Master Executiv în Comunicare Strategică

Generalități

Programul de descriere

Lumea comunicării publice se schimbă rapid prin digitalizare, analiză „big data”, platforme și canale noi și atitudini și preocupări schimbătoare. Acestea conduc la schimbarea practicilor și provocărilor și la noi preocupări etice. Masterul executiv în comunicare strategică UTS se bazează pe cele mai recente cercetări și este predat de o combinație de cercetători universitari superiori și profesioniști de top din industrie. Toți solicitanții trebuie să fi absolvit cel puțin trei ani de experiență profesională relevantă în industria comunicațiilor. Cei care nu îndeplinesc această cerință ar putea dori să ia în considerare Masterul în comunicare strategică (C04385).

Absolvenții acestui curs obțin: o înțelegere avansată a comunicării umane informată de psihologia socială, sociologie, semiotică, studii culturale și alte discipline capacitatea de a sintetiza teoria comunicării și practica contemporană o capacitate avansată în dezvoltarea strategiei de comunicare informată prin cercetare și analiză o sensibilitate la probleme etice și juridice legate de mass-media și comunicare o sensibilitate la incluziune, echitate și justiție socială capacitatea de a dezvolta strategii de comunicare eficiente care reflectă perspective interculturale și globale și abilități practice avansate pentru a aplica comunicarea strategică pentru a aborda provocările și problemele.

Absolvenții acestui curs sunt pregătiți să lucreze în planuri strategice superioare și roluri de conducere în comunicare corporativă, guvernamentală, politică, organizațională sau de marketing, publicitate, relații publice sau comunicare integrată, inclusiv poziții legate de marketing și promovare, implicarea părților interesate, comunicarea angajaților , relații cu comunitatea, relații cu mass-media și afaceri publice.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Citeste mai mult

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Citește mai puţin