Master Executiv în Marketing și Vânzări

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Vă rugăm să rețineți: acest program este predat integral în limba italiană.

Patru dintre masteratii nostri sunt recunoscuti oficial printre cei mai buni la nivel international de catre Eduniversal, printre care se numara si zona de marketing.

Top 200 - Clasament regional în cele 9 zone geografice
Clasat pe locul 60 în Marketing, Europa de Vest

Untitled-design-e1568644888192.png

Master Executive în marketing și vânzări de la Rome Business School oferă educație excelentă, servicii de carieră, rețea și multe alte avantaje pentru dezvoltarea profesională și personală. Cursul de studiu a fost conceput pentru a oferi participanților abilități profesionale avansate, care le permit să-și consolideze cunoștințele și să-și dezvolte traseele de carieră la nivel managerial sau antreprenorial. Din punct de vedere metodologic, abordarea practică și bazată pe know-how vă permite să dobândiți abilități de marketing și vânzări care pot fi utilizate imediat în mediul dvs. de operare.

58949_MBA.jpg

De ce să ne alegem

 • Bootcamp internațional la Barcelona, ​​New York sau Roma

Căutați o experiență internațională pentru a câștiga o perspectivă complet nouă și practică asupra lumii de afaceri? Rome Business School vă oferă șansa de a face doar asta: perfecționați-vă abilitățile și îmbogățiți-vă cunoștințele despre antreprenoriat, inovație și alte subiecte cheie în lumea managementului, participând la programele noastre internaționale de la Roma, Barcelona și New York , unde vă puteți extinde și rețeaua profesională. Bootcamps-urile au un cost suplimentar.

 • Program de dezvoltare soft Skills

Bazele unei cariere solide și de succes sunt, fără îndoială, soft Skills, abilități care găsesc utilizări practice și succes în fiecare mediu de lucru și domeniu de afaceri. Rome Business School poate facilita creșterea pe calea carierei, grație programului nostru Soft Skills, care vă va permite să dobândiți competență și să aprofundați modalitățile de dezvoltare a acestor abilități personale, facilitând creșterea personală și profesională.

 • Networking și parteneri

Rome Business School a stabilit parteneriate solide cu mai multe companii de renume mondial, precum Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italia, Land Rover și multe altele. Pentru a ne asigura că studenții noștri pot construi o rețea profesională solidă, organizăm în permanență întâlniri, vizite, evenimente și lecții pentru oaspeți cu reprezentanți ai ecosistemelor corporative de elită, încurajând interacțiunea dintre profesioniști și studenți de vârf și facilitând procesul de învățare.

 • Servicii de carieră

Echipa noastră de servicii de carieră calificată și profesională oferă studenților noștri un traseu de carieră personalizat, special conceput pentru a-și modela profilul profesional pentru a instrui cifre competitive pe piața muncii. Atelierele s-au concentrat pe cele mai tari subiecte ale rețelelor de căutare și carieră de locuri de muncă, întâlniri individuale de consiliere, evenimentul nostru exclusiv „ Rome Business School Talent Focus” și alte avantaje sunt disponibile pentru a asigura cel mai bun început sau un impuls deosebit , din cariera ta!

structură

Formula executivă a Master Rome Business School în Marketing și Vânzări este structurată pentru a oferi studentului o pregătire în 360 de grade asupra sectorului de marketing și asupra aspectelor fundamentale ale domeniilor colaterale, inițial concentrându-se pe o imagine de ansamblu generală a realității manageriale cu spectru larg. , pentru a analiza apoi toate subiectele și aspectele specifice ale sectorului de marketing. Un alt studiu va fi dedicat analizei și explorării tendințelor și bunelor practici în domeniile inovației și leadershipului și modului în care acestea pot fi aplicate în mod eficient industriei de marketing și vânzări.

 • 6 luni de predare
 • 6 luni dedicate proiectului Capstone
 • 1 săptămână dedicată Bootcamp din Barcelona sau Roma
 • Programul Soft Skills
 • Seminarii și evenimente

Mod de participare - sâmbătă, între orele 10 și 17.

beneficii

 • Tur de studiu internațional: Bootcamp la Barcelona sau New York
 • Program de dezvoltare a competențelor soft
 • Atelier de metode de cercetare pentru afaceri
 • Sprijin pentru cazare cu furnizori dedicați
 • Cartea de identitate internațională a studenților - ISIC
 • Servicii de carieră

cuprins

 • Aptitudini manageriale

Prima parte a Master Rome Business School din Rome Business School vă oferă o pregătire completă pentru sectorul de marketing și o imagine de ansamblu asupra aspectelor cruciale ale altor domenii conexe, oferind inițial o imagine de ansamblu a lumii de management.

 • Aptitudini de specialitate

Dezvoltă abilitățile necesare pentru a aborda și îmbunătăți nevoile noi în diferite domenii ale managementului și managementului. Aflați cum are loc implementarea noilor sisteme de management operațional orientat către piață și consumator, analizând toate subiectele și aspectele specifice ale marketingului și vânzărilor.

 • Conducere inovatoare și durabilă

Descoperiți cele mai bune practici în materie de inovație și leadership și cum pot fi aplicate în mod eficient sectorului de marketing și vânzări.

 • Proiectul Capstone: Plan de marketing și vânzări

Un proiect de grup care își propune să dezvolte un plan de marketing și vânzări pentru o companie existentă sau fictivă din sector. Toate echipele sunt ghidate de faza inițială a proiectului.

profesorii

Cursurile de la Rome Business School Master in Marketing & Sales Executive sunt predate de profesori extrem de selectați de nivel internațional, provenind dintr-o varietate de contexte operaționale și profesionale, de la publicitate la comerț, de la antreprenoriat la digital; abordarea de formare este orientată spre practică, pentru a transmite abilități care sunt cu adevărat utile pentru dezvoltarea profesională a elevului.

Servicii de carieră

Cu ajutorul nostru, vă puteți crea strategia de carieră printr-o călătorie de auto-reflecție, explorare și rezultate. Acest program este conceput pentru a vă ajuta să găsiți stagii sau poziții în conformitate cu ambițiile și așteptările dvs. În special, școala oferă studenților înregistrați următoarele servicii:

 • Reuniune individuală de consultanță profesională
 • Portalul oficial Rome Business School cariera Rome Business School
 • Ateliere profesionale
 • Webinar pentru antreprenori
 • Focus Talent de la Rome Business School

Destinație de plasare

La sfârșitul masterului, 96% dintre studenți au obținut un stagiu în companii de renume internațional. Unii dintre partenerii noștri profesioniști:

127246_romebusinessschool_partners.png

Bootcamps-uri internaționale

Rafinați-vă abilitățile antreprenoriale și puneți-le la încercare cu provocarea finală: exclusivitatea Rome Business School Bootcamps din Barcelona și New York, organizată în parteneriat cu EAE Business School și cu Universitatea Pace. Două orașe splendide în fruntea inovației și printre cele mai productive ecosisteme de pornire. Un program avansat conceput pentru a veni față în față cu scenarii de afaceri realiste pentru a rezolva și a vă oferi o metodă de învățare practică și dezvoltarea abilităților. Toate cu sprijinul profesional al tutorilor de la companii excelente!

Procesul de admitere

Rome Business School lucrează din greu pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate în programele oferite. Acesta este motivul pentru care, pentru a garanta adecvarea candidaților, toți elevii aspiranți trebuie să treacă și să treacă cu succes o procedură de selecție structurată după cum urmează:

127243_admission_romebusinessschool.png

Procesul de admitere are ca scop verificarea adecvării candidatului de a participa la master. Vor fi evaluate istoricul academic, experiența anterioară pe temele abordate în programul de master și motivația personală. Odată trimisă, cererea va fi evaluată de comitetul academic Rome Business School din Rome Business School . Pentru a garanta adecvarea candidatului, este important ca acest lucru să predea toată documentația necesară.

Burse și plată

n pe baza profilului personal, a experienței și a motivației dovedite, candidatul va putea obține atribuirea unei burse cu acoperire parțială (până la 30%) din taxa de participare. Eligibilitatea pentru orice bursă va fi evaluată de comitetul academic al Rome Business School din Rome Business School în timpul examinării cererii.

Plata taxei de participare de 6.800 Euro se poate face în următoarele moduri:

 • în rate
 • Soluție unică (această opțiune garantează o reducere de 10% din suma totală)

Alege-ți viitorul acum!

Dacă sunteți în căutarea unei instruiri avansate de înaltă calitate, oportunități de dezvoltare a competențelor, noi modalități de a vă extinde rețeaua profesională și de a lua legătura cu profesioniștii de elită, avem exact Master pentru dumneavoastră. De acum înainte, totul depinde de tine! Determinarea și disponibilitatea ta de a învăța și experimenta cu noi moduri de a gândi sunt tot ce ai nevoie pentru a profita la maximum de unul dintre Maeștrii noștri și a începe să mergi pe drumul către succes în cariera ta.

Ultima actualizare Dec 2020

Despre facultate

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Citeste mai mult

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Citește mai puţin
Roma , Italia online + 1 Mai mult Mai Puțin