Master Global of Engineering in Logistics and Management Chain Management (GSCM)

Generalități

Programul de descriere

MIT-Zaragoza-Malaysia Master Master in Engineering in Logistics and Management Chain Management (GSCM)

MIT-Zaragoza-Master Global Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management (GSCM) a fost înființat în comun de trei centre din rețeaua SCAL Global MIT: MIT Center for Transport and Logistics, Zaragoza Logistics Center și Malaysia Institute for Supply Chain Innovation. Curriculumul programului este modelat pe programul de management al lanțului de aprovizionare (SCM) la MIT.

Creat în colaborare cu prestigiosul Institut de tehnologie din Massachusetts (MIT), acest program se bazează pe cursurile de lanț de aprovizionare predate în cadrul programelor MIT Global SCALE Network. Rețeaua a șase centre de inovare de pe patru continente este o alianță de centre de cercetare și educație de vârf, dedicate dezvoltării și diseminării inovației globale în lanțul de aprovizionare și logistică.

123258_GSCM2019-Map.png

Programul Global Supply Chain Management (GSCM) este un grad de înaltă calitate predat într-un cadru cu adevărat global, care oferă absolvenților săi competență atât în rezolvarea problemelor, cât și în schimbarea leadershipului. Prin acest program, studenții obțin o expunere unică studiind pe 3 continente diferite. Este conceput pentru a crea lideri ai lanțului de aprovizionare global și a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a naviga printr-o lume care evoluează rapid datorită globalizării.

Program la o privire

 • Început: august
 • Limba: engleză
 • Locație: ZLC Campus, Zaragoza, Spania (5 luni), MIT Campus, Massachusetts, SUA (3 săptămâni în ianuarie) și MISI Campus, Kuala Lumpur, Malaezia (4 luni).
 • Durata: 10 luni, program full-time
 • Credite: 68 credite ECTS
 • Diplomă acordată: Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management of the University of Zaragoza (degree own / Estudio propio) și Graduate Certificate in Logistics & Supply Chain Management from the MIT Global Scale Network

129087_zlog4.jpg

Cine ar trebui să aplice

Diversitatea în corpul studenților este o caracteristică importantă a Maestrilor MIT în lanțul de aprovizionare. În timp ce candidații sunt așteptați să aibă o aptitudine pentru gândirea analitică, nu este nevoie să aibă o diplomă de licență în inginerie. Invităm studenții de toate disciplinele să aplice . Dincolo de educație, experiența de muncă relevantă cântărește foarte mult în decizia de admitere.

129086_ZLOG-Class2020.jpg

Când să aplicați

Toate cererile și materialele justificative trebuie depuse la termenele corespunzătoare :

 • Runda I: 1 noiembrie
 • Runda II: 15 ianuarie
 • Runda a III-a: 15 martie

Continuăm admiterea continuă după data limită a treia rundă:

 • Data limită a studenților internaționali: 15 mai
 • Studenții europeni care nu au nevoie de viză: 15 iulie

Sunteți gata să aplicați?

Materiale de aplicare:

 1. Formular
 2. Declarația de obiective
 3. Relua
 4. Scorurile oficiale GMAT, SC0X sau GRE (pot fi renunțate atunci când se arată dovada unor abilități cantitative excelente)
 5. Teste oficiale TOEFL, IELTS sau alte teste de engleză similare (dacă nu vorbitor nativ)
 6. Transcrieri / diplome oficiale
 7. Două scrisori de recomandare
 8. Declarație video

Cariere

ZLC facilitează relațiile pentru studenții și absolvenții MIT Zaragoza în aprovizionarea lanțului de aprovizionare (ZLOG) cu angajatori potențiali, recrutori de școli absolvenți și alți absolvenți. Companiile sunt binevenite să interacționeze cu studenții și / sau să efectueze interviuri, cursuri de master sau să prezinte o prezentare a companiei în ZLC Campus.

Birourile pentru servicii de carieră încurajează progresul în carieră și contribuie la creșterea și succesul absolvenților noștri. Încă de la înființare, programul a absolvit un grup extrem de diversificat de profesioniști în domeniul lanțului de aprovizionare bine calificați, care lucrează pe tot globul pentru producători, retaileri, consultanțe și multe altele.

129090_zlog5.jpg

Taxe și taxe

28.000 €:

 • Taxe academice: 7.700 €
 • Alte costuri de școlarizare: 20.300 €

Cheltuieli de trai

Învățământul nu acoperă taxe administrative (300 EUR), cărți, cheltuieli de viață sau de călătorie la Zaragoza sau Boston pentru schimbul internațional. Cheltuielile de viață variază, în funcție de stilul de viață și dacă studenții doresc să trăiască singuri, cu colegi de cameră sau cu o familie. Costul vieții în Zaragoza este mai mic decât în mare parte din Europa. În prezent, un buget de aproximativ 400 € - 600 EUR pe lună este norma pentru studenții singuri.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Zaragoza Logistics Center (ZLC) is a research institute established by the Government of Aragon in Spain in partnership with the Massachusetts Institute of Technology and the University of Zaragoza. F ... Citeste mai mult

Zaragoza Logistics Center (ZLC) is a research institute established by the Government of Aragon in Spain in partnership with the Massachusetts Institute of Technology and the University of Zaragoza. Founded in 2003, ZLC campus is located at “Dinamiza business park”, designed to meet the space and work needs of companies after the EXPO Zaragoza 2008. ZLC mission is to create an international center of excellence for research and education in logistics and SCM that actively engages with industry and the public sector to develop and disseminate knowledge. Citește mai puţin
Zaragoza , Cambridge + 1 Mai mult Mai Puțin