Master Managementul Strategic al Afacerilor

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Master Managementul Strategic al Afacerilor

Master în Management strategic de afaceri este acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI) și este destinat absolvenților care au un interes în dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate și o înțelegere critică a aspectelor cheie ale afacerii strategice și de management. În special, cei care doresc să urmeze, să avanseze sau să treacă la o carieră în managementul afacerilor vor beneficia de acest curs.

Veți dezvolta o înțelegere largă a celor mai importante concepte în management dintr-o perspectivă strategică. Școala de afaceri a Universității de Drept se mândrește cu profunzimea și relevanța practică a cunoștințelor furnizate de programele sale de către academicieni cu experiență practică. Vei aplica concepte teoretice și modele de afaceri pentru studiile de caz din viața reală, într-un mediu bazat pe practică. Cursul poate fi studiat online sau în campus. Acest grad este ideal pentru cei interesați de o viitoare carieră în afaceri și management, inclusiv roluri precum manager, consultant, analist sau antreprenor.

Vă puteți extinde experiența de studiu rotind prin locațiile campusului nostru din Marea Britanie și Berlin. În timpul petrecut la ULaw Business School, puteți completa module în locații alternative ale campusului, întorcându-vă în campusul „acasă” pentru a finaliza modulul final. Se pot aplica restricții de viză și condiții de studiu, cu toate că sunteți susținut pe parcursul întregului proces de rotație. Contactați-ne ( studiu@law.ac.uk ) pentru mai multe informații despre opțiunea Rotație globală.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie sau calificări echivalente.
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Citeste mai mult

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Citește mai puţin
Londra , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , Londra , Londra , Nottingham + 7 Mai mult Mai Puțin