Master Of Arts în conducere de învățământ

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master Of Arts în conducere de învățământ

Master of Education, cu o specializare în grad Leadership-educațional este proiectat pentru a permite certificarea principalship într-un program 36 oră. Acesta este oferit în format de opt săptămâni, reuniți într-o seară clase pe săptămână, timp de 4 1/2 ore. Înscriere full-time este un curs pe termen de opt săptămâni. Înscriere full-time în timpul anului universitar și două cursuri pentru două veri permite finalizarea în doi ani calendaristici. Studenții care sunt angajați full-time sunt încurajate să nu ia o sarcină mai grea.

Cerințele de admitere

Fiecare solicitant trebuie să dețină o diplomă de licență la o instituție acreditată Statele Unite regional de învățământ superior sau patru ani de muncă echivalent colegiu full-time la o instituție străină acreditată.

Media minimă de licență punct de grad (AAP) necesar pentru admitere este 3.00 pe o scara 4.00. Elevii cu o GPA între 2.75 și 3.0 pot fi luate în considerare pentru admiterea în cazul în care oferă o GRE acceptabil sau GMAT scor sau îndeplinesc alte cerințe pe discretia directorului programului. În anumite circumstanțe statutul de probă poate fi acordat celor care nu îndeplinesc standardele minime de admitere. Deși rezultatele testelor de admitere prin ele însele nu constituie criteriu unic sau definitiv de acordarea sau refuzarea admiterea la orice student, fiecare program care utilizează rezultatele testelor le va lua în considerare, în combinație cu alte criterii, ca o parte esențială a cerințelor pentru acordarea admitere completă .

Solicitanții care dețin o diplomă de master nu sunt obligate să prezinte scoruri GRE sau GMAT pe.

Admiterea poate fi retrasă în cazul în care a fost acordată pe baza unor informații incorecte sau substanțial la omiterea unor fapte relevante, care, dacă este cunoscut în momentul admiterii, s-ar fi dus la negare. Pentru a completa procesul de aplicare, candidații trebuie să prezinte Graduate School următoarele documente dacă nu este indicat altfel de politica:

  • O cerere de admitere absolvent.
  • O taxă de cerere.
  • O transcriere oficială de gradul de licență a trimis la Graduate School de către instituția emitentă.
  • O înregistrare oficială a scorul de pe porțiunile de aptitudini ale GRE sau GMAT, după cum este cazul, dacă este necesar, a trimis direct la facultate de agenția de testare.
  • O filozofie de două pagini de educație și modul în care te-a determinat să doresc o diplomă și certificare în Conducere Educațională.
  • O scrisoare de recomandare de la un administrator de școală care a supravegheat munca.
  • Crimă verificare a antecedentelor si verificare amprentă FBI.
  • Abuz asupra copilului și de screening neglijare.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Citeste mai mult

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Citește mai puţin
Parkville , orasul Kansas + 1 Mai mult Mai Puțin