master de management de îngrijire a sănătăţii

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Program de informare

Carierei profesioniştilor în domeniul sănătăţii care doresc să îmbunătăţească perspectivele lor de avansare, de reţea cu alţi profesionişti de îngrijire a sănătăţii, şi mai bună înţelegere a acestei industrii dinamice pot studia fundamente de afaceri în industria de îngrijire a sănătăţii. Acest program este conceput pentru a pregăti profesioniştilor în domeniul sănătăţii să prospere în secolul 21. Curriculum-ul oferă studenţilor, cu un amestec unic de cunoştinţe care poduri lumea de îngrijire a sănătăţii şi lumea finanţelor, marketing, contabilitate, si management. Obiectivul acestui training avansat este de a permite tinerilor absolvenţi de facultăţi pentru a gestiona mai eficient la un nivel de conducere sau executive în ambele setări publice şi private de îngrijire a sănătăţii. Acest program interdisciplinar implică facultate de la College of Business Administration de la Universitatea din New Orleans, Louisiana State University Medical Center - New Orleans, şi lectori din domeniul sănătăţii. Colegiul ofera, de asemenea, un master executiv al Health Care program de management.* Programul Beneficii

- Să dobândească abilităţile necesare pentru a prospera în domeniul ce în ce mai competitiv de îngrijire a sănătăţii.

- Un program extrem de concentrat.

- Toate cursurile de seara.

- Angajament de scurtă durată.

- Accesibile Universitatea de Stat de şcolarizare.

- Accent Axat pe practicile de afaceri în locuri publice şi private de sănătate (fără puf).

- Nu Teza sau disertaţie necesare.

- Excelent reţea beneficii.

- Facultatea de zbor de top de la ONU şi LSUMC.

- Personalizate atenţie.

- Excelent reveni pe investiţii.Curriculum Informaţii

La Universitatea din New Orleans are cea mai mare scoala de afaceri din Louisiana, precum şi una dintre cele mai rapide programe de creştere de educaţie executive în ţară. Învăţătorul nostru de Health Care Management Programul oferă o înaltă calitate, o educaţie de înaltă valoare.

Clasa Orarele
Programul constă în MHCM de ore de credit 33: 11 cursuri. Toţi elevii trebuie să ia 9 cursuri de bază enumerate mai jos. Soldul de ore de credit 6 sau 2 cursuri vor fi luate din electives aprobat la ONU sau LSU Medical Center.

opţionale de credit va fi acordat studenţilor trebuie să ia BA 6014. BA 6014 este necesară pentru studenţii cu o diplomă de licenţă non-business care nu au avut de lucru cursul anterior în contabilitate şi finanţe.

Listări MPH curs sunt ţinute la LSU Medical Center. LSUMC cross-înscriere trebuie să înceapă de la ONU's Graduate School, Administraţia de constructii AD-205. Mentiune speciala: Odată ce curs este completat la LSUMC, studentul trebuie să aibă o copie a transcrierii LSUMC a trimis la ONU a grefierului Office.


Curriculum Rezumat
Obiectivul cursului de lucru în program este de a studiu principiile generale de afaceri şi a implicaţiilor practice conecta apoi aceste principii şi implicaţiile practice la setările de îngrijire a sănătăţii.


Cursuri de bază sunt:

ACCT 6131 - Contabilitate în Setări Health Care

ECON 4250 - Economie Sanatate

BA 6010 - Health Care Management
sau MPH 269 - Servicii de Sănătate Management & I (LSUMC)

MPH 210 - Principii de Epidemiologie (LSUMC)
sau EDHS 4111 (ONU)

MKT 4536 - Care Marketing Sănătate

BA 6012 - Cultura şi comportamentul în Setări Health Care

FIN 6350 - Health Care Management Financiar

BA 6013 - Managementul Strategic al Organizaţiilor Health Care
sau MPH 288 - politici de sanatate (LSUMC)

MPH 258 - Legea Sănătate şi Etică (LSUMC)

Soldul de ore de credit 6 sau 2 cursuri vor fi luate din electives aprobat la ONU sau LSU Medical Center.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Universitatea din New Orleans este o universitate urbane situate în apropiere de malul lacului Pontchartrain în Louisiana. Colegiul începe o nouă eră în acest an sub conducerea lui Dean John C. Gar ... Citeste mai mult

La Universitatea din New Orleans este o universitate urbane situate în apropiere de malul lacului Pontchartrain în Louisiana. Colegiul începe o nouă eră în acest an sub conducerea lui Dean John C. Gardner. Cu o toamna anului 2003 aproape 4600 de înscriere a studentilor si absolventilor, şi un buget de peste 9 milioane dolari, ONU are una dintre cele mai mari colegii de afaceri în regiunea Golfului Coast. elevii de afaceri, reprezintă peste un sfert din corp student UNO (17360)! Colegiul, pe deplin acreditat de AACSB International, oferă formare specializate într-o varietate de domenii de activitate atât la nivel de licenţă şi nivel de absolvent, precum şi o fundaţie larg în artele liberale si stiinte. Multe resurse sunt disponibile pentru a sprijini şi asista viitorii studenti, actualii studenti, absolventi, facultate şi de personal. ONU a Consiliului de Afaceri Alumni este un grup activ sprijinirea dezvoltării în continuare a Colegiului. Colegiul de Business oferă, de asemenea, diverse servicii de comunitate, prin sprijinul acordat de centre de cercetare şi de afaceri. Citește mai puţin
New Orleans , priză de apă + 1 Mai mult Mai Puțin