterea la programul MAEcon. GMAT și GRE sunt compuse din secțiuni verbale, calitative și analitice.

Transcrieri

Dacă colegiul sau universitatea oferă o transmisie PDF a transcrierilor, vă rugăm să le furnizați directorului de informații de contact pentru admitere pentru a vă asigura că transcrierile sunt considerate oficiale. Transcrierile trimise persoanelor fizice, altele decât directorul admiterilor, nu pot fi considerate oficiale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Citeste mai mult

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Citește mai puţin
Columbia , Columbia + 1 Mai mult Mai Puțin