master executiv de management de îngrijire a sănătăţii

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Cum stii daca MSHCM program Executive este potrivit pentru tine?

Executive MSHCM ONU

Accentul acestui program este de management în industria de îngrijire a sănătăţii, care pot include administraţia spitalului, departamentul de management şi practici de management, printre alte căi de carieră. Este un maestru de afaceri în care funcţiile tradiţionale de afaceri sunt folosite pentru a analiza situaţiile într-o setare de îngrijire a sănătăţii. Scopul principal al acestui program este de a învăţa de îngrijire a sănătăţii profesionişti absolvent la nivel de aplicaţii de afaceri şi să extindă dezvoltarea lor profesională.

Prin comparaţie, un maestru al sănătăţii publice şi un master de administrare a sănătăţii poate încorpora sau poate fi dominată de cursuri de afaceri, dar aceste grade nu sunt acordate de către şcolile de afaceri. La Universitatea din New Orleans, care este acreditat de către Asociaţia de sud a Colegiilor şi Şcoala, are program doar în stare oferit printr-un AACSB (Asociaţia pentru Advance Collegiate Schools of Business) acreditat scoala de afaceri.MSHCM vs MBA

Diferenţa dintre un Master of Science în Health Care Management (MSHCM sau EMSHCM) şi un Master of Business Administration (MBA sau de EMBA) este că MSHCM învaţă zone funcţionale de afaceri, cu accent pe gestionarea operaţiunilor de afaceri în industria de îngrijire a sănătăţii , întrucât, MBA are o adâncime mai mare în anumite zone şi subiectul este considerat mai mult de un grad generalist. Antreprenorii şi administratorii de organizaţii mari poate dori să ia în considerare programul de MBA ca o opţiune.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale MSHCM executiv este concentra echipa. Elevii sunt formate in grupuri de lucru mici, care rămân împreună pentru întregul program. Format mic-grup este important pentru elevi, deoarece acestea oferă o susţinere importantă sociale şi academice pentru membrii lor. Grupurile sunt, de asemenea, importante dispozitive fail-safe pentru manageri ocupati ale căror sarcini de lucru variază pe scară largă. Membrii grupului vor avea în mod constant "compromis" punctele lor forte şi punctele slabe. Datorită interdependenţei pe membrii echipei, elevii sunt încurajaţi să fi sigur de angajamentul lor de a castiga un master prin intermediul acestui program intensiv.


Calitatea şi eficienţa

Programul este structurat pentru a oferi un program de calitate, evitând întrerupere semnificativă a responsabilităţilor de lucru de zi cu zi. Departamentul ONU de Executivă pentru Educaţie se străduieşte să facă MSHMC convenabil pentru, care să răspundă, şi de susţinere a studenţilor menţinând în acelaşi timp un accent pe calitate. Acest lucru este realizat prin deţinerea la cursuri de alternativ sfârşit de săptămână şi oferindu-le studenţilor cu un nivel fara precedent de serviciu. Prin asistarea elevilor cu detalii administrative, am mai mult timp liber pentru studenţii noştri să se concentreze pe ceea ce este important - educaţia lor.


Clasă de Mediu

Clasele de Executive MSHCM sunt deţinute în campusul Mercy de Memorial Medical Center, parte a Tenet Healthsystem. Acest mediu este utilizat pentru a profita de oportunităţi de învăţare în cadrul instalaţiei de îngrijire a sănătăţii. Sala de clasă este echipat cu camere confortabile şi tehnologic avansate didactice de sprijin disponibile pentru facultate.

Studenţii au acces la o stare-de-laborator-computer art situat în Colegiul ONU de afaceri pe Campus Lakefront. Unele cursuri sunt predate în aceste facilităţi, oferind studenţilor expunerea la aplicatii tehnologice actuale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Universitatea din New Orleans este o universitate urbane situate în apropiere de malul lacului Pontchartrain în Louisiana. Colegiul începe o nouă eră în acest an sub conducerea lui Dean John C. Gar ... Citeste mai mult

La Universitatea din New Orleans este o universitate urbane situate în apropiere de malul lacului Pontchartrain în Louisiana. Colegiul începe o nouă eră în acest an sub conducerea lui Dean John C. Gardner. Cu o toamna anului 2003 aproape 4600 de înscriere a studentilor si absolventilor, şi un buget de peste 9 milioane dolari, ONU are una dintre cele mai mari colegii de afaceri în regiunea Golfului Coast. elevii de afaceri, reprezintă peste un sfert din corp student UNO (17360)! Colegiul, pe deplin acreditat de AACSB International, oferă formare specializate într-o varietate de domenii de activitate atât la nivel de licenţă şi nivel de absolvent, precum şi o fundaţie larg în artele liberale si stiinte. Multe resurse sunt disponibile pentru a sprijini şi asista viitorii studenti, actualii studenti, absolventi, facultate şi de personal. ONU a Consiliului de Afaceri Alumni este un grup activ sprijinirea dezvoltării în continuare a Colegiului. Colegiul de Business oferă, de asemenea, diverse servicii de comunitate, prin sprijinul acordat de centre de cercetare şi de afaceri. Citește mai puţin
New Orleans , priză de apă + 1 Mai mult Mai Puțin