Master Advanced of Motion Graphics

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

  • Modalități: Face-to-face sau Online (Live)
  • Următorul început : 29 iunie sau 14 octombrie 2020 | Durata : 540 ore ( 10 luni )
  • Perioada de înregistrare este deschisă

Master Graphics Master se adresează persoanelor interesate în sectorul audiovizualului, mai precis în graficele VFX și 3D, și nu sunt necesare cunoștințe prealabile pentru o utilizare adecvată a masterului.

minions, animation, figure

Conținutul Master Graphics Motion

Advanced Master in Motion Graphics vă va permite să învățați să efectuați orice tip de lucru multimedia 3D (videoclipuri sau imagini) pentru a le oferi ulterior mișcare („mișcare”) sau animație.

Datorită modulului de design grafic pe care îl conține acest master, studentul va dobândi cunoștințele necesare pentru a putea realiza orice proiectare datorită celor mai prestigioase și importante instrumente Adobe pentru acest tip de proiect: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator și Adobe Indesign . Odată ce stăpâniți aceste instrumente, nu va fi conceput imaginația dvs. pe care nu o puteți aduce pe un ecran de computer.

Pe de altă parte, datorită modulului pentru editare și post-producție de video digital (VFX) și grafică de mișcare, elevii vor învăța să folosească cel mai important software pentru post-producție audiovizuală: Adobe Premiere și Adobe After Effects . Adobe Premiere este cel mai utilizat instrument de editare video, datorită interfeței sale extrem de intuitive și ușurinței de utilizare și a puterii filtrelor și tranzițiilor sale care vă permit să editați videoclipuri cu o calitate și dinamism deosebit. De asemenea, permite lucrul cu sunetul, fiind un instrument complet pentru editare video digitală. De asemenea, Adobe After Effects se remarcă pentru faptul că este o aplicație care are forma unui studio destinat creării sau aplicației într-o compoziție, precum și realizarea graficelor de mișcare profesionale și a efectelor speciale, care din rădăcinile sale au constat, practic, din superpoziția straturilor.

La aceste două module anterioare, trebuie să adăugăm modulul Cinema 4D , care se remarcă pentru satisfacerea nevoilor profesionale de modelare 3D, texturi, animație și redare. Cinema 4D oferă setări personalizabile potrivite pentru orice industrie și la toate nivelurile de abilități. În plus, datorită integrării sale cu Adobe Photoshop sau After Effects, puteți lucra cu animații, scene și elemente 3D complexe.

perspectivele de carieră

  • Motion grapher / designer 3D
  • Tehnician video digital
  • Specialist VFX
  • Editor video digital
  • Post-producător de videoclipuri digitale
  • Iluminator video digital
  • Freelance pentru agenții de publicitate, rețele de televiziune, companii de producție audiovizuală

modalități

În persoană sau online : puteți primi Master Graphics Master la Madrid sau Seville personal sau puteți face Motion Graphics Master online . Modalitatea online este întotdeauna predată live (live), deși la cererea studenților se păstrează un depozit al acestor clase înregistrate. De asemenea, studenții au un campus virtual puternic și intuitiv dezvoltat de Google pentru a participa la cursuri și la propriile lor instruiri în fiecare zi.

preț

4.450 €. Obțineți reducere de 40% la prețul total al studiilor dvs. dacă vă înregistrați pentru a studia în vara anului 2020, introducând codul „yomequedoencasa”. Sau o reducere de 25% la prețul afișat folosind codul „proiectare viitoare” în timpul procesului de înregistrare care va începe în octombrie (ofertă de timp limitată).

finanțare

Până la 10 luni. Consultare în secretariat.

Diploma de master universitară disponibilă pentru aceste studii

Nu trebuie decât să alegeți această opțiune în timpul procesului de înscriere și să plătiți o sumă suplimentară pentru a acoperi taxele universitare ale Universității la distanță din Madrid (UDIMA).

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Citeste mai mult

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Citește mai puţin
Madrid , Seville , Madrid + 2 Mai mult Mai Puțin