Master European în gestionarea durabilă a sistemului energetic

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Obiective

Scopul Master European în Managementul Energiei Sistemul este durabil pentru a oferi studenților postuniversitare cu abilitățile necesare pentru ocuparea forței de muncă în industria energetică durabilă. Elevii vor specializa în analiza de caz de afaceri, modelare, proiectare si implementare a proiectului. Ca urmare a contactului străin cursul cere, studenții noștri vor avea esențiale perspectivă internațională pentru nevoile industriei de resurse umane.

Prin structurarea cursului în trei secțiuni, elevii sunt garantate să-și petreacă timpul în cel puțin două țări diferite ale UE și să ia contact cu o gamă largă de institute și societăți europene implicate în sectorul energetic durabil. Universitățile participante, sunt bine stabilite în formarea profesională și sectorul educației precum și recunoașterea la nivel internațional pentru activitatea lor în domeniul gestionării durabile a sistemului energetic.

Structura

Cursul este împărțit în trei secțiuni.

În primul semestru (septembrie / octombrie-ianuarie), elevii dobândesc o fundație solidă în managementul sistemelor.

În al doilea semestru (februarie iunie), acestea se specializează într-un anumit subiect la o altă universitate.

La sfârșitul cursului, elevii să completeze o practică sau proiect de cercetare de șase luni.

Întregul program este rulat pe o bază modulară, cu credite acordate pentru trecerea fiecărei secțiuni și finalizarea cu succes a proiectului. Un total de 90 de credite ECTS (30 pentru fiecare secțiune a cursului) sunt necesare, cu un nivel satisfăcător de realizare în toate secțiunile de a obține gradul de Master European.

Miezul de oferă o fundație solidă în managementul sistemelor cu aspectele juridice, de mediu, economice, sociale și tehnice. Cursuri teoretice care examinează, de asemenea, problemele socio-economice legate de desfășurarea acestor tehnologii sunt susținute de ateliere de laborator. Studiile pentru miez se va face în limba engleză.

Studentul poate alege una dintre următoarele:

Hanze UAS, Olanda pentru miez predat în limba engleză Università di Pisa, Italia pentru nucleu predat în limba engleză

Furnizorii de Core toate predau aceste discipline: managementul sistemelor cu integrarea aspectelor juridice, de mediu, economice, sociale și tehnice de sistem și elaborarea de scenarii de planificare pentru modelare strategică de comunicare Fiecare universitate are propriile sale metode de predare de luare a deciziilor - distribuirea de module pot fi organizate în mod diferit - cu toate acestea, să ne asigurăm că, la sfârșitul semestrului de bază toți studenții SESyM au aceeași înțelegere și aceleași cunoștințe de management al sistemelor, care să le permită să urmeze oricare dintre specializările oferite. 30 credite ECTS vor fi acordate pentru trecerea semestrului de bază ca urmare a rezultatelor învățării armonizate.

O specializare axat pe un anumit subiect selectat dintre: integrare de sistem și de optimizare sau de gestionare a energiei durabile. Specializări sunt toate predate în limba engleză. Universitățile participante sunt dispuși să ofere specializările menționate mai sus. Cu toate acestea, realizarea efectivă a acestora va depinde de numărul final de studenți care se înregistrează. În mod normal, această decizie este luată la sfârșitul lunii iulie. Elevii a căror specializare este anulat va fi oferit o alternativă adecvată.

Secțiunile de specializare a alerga din februarie până la sfârșitul lunii mai sau iunie, în funcție de specializare. Studentul este specializat într-una dintre următoarele:

Integrare de sistem și de optimizare - a predat la Hanze UAS Durabilă Energy Management - a predat la Universitatea din Zaragoza

La finalizarea specializării, studentul capătă experiență practică sau de cercetare, printr-un proiect desfășurat într-o industrie, un laborator de cercetare sau de la universitate. O mare varietate de proiecte pot fi propuse și oferă flexibilitate studentului și furnizorului de proiect pentru a defini proiectul. Studentul este binevenit să propună propriul său proiect /. EUREC și directorii de curs de contact continuu companiile de energie din surse regenerabile pe tot parcursul anului pentru a le încuraja să propună un proiect de student. Cu toate acestea, studenții nu trebuie să se aștepte pentru a obține o listă de proiecte pentru a alege. Elevii sunt de așteptat să caute companii sau centre de cercetare care doresc să le ofere un proiect individual. O persoană calificată de la Universitatea de specializare va oferi studenților sfaturi despre cum să procedeze în găsirea celui mai bun proiect pentru a se potrivi calificările și așteptările lor.

Mai multe informații pe site-ul nostru: www.sesym.eurec.be

Ultima actualizare Iun 2016

Despre facultate

The European Master in Renewable Energy is an initiative proposed and developed by the European Renewable Energy Centres (EUREC) and a consortium of Universities outlined in the 'Partnering Universiti ... Citeste mai mult

The European Master in Renewable Energy is an initiative proposed and developed by the European Renewable Energy Centres (EUREC) and a consortium of Universities outlined in the 'Partnering Universities' section. The programme has been run since 2002 by a network of nine European Universities and research centres who are leading the way in renewable energy research, development and demonstration. It is coordinated by EUREC EEIG, a consortium of European renewable energy research centres, which has its headquarters in Brussels.The European Renewable Energy Research Centres Agency was established as a European Economic Interest Grouping in 1991 to strengthen and rationalise the European RD&D efforts in renewable energy technologies. As an independent association, it incorporates over 40 prominent RD&D groups from all over Europe. Citește mai puţin
Bruxelles , Paris , Loughborough , Zaragoza , Oldenburg , Groningen , Atena , Newcastle-upon-Tyne , Perpignan , Lisabona + 9 Mai mult Mai Puțin