Master Of Arts în conducere de învățământ

Generalități

Programul de descriere

Unități: 45 unități trimestriale (15 cursuri)
Program Lungime: 1,5 - 2 ani; normă întreagă, jumătate de normă
Începeți Date: Toamna, iarna, primavara sau vara
Metoda de instruire: În campus Master of Arts în Administrarea Educațională cuprinde cele 36 de unități de cursuri necesare pentru acreditare de servicii administrative preliminare (care este acreditat de Comisia California de Credentialing profesor), plus o suplimentare de 9 unități de cursuri electivă. Candidații care urmăresc acreditarea preliminară a serviciilor administrative pot obține diploma de masterat de arte prin completarea a trei cursuri suplimentare elective alese în colaborare cu consilierul academic.

Masterul de Arte în Administrarea Educațională este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care au obținut Certificatul de Servicii Administrative preliminare prin examinare și încearcă să-și consolideze baza de cunoștințe și pentru persoanele care nu dețin un certificat de predare sau elev, dar doresc să-și dezvolte cunoștințele despre Administrarea și conducerea în medii educaționale pentru a-și desfășura cariera în școlile private sau pentru a se pregăti pentru studii doctorale. Acest program se adresează standardelor profesionale din California pentru liderii educaționali.

Curriculum

Curs Titlu Unități
EDUC 360 leadership organizațional 3
EDUC 361 Instruire conducere 3
EDUC 362 Comportament organizațional 3
EDUC 363 Guvernanța organizațională și legea 3
EDUC 364 Leadership Field Lab 3
EDUC 365 DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 3
EDUC 366 Conducerea comunității 3
EDUC 367 Contextual Field Lab 3
EDUC 368 Evaluarea programului 3
Alege una
EDUC 369
SAU
EDUC 490
Acțiune de cercetare
SAU
Metode de cercetare educațională
3
Alege una
EDUC 370
SAU
EDUC 376
Comunitate și tehnologie. Lab
SAU
Tech. Pentru a îmbunătăți conducerea
3
EDUC 371 Programul Intervenții 3
EDUC 374 Cultura organizationala 3
EDUC 428 Management Financiar 3
EDUC XXX Electiv 3
Unități totale 45

Cerințe de admitere

Pentru a aplica la Școala de Educație și Consiliere psihologică, solicitanții vor trebui să completeze cerințele generale și programele specifice enumerate mai jos.

 1. Completați și trimiteți formularul online de solicitare
 2. Completați și prezentați declarația de scop.
 3. Trimiteți o taxă de aplicare nerambursabilă de 50 USD
 4. Trimite CV-ul curent sau CV-ul
 5. Două copii ale transcrierilor oficiale de la fiecare instituție post-secundară au participat (indiferent de durata studiilor sau de numărul de cursuri luate)
 6. Scrisori de recomandare. Toate programele necesită două scrisori de recomandare, cu excepția programelor de consiliere și MA în programe de consiliere în psihologie care necesită 3 scrisori de recomandare

Notă: Scorurile GRE sau GMAT nu sunt necesare pentru admitere.

Nu avem nevoie de un formular de recomandare. Scrisorile trebuie să abordeze calificările academice și / sau profesionale, nu doar caracterul personal și nu pot fi de la familie sau prieteni. Scrisorile de recomandare pot fi trimise prin e-mail direct la adresa ecpadmissions@scu.edu sau trimise direct la școala noastră la adresa de mai jos de către recomandator. Recomandantul poate trimite scrisorile direct solicitantului, care îl poate trimite prin e-mail sau prin poștă direct la școala noastră. Rețineți că, dacă alegeți această metodă, scrisoarea de recomandare trebuie să fie sigilată într-un plic și semnată de către recomandator pe clapetă.

Puteți trimite aceste documente separat sau împreună fie prin e-mail la ecpadmissions@scu.edu; Sau prin poștă la biroul nostru de admitere la adresa:

Școala de Educație și Consiliere Psihologie:

Sala Guadalupe
455 El Camino Real
Santa Clara, CA 95053-0207

Cerințe internaționale solicitante

 1. Examenul de limba engleză pentru examenul de limba engleză: TOEFL (scor de 90 sau mai mare) sau IELTS (scor de 6,5 sau mai mult) sunt necesare pentru studenții internaționali care au absolvit învățământul postliceal într-o altă limbă decât limba engleză. TOEFL sau IELTS poate fi renunțat dacă licența dvs. (și Masterul, dacă este cazul) au fost finalizate la instituții în care limba engleză este limba principală de instruire. Cu toate acestea, tuturor solicitanților li se poate solicita să furnizeze dovezi suplimentare privind competența în limba engleză, după cum este necesar.
 2. <li>  Evaluarea educa&#539;iei interna&#539;ionale: evalu&#259;rile transcrip&#539;iei sunt solicitate de una dintre agen&#539;iile aprobate de NACES. Solicitan&#539;ii la programul de Master of Arts &icirc;n predare + certificare didactic&#259; (MATTC) trebuie s&#259; aib&#259; evalu&#259;rile transcrierilor lor de c&#259;tre una dintre agen&#539;iile aprobate de CTC. Re&#539;ine&#539;i c&#259; evalu&#259;rile transcrip&#539;iei trebuie s&#259; includ&#259; echivalen&#539;a gradului &#537;i echivalen&#539;a US GPA. V&#259; recomand&#259;m raportul de evaluare a cursului.</li>
  <li>  Dovada fondurilor: Reglement&#259;rile privind vizele din Statele Unite necesit&#259; dovada c&#259; sunt disponibile suficiente fonduri pentru a v&#259; finan&#539;a cheltuielile de c&#259;l&#259;torie, cheltuieli de trai &#537;i studii de program. Consulta&#539;i site-ul web al Serviciului Studen&#539;i Interna&#539;ional pentru o estimare actualizat&#259; a costului asociat cu un an &icirc;ntreg de studii universitare &icirc;n cadrul ECP.</li>
  

După primirea scrisorii oficiale de acceptare, elevul trebuie să contacteze biroul ECP Admissions, ecpadmissions@scu.edu, pentru documentația I-20, pentru a aplica pentru o viză de student F-1. După terminarea procesului, acesta va fi trimis la Oficiul Internațional al Serviciilor pentru Studenți.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical pr ... Citeste mai mult

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical professionals committed to meaningful and supportive engagement with diverse people, schools, and communities built on the foundation of our Core Values. Citește mai puţin