Master Global Executive în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare (GEMOS)

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

119685_button.png

Detalii cheie

  • Data începerii: octombrie 2019
  • Format: Part-time
  • Durata: 12 luni
  • Taxe de școlarizare: 16.500 EUR
  • Limba de predare: engleza
  • Locație: MIP Politecnico di Milano (Milano, Italia), EADA Business School (Barcelona, Spania), Universitatea Beijing Jiaotong (China).
  • Calificări necesare: cel puțin 5 ani de experiență de lucru în mod optim în industria de operațiuni / managementul lanțului de aprovizionare.


Master Executive Global in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) este un program lung de doisprezece luni predat în campus la două școli europene, MIP Politecnico di Milano din Milano (Italia) și EADA Business School din Barcelona (Spania), cu una Săptămâna internațională specială la Universitatea Beijing Jiaotong din China.

Cursul își propune să instruiască directorii care lucrează asupra elementelor cheie și teoriilor operațiunilor moderne și a managementului lanțului de aprovizionare. Participanții la program vor avea ocazia să studieze în două dintre școlile de afaceri din Europa, și să obțină un master executiv în timp ce studiază în format part-time. În plus, programul implică o colaborare extinsă cu companii și firme partenere, inclusiv lucrări de proiect, oportunități de consultare și evenimente în rețea, unde studenții lucrează la proiecte relevante din industrie. Începând cu ediția din 2019, GEMOS este acreditat de CIPS - Institutul Chartered de Achiziții și Furnizare - oferind astfel studenților posibilitatea de a obține licența profesională MCIPS în termen de 5 ani de la absolvire, fără costuri suplimentare .

Mai mult, pentru a sprijini studenții și absolvenții GEMOS, MIP Politecnico di Milano a înființat Comitetul consultativ corporativ (CAB) , un comitet internațional de consultanță, cu scopul de a păstra conținutul și cadrul Global Executive Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare în conformitate cu realitatea de afaceri. Acesta este compus din profesioniști independenți de afaceri din companii globale care se întâlnesc în mod regulat și mențin contactul cu participanții și absolvenții.

Termenele de aplicare

Aplicațiile sunt acum deschise, consultați www.som.polimi.it/gemos pentru detalii.
Pentru mai multe informații și asistență la cerere, vă rugăm să scrieți la adresa gemos @ MIP .polimi.it

119685_button.png

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Citeste mai mult

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Citește mai puţin
Milano , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Bruxelles , Glasgow , Beijing , Munchen , Toulouse-le-Château + 11 Mai mult Mai Puțin