Master Interuniversitar în Producția și Sănătatea Animalelor (în comun cu UPM)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Site-ul web al masteratului: href = "http://mapysacm.chil.me/

Anchete administrative generale: Serviciul de informații generale. E-mail: informacion@ucm.es

Anchete academice specifice: doamna Isabel Cervantes Navarro (coordonator). E-mail: icervantes@vet.ucm.es

 • Tipul de învățământ: Față în față.
 • Numărul de locuri noi de intrare oferite: 22
 • Credite totale: 60
 • Limbi predate: spaniolă.
 • Preț indicativ: 45,02 euro per credit (pentru spanioli, străini comunitari și cei care au statut legal de rezidenți în Spania) și 84,07 euro per credit pentru alți studenți.
 • Bursa de master: vezi informații relevante aici .

despre

" Master în producție și sănătate animală " de la Universitatea Politehnică din Madrid (UPM) și Universidad Complutense de Madrid (UCM), face parte din ramura de cunoștințe de științe ale sănătății.

Gradul prezintă un design flexibil în așa fel încât să satisfacă atât o orientare posibilă de cercetare, cât și o orientare profesională, precum și posibilitatea de specializare în funcție de nevoile de formare:

Pe specii:

 • porcin
 • Păsări și iepuri
 • Rumegătoare

Pe domenii de specializare:

 • sănătate
 • Nutriție, producție și igienă
 • Reproducere, genetică și management economic

Anul academic 2020-21

Curs 1

cod

subiect

caracter

credite

oferit

609255

Hrănirea, producția și igiena (păsări și iepuri)

Optativa

8

609249

Hrănire, producție și igienă (porc)

Optativa

8

609252

Hrănire, producție și igienă (rumegătoare)

Optativa

8

609246

Biosecuritatea în producția și sănătatea animalelor

obligatoriu

1.5

609247

Calitatea și comercializarea produselor de creștere a animalelor

obligatoriu

1.5

609243

Cazare și proiectare de spații pentru animale

obligatoriu

1.5

609242

Proiectarea experimentelor și analiza datelor în producția și sănătatea animalelor

obligatoriu

6

609241

Introducere în cercetarea în producția și sănătatea animalelor

obligatoriu

1.5

609257

Practici externe

Practici externe

6

609245

Producție animală și mediu

obligatoriu

1.5

609244

Protecția și bunăstarea animalelor

obligatoriu

1.5

609256

Reproducere, genetică și management (păsări și iepuri)

Optativa

8

609250

Reproducere, genetică și management (porc)

Optativa

8

609253

Reproducere, genetică și management (rumegătoare)

Optativa

8

609254

Sănătatea animalelor (Păsări și Iepuri)

Optativa

8

609248

Sănătate animală (porc)

Optativa

8

609251

Sănătate animală (rumegătoare)

Optativa

8

609258

Master tezei de doctorat

Master tezei de doctorat

15.0

obiective

Scopul masterului universitar este ca studenții să dobândească pregătire avansată și multidisciplinară în domeniul producției și sănătății animalelor. Formarea sa va fi specializată în dezvoltarea cercetării științifice în aceste domenii și, de asemenea, în practica profesională. Absolvenții își pot completa pregătirea de cercetare prin completarea tezei de doctorat sau, ca profesioniști calificați, să intre în lumea muncii. Obiectivul este ca aceștia să învețe să contribuie la cunoașterea semnificativă a societății, contribuind la transformarea și competitivitatea acesteia și să lucreze atât autonom, cât și ca echipă, întotdeauna sub valorile responsabilității etice.

destinatari

Aceștia trebuie să dețină o diplomă universitară oficială (licență, licență sau inginerie), de preferință în diplomele de științe ale sănătății, științe sau agronomie. Gradul poate fi spaniol sau altul eliberat de o instituție de învățământ superior din Spațiul European de Învățământ Superior (SEE), care împuternicește în țara care eliberează titlul pentru accesul la cursurile de master. Pentru studenții din țări din afara EEE, va fi necesară aprobarea prealabilă a studiilor.

De ce să studiezi acest Maestru?

Pregătirea globală a integrării absolvenților universitari în activități, sisteme și tehnici în domeniul producției de animale și sănătatea aplicată acestora este garantată. Pregătirea poate servi drept bază pentru realizarea ulterioară a diplomei de doctor sau pentru încorporarea absolventului în activitatea profesională, astfel încât el să poată înfrunta eficient și eficient diferitele provocări care se prezintă în domeniul sectorului zootehnic.

Cerințe de admitere pentru maeștri

Maestri universitari nepermis

 • Dețineți unul dintre următoarele titluri:
  • Diplomă universitară oficială spaniolă.
  • Titlu emis de o instituție a Spațiului European de Învățământ Superior (SEE) și abilitare din țara în curs de eliberare pentru accesul la învățământul de master.
  • Titlul sistemelor educaționale din afara EEE care abilitează în țara de emitere pentru accesul la învățământul de master, omologat sau declarat echivalent cu gradul și nivelul academic de licență sau licență de către Ministerul Educației și Formării Profesionale . În cazul lipsei omologării sau echivalenței menționate, va fi necesară autorizarea sau permisiunea de acces acordată de această universitate.
 • Sau se desfășoară în timpul cursului în care studiile de pre-înregistrare care conduc la obținerea oricăruia dintre diplomele anterioare și să fie în măsură să demonstreze obținerea acestora înainte de data stabilită în apelul corespunzător (a se vedea href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • În plus, studenții din sistemele de învățământ străine, a căror limbă maternă este diferită de spaniolă, trebuie să dovedească nivelul B2 al limbii spaniole (sau superior) .
 • Cerințe specifice pe care le poate avea oricare dintre stăpânii solicitați. Puteți să îl consultați accesând site-ul propriu al Master.
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Citeste mai mult

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Citește mai puţin