master de administrare a afacerilor

Marriott School of Management, Brigham Young University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

master de administrare a afacerilor

Marriott School of Management, Brigham Young University

BYU program de MBA este în mare parte finanţat de către Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Liderii Biserica noastră sunt dornici de a dezvolta lideri viitor. sponsorizare lor creează obligaţii şi oportunităţi unice. În plus faţă de producerea de absolvenţi restante căutate de către societăţile de conducere, vom căuta să avanseze misiunea la nivel mondial a Bisericii, care este la o viaţă mai bună, prin învăţarea şi aplicarea a Evangheliei lui Isus Hristos. Noi credem că dezvoltarea de lideri de afaceri la nivel global-minded beneficii Bisericii şi a lumii în general. De asemenea, am constatat că managerii luminată de adevărurile Evangheliei şi inspiraţi să împărtăşiţi-le sunt mult mai eficiente din punct de vedere strict profesional.

În plus faţă de misiunea noastră unică, oferim o educaţie de management restante de valoare superioară. BYU este cunoscut pentru şcolarizare scăzut MBA. De asemenea, este recunoscut, cu toate acestea, pentru calitatea înaltă a programului său de MBA. Combinaţia de înaltă calitate şi low-cost ne-a propulsat în partea de sus a Topul scoala de afaceri care se concentrează pe valoare - ceea ce veţi obţine pentru ceea ce ai investi. Prin această măsură, credem că programul de BYU MBA este printre cele mai bune din lume.

Curriculum

Marriott Programul MBA oferă o educaţie de management cuprinzătoare care pregăteşte studenţii de management profesional şi roluri de conducere. curriculum-ul programului expune pe elevi la discipline de management care stau la baza, apoi întăreşte aceste principii cu proiecte practice teren-studiu - o abordare interactivă la educaţie de management care se leagă de cunoştinţe pentru a experimenta.

Rigorile de fiecare studenţi MBA majore se pregătească pentru a răspunde cerinţelor de management scenarii reale cu originalitate şi invenţie. Elevii pleaca de la scoala Marriott cu abilităţi de a afecta schimbări cruciale în lume pe piata, capacitatea de a gândi pe cont propriu, şi un puternic simţ al responsabilităţii lor pentru comunitate şi pentru lume.

Pentru a obţine abilităţi versatil şi inovatoare de afaceri, elevii participa la un curriculum integrat, care oferă o bază largă de principiile de afaceri. După ce a luat cursuri de necesare în disciplinele fundamentale de afaceri (finanţe, marketing, producţie / operaţiuni, şi comportament organizaţional / resurse umane), elevii se pot concentra pe una din mai multe majors: Finante, Marketing Supply Chain Management, Organizational Behavior / Resurse Umane, Product Development , sau de doctorat (pentru candidaţii interesaţi să obţină un doctorat după gradul de MBA). Un accent deosebit îi ajută pe elevi expertiza câştig într-un domeniu desemnat de alegere, asigurând competenţele necesare pentru a reuşi aplicabile în stagiu lor şi sigure ocuparea forţei de muncă cu normă întreagă după terminarea programului de MBA.

MBA Majors

  • Finanţe
  • Marketing
  • Supply Chain
  • Organizational Behavior / Resurse Umane
  • Dezvoltare de produse

MBA Minori

  • Antreprenoriatului
  • International Business
  • Strategia

Comune de grade

JD / mixt MBA de ieri

J. Reuben Clark Facultatea de Drept si de la Scoala de Management Marriott au aprobat modalităţile prin care studenţii calificaţi pot câştiga diplome comune din cele două şcoli, în patru ani de studii postuniversitare cu normă întreagă. Elevii pot câştiga un Juris Doctor (JD) şi fie un Master of Business Administration (MBA), Maestru de Administraţie Publică (MPA), sau Master de Contabilitate (Macc).

M BA / MS - Catalog de ​​Programul de Dezvoltare
Programul de MBA sa alăturat cu departamentele de Inginerie Mecanica si Tehnologia Construcţiilor de Maşini pentru a oferi un program comun în Product Development (PD), care să conducă la Master of Business Administration (MBA) şi Master of Science (MS) grade. Program are o medie de 3 ani pentru a finaliza.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Provo, Utah
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Provo, Utah
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala