Master de arte în educația tesol / bilingvă

Generalități

Programul de descriere

Master în TESOL / Educație bilingvă


Masterul de arte din University of Findlay din TESOL vă va ajuta să deveniți profesor / practicant de limbă străină și să vă pregătiți pentru funcții de conducere educaționale în cadrul unei a doua sau a unei limbi străine și a unor programe educaționale bilingve.


Universitatea din Findlay oferă o bază solidă în:

  • lingvistică
  • A doua achiziție de limbi străine
  • Pedagogie
  • Metodologie
  • Curriculum design
  • Evaluare
  • Educație multilingvă / multiculturală

Absolvenții noștri nu sunt doar bine pregătiți pentru piața de muncă de astăzi și / sau pentru studiile avansate în domeniul educației bilingve TESOL, ci și ca membri ai organizațiilor regionale, naționale sau internaționale TESOL.

Indiferent dacă scopul dvs. este de a lucra cu copii sau adulți (pe plan intern sau în străinătate) sau dacă intenționați să vă urmați mai mult educația, avem un program conceput pentru a vă satisface nevoile.

Oportunități de lucru și stagiu

În timp ce urmăriți programul dvs. de gradul există oportunități de lucru și stagiu în campus.

On-Campus Ocuparea Forței de Muncă : Universitatea oferă programe federale de studii de muncă finanțate de titlul IV, precum și poziții non-studiu de studiu atât pentru studenții interni și internaționali. Departamentul nostru angajează, de asemenea, asistenți de laborator, asistenți de birou pentru studenți și asistenți profesori.

Absolvenți de predare Assistan t : Posturi universitare de predare sunt disponibile pentru studenții de masterat și oferă o bursă semestru set plus remitere de școlarizare (între șase și 12 ore de credit). Există, de asemenea, un număr limitat de burse de doctorat disponibile în cadrul programului nostru. Notificarea pozițiilor deschise va fi anunțată în fiecare primăvară. Solicitanții ar trebui să fi absolvit un semestru de studiu înainte de a aplica.

Asistent universitar : Asistenții absolvenți sunt disponibili pentru studenții masteranzilor și oferă o bursă de semestru stabilită plus remitere de școlarizare (până la 12 ore de credit). Există, de asemenea, un număr limitat de burse de doctorat disponibile în cadrul programului nostru. Notificarea pozițiilor deschise va fi anunțată în fiecare primăvară. Solicitanții ar trebui să fi absolvit un semestru de studiu înainte de a aplica.

burse de studiu

Bursa Mary Lewis:

Această bursă este acordată în semestrul de toamnă elevilor calificați înscriși în programul de masterat TESOL. Nominalizările pentru destinatari sunt făcute de facultate și de personal și sunt selectate de catedra Departamentului de limbă și cultură, cu aprobarea directorului pentru asistență financiară.


cerinţe

  • Înmatriculat la cel puțin șase ore de credit / semestru.
  • Trebuie să dovedească competența într-o limbă străină.
  • Trebuie să aibă un GPA de 3,0 în timpul ultimelor 60 de ore de lucru (de masterat și de licență).
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Citeste mai mult

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Citește mai puţin