Master de marketing strategic si consultanta

Generalități

Programul de descriere

De marketing strategic are nevoie de competențe de nivel înalt, conștientizare critică a problemelor și provocărilor actuale, precum și capacitatea de a răspunde rapid la piețele în continuă schimbare. Acest Master este conceput pentru absolvenții de studii și manageri care deja familiarizați cu conceptele de marketing de bază. Aici, veți dezvolta cunoștințe avansate și înțelegere a problemelor contemporane și complexe cu care se confruntă în marketing, aprofundarea perspective dvs. în teoria și practica aspectelor de specialitate de marketing.

Recunoscut de Consiliul de Cercetare Socială (ESRC) economic și și acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM), Acest program vă oferă oportunitatea unică de a avea acces la proiecte de consultanță pentru a îmbunătăți procesul de învățare, consolidarea dvs. de gândire critică, cercetare, comunicare și abilități personale existente și vă echiparea pentru marketing sau consultanță extrem de plină de satisfacții cariera ta.

Proiectat pentru proaspeții absolvenți sau manageri care practică care sunt deja familiarizați cu concepte de marketing de bază, acest program vă va permite să dezvolte cunoștințe avansate și înțelegere a provocărilor strategice contemporane și complexe cu care se confruntă de marketing, și de a aprofunda perspective dumneavoastră în teoria și practica de aspecte de specialitate ale de marketing.

Suita de programe de marketing programe au fost aprobate și acreditate de Chartered Institute of Marketing (CIM) și este recunoscut de ESRC pentru formare în domeniul cercetării.

Programul va dezvolta abilitățile dumneavoastră de gândire critică, de cercetare și de comunicații și, unic, va cuprinde proiecte de consultanță ca un vehicul de învățare și ca un mijloc de a dezvolta noi abilități personale pentru marketing mai târziu și consultanță cariere.

Programul de conținut

Programul se va concentra pe dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerii dvs. de marketing prin module avansate pe probleme contemporane în marketing strategic, management strategic și marketing Analytics, rezolvarea problemelor și marketing strategic ca practică. Ulterior va aprofundeze înțelegerea dumneavoastră prin efectuarea unui proiect de consultanta vii alături de o serie de module opționale de specialitate (inclusiv de marketing de vânzare cu amănuntul, Strategic Brand Management, Strategic durabilitatea mediului și Marketing Communications). Componenta finală a programului este un proiect de consultanta individuale și disertație, adăugând o oportunitate în plus de a aplica teoria în practică și o experiență mai departe companie pentru CV-ul tau.

Pe acest program studenții noștri s-au angajat proiecte de consultanta vii cu o serie de companii de top - de exemplu, Cadbury, Hobbs, Honeywell, Land Rover / Jaguar, Cogent Elliot, TRW, Helix și Aston Villa Football Club. Aceste proiecte de consultanță vă va oferi o experiență valoroasă și substanțial spori perspectivele de carieră de marketing. Absolvenții de la program s-au mutat într-o serie de roluri de marketing și consultanță, cu top din Marea Britanie și companiilor internaționale.

De ce studia acest curs

Suntem un departament de cercetători și profesori internaționali care ne mândrim cu cercetarea noastră largă anvergură, riguroase și semnificative. Am câștigat o serie de granturi de cercetare de la organisme, cum ar fi ESRC și Academia Britanică precum și cooperarea strânsă cu organizațiile de afaceri atât la nivel regional și național. Suntem implicati activ cu disciplina noastră prin apartenența noastră profesională, editorships de reviste de conducere și colaborarea cu industria și mass-media. De asemenea, am rula patru restante programe de Master Marketing care atrag elevi din mai mult de treizeci de țări.

Veți fi predate de către personalul de la unul dintre cele mai mari grupuri de facultate de marketing din Marea Britanie, inclusiv cadre universitare care sunt recunoscute pe plan internațional.

complementul nostru de academicieni și practicieni de marketing oferă o vastă experiență și expertiză în domenii cum ar fi marketing de brand, publicitate, servicii de marketing, e-marketing, vânzare cu amănuntul, marketing internațional, comportamentul consumatorului, afaceri de marketing de afaceri, etica de marketing, de inovare și de strategie.

Cerințe de intrare

Un bun grad Onoruri (2: 1 sau mai mare) sau diplomă de studii postuniversitare de la o universitate din Marea Britanie sau echivalent. Gradul trebuie sa fie in marketing, sau un grad, cu cel puțin două module de marketing. Dacă nu, este necesară cel puțin doi ani cu normă întreagă experiență de muncă de introducere pe piață.

Ultima actualizare Oct 2017

Despre facultate

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Citeste mai mult

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Citește mai puţin