Master / MFA în teatru pentru publicul tânăr

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Despre acest curs

  • Durata: 13 luni full-time, flexibil part-time Pathways
  • Începutul termenului: ianuarie 2021 sau octombrie 2021
  • Cerințe de intrare: Un grad bun de onoare (de obicei un 2.1) și / sau o experiență profesională echivalentă într-un domeniu conex. Vi se va cere să participați la un interviu.

Acest program este destinat celor interesați să facă și să reprezinte teatru de, cu și pentru tineri. Ca una dintre cele mai importante școli de dramă din Marea Britanie, Rose Bruford College oferă o oportunitate unică de a studia și instrui în această zonă din ce în ce mai populară și dinamică a practicii teatrului.

Directorul de program, Jeremy Harrison, vorbește despre acest program și despre MA / MFA pentru actorii noștri

Condus de o echipă de medici specialiști și academicieni, veți colabora cu unele dintre cele mai importante figuri din Marea Britanie și din Europa. Studenții din program au avut ocazia să viziteze festivaluri internaționale (inclusiv Congresul ASSITEJ Copenhaga, Festivalul Imaginate Edinburgh și Takeoff), să lucreze cu companii și teatre de renume (inclusiv Catherine Wheels, NIE, Cartea grasă, Tall Stories, Unicorn Theatre, Action Transport Teatru, Teatru Polka, Teatru Half Moon și Traveling Light) și cu profesioniști de talie mondială (inclusiv Tony Graham, Mark Storor, Alex Byrne și David Wood). Lucrând alături de partenerii noștri creativi TYA, veți explora o serie de tehnici și teorii teatrale care vă vor îmbogăți capacitatea de a crea teatru pentru publicul de toate vârstele. Cursul include stagii de lucru cu organizații lider.

Jeremy Harrison a lucrat în colaborare cu Primary Shakespeare Company (PSC) pentru a conduce oferta lor specială de școală. Cu ajutorul studenților MA Theatre for Young Publics, aceștia au creat „Insula noastră” ca parte a proiectului Tempest 2020.

Mai jos este un exemplu al lucrării noastre de colaborare cu Oily Cart

Urmăriți discuția TEDx a studentului Jo Frater 2019 cu ConfiCo Performance

De ce să alegi acest curs?

Programul pe scurt:

De la începutul studiilor, veți lucra cu publicul tânăr în școli și colegii din regiunea Sud Estului.

  • Oportunități de a publica cercetarea prin intermediul centrului de cercetare TYA al Colegiului.
  • Veți lucra și veți studia practica liderilor TYA din Marea Britanie și internațional.
  • Calitatea de membru prin Colegiul TYA-Marea Britanie, brațul britanic al ASSITEJ - asociația internațională de teatru pentru copii și publicul tânăr.

119777_1.jpg

Angajabilitate și industrie

Rose Bruford College se angajează să permită absolvenților săi să aibă o carieră susținută. Programul dezvoltă abilități care vor permite absolvenților să lucreze ca producători de teatru, interpreți și facilitatori de muncă pentru, cu și de către copii și tineri. În plus, MA în Teatru pentru Publicul Tânăr este o calificare transferabilă care poate fi utilizată pentru a accesa cercetări postuniversitare și studiul de doctorat (doctorat).

„Acest MA vă permite să explorați provocările în creștere ale Teatrului pentru publicul tânăr punându-vă în practică munca. Am reușit imediat să realizez că Teatrul pentru publicul tânăr este la fel de provocator, dacă nu chiar mai mult, decât Teatrul pentru adulți. Prin întrebări și reflectând asupra acestui domeniu al teatrului, acest curs permite o înțelegere largă a teatrului pentru publicul tânăr, fie prin ateliere practice de interpretare, muzicalitate, abilități de circ, povestiri, predare, regie sau scriere. Acest curs vă permite să luați contact cu cei implicați în în acest domeniu vocațional și lucrați alături de partenerii creativi din cadrul TYA. Lucrați cu oameni minunați într-un mediu minunat, prin urmare, recomandăm cu siguranță acest curs. "

Amber-Rose May (MA TYA)

Studenții din program au avut ocazia să viziteze festivaluri internaționale (inclusiv Congresul ASSITEJ Copenhaga, Festivalul Imaginate Edinburgh și Takeoff), să lucreze cu companii și teatre de renume (inclusiv Catherine Wheels, NIE, Cartea grasă, Tall Stories, Unicorn Theatre, Action Transport Teatru, Teatru Polka, Teatru Half Moon și Traveling Light) și cu profesioniști de talie mondială (inclusiv Tony Graham, Mark Storor, Alex Byrne și David Wood).

Informații despre taxă și cerere

Acreditare

Mod de studiu: cu normă întreagă sau part-time

Cum să aplicați

Vă rugăm să aplicați online.

Webinar

Vizualizați recentul nostru webinar cu directorul de programe Jeremy Harrison.

Interviuri internaționale

Ținem interviuri și audiții internaționale pe tot parcursul anului.

2021 Date de audit pentru solicitanți

Vă rugăm să aplicați mai întâi. Vă vom prezenta apoi înainte de a putea participa la o audiție.

2021 Taxe de curs

Taxele pentru 2021/22 nu sunt încă confirmate și vor fi publicate cât mai curând posibil.

Alumni discount

O reducere de 5% de absolvenți este disponibilă pentru studenții Rose Bruford College BA (Hons) care efectuează un program de master complet 13 luni sau primul an al unui program de MAE.

Împrumut de masterat postuniversitar

Departamentul pentru inovare și competențe în afaceri oferă un împrumut pentru studenții eligibili din Marea Britanie / UE de până la 11 222 GBP pe student pentru studii postuniversitare de masterat. Consultați videoclipul de mai jos pentru îndrumări.

Conținutul cursului

Cu normă întreagă

Având în vedere natura practică avansată a programului, se va aștepta ca studenții potențiali să posede o serie de abilități de performanță existente pentru a fi eligibili să se alăture programului. Prin urmare, accentul învățării și predării nu se referă la formare, ci la dezvoltarea abilităților existente, cu accent pe înțelegere, crearea și producerea de evenimente și spectacole teatrale în contextul unei ansambluri de teatru. O mare parte a studiului dvs. va fi, în consecință, autodirecționat și concentrat pe cercetarea domeniului și dezvoltarea propriilor moduri de practică.

Gradul este format din 5 module, 4 x 30 module de credit și 1 modul dublu ponderat dublu 60 de credite. În mod normal, fiecare modul este studiat pe o perioadă de 2 luni, culminând cu un proiect practic bazat pe performanță. În plus, va trebui să trimiteți o reflecție critică referitoare la modulul bazat pe cercetarea personală și în legătură cu dezvoltarea profesională.

Timpul de contact cu personalul este ridicat pentru un masterat - deși contactul poate varia de la modul la modul, în funcție de intensitatea activității legate de performanță. Vă puteți aștepta să dedicați restul timpului dvs. pentru studiu personal, cercetare sau muncă de colaborare sau focalizarea pe elementele de învățare bazate pe muncă din program.

Există câteva cerințe pentru munca de seară și weekend.

Cu jumătate de normă

Livrarea part-time reflectă îndeaproape programul full-time, dar are loc peste doi ani. În primul an veți studia 3 x 30 module de credit, iar în al doilea modul de credit 1 x 30, plus modulul dublu ponderat (60 de credit).

O sală de curs (bazată pe prelegeri și seminarii) se desfășoară seara și unele weekend-uri alături de studenții cu normă întreagă, astfel încât să poți împărtăși experiențe și să înveți colaborativ. Munca practică se va desfășura, în mod normal, în blocuri scurte aranjate, atunci când este posibil, pentru a coincide cu sărbătorile școlare sau în weekend-uri și sărbătorile bancare, după caz.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with ... Citeste mai mult

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with the world-class teaching we provide, as tools to become an independent thinker and a fulfilled and successful working professional. Citește mai puţin
Sidcup , Londra , Waterford , Moscova , Belfast , Edinburgh , Brighton + 6 Mai mult Mai Puțin