Master (Master) negocierea și soluționarea conflictelor

Generalități

Programul de descriere

Profesioniști de soluționare a conflictelor de lucru într-o serie de domenii, inclusiv de afaceri, drept, educație, sănătate, și de guvern. Ele acționează în calitate de arbitri, mediatori, facilitatori, mediatori, consilieri și. Ei trebuie să înțeleagă cauzele profunde și dinamica de conflict și de modul în care pentru a rezolva disputele prin negociere motivată.

Lui columbia Programul de master în Negocierea și soluționarea conflictelor, Care poate fi completat pe un part-time sau full-time, combină teoria și de formare aplicate pentru a pregăti studenții pentru a dezvolta modele practice de negociere și soluționare a litigiilor dintre părți, cu obiectivele și dorințele diferite. Acest program de absolvent este parte a o istorie bogată de soluționare a conflictelor de la Universitatea Columbia.

Filosofia de formare programul de absolvent este întemeiată pe un angajament de a metode interactive,-dialog bazat de gestionare și soluționare a conflictelor. Accentul este pus pe construirea cert, stabilirea unui dialog, aplicând abilități practice, asigurând reprezentarea și recunoașterea, și forjare relații.

Programul pregătește studenții pentru a:

 • Adopta o mentalitate care este conștientă de sine și sensibili la diverse populații de oameni din diverse setări
 • Luați în considerare perspective alternative din viziuni asupra lumii diferite
 • Aplicați sunet de analiză a conflictelor modele, instrumente și procese
 • Să înțeleagă dinamica de sistem și complexitatea problemelor și actori
 • Elaborarea unui practicii reflexive a învățării
 • Lucra spre atingerea rezultatelor constructive prin utilizarea unor procese de colaborare
 • Utilizați teorie a informa înțelegerea lor, și se aplică abordări pragmatice la conflicte rezolvarea

Curriculum

 • 40 de puncte pentru finalizarea de studii
 • Pe-campus numai instrucțiuni
 • Part-time * sau program full-time
 • Aportul primavara si toamna
 • 3-6 termeni pentru a finaliza
 • Capstone tezei de doctorat
 • Opțiune curs pe teren
 • Înscrierea în opțiunea part-time a acestui program, nu este conform cu cerințele full-time pentru o viză de student F1.

Curriculum-ul pune accentul pe o abordare pragmatică a soluționarea conflictelor care apar în managementul resurselor umane, comunitate și munca de organizare, educație și administrație sănătate, și de drept și de afaceri. Prin examinarea Teoria și metodologia practică, programul se concentrează pe comunicare constructivă, de înțelegere etică, de conștientizare culturală și sensibilitate, consiliere, și rezolvarea conflictelor în moduri care sunt favorabile pentru toate părțile.

Programul include patru cursuri de bază din acest motiv studenți în domeniu. Două cursuri suplimentare sunt concepute pentru a oferi studenților cu un angajament mai profund în cercetare și practică. Patru electives permite elevilor să se concentreze activitatea lor într-o zonă de concentrare, cum ar fi de îngrijire a sănătății, a mediului, sau Ombudsman practică. Cel puțin două dintre aceste electives trebuie alese din cursuri concepute pentru programul; până la două pot fi alese din ofertele de curs în alte școli de la Universitatea. Trei masterat Capstone Seminarii tezei cufunda studenți din lume de negociere, mediere și soluționare a conflictelor prin cercetare și expunere la locul de muncă aplicată profesională în domeniu cu pregătire în teorie, cercetare si practica.

Acesta este un program riguros și concentrat grad absolvent care cere un angajament serios de timp și energie. Master of Science în Negocierea și rezolvarea conflictelor pot fi luate pe o bază complet sau part-time, și este proiectat pentru a se potrivi obligațiile profesionale ale studenților care sunt angajați full-time.

Elevii ar trebui să fie conștienți de programul netradiționale. Clasele sunt în mare parte a avut loc în seara și la sfârșit de săptămână. Reuniuni de curs sunt fie răspândite pe termen de 14 săptămâni sau programate ca de weekend, intensive de o zi. Orarele de curs sunt postate înainte de termen, astfel încât studenții să poată planifica în consecință. Este necesară participarea la clasă. Studenții sunt, de asemenea, de așteptat să dedice timp în mod semnificativ la finalizarea lectură și misiuni scrise, și proiecte în afara clasei.

Pentru a primi Master of Science în Negocierea și rezolvarea conflictelor, studenții trebuie să completeze toate cerințele în termen de trei ani (șase termeni, cu excepția de vară), cu o medie generală punct de gradul de 3.0 (B) sau mai bine.

Ultima actualizare Septembrie 2015

Despre facultate

The School of Continuing Education offers master’s degree programs in emerging and cross-disciplinary fields, courses and certificates, Columbia Summer, programs for visiting domestic and internationa ... Citeste mai mult

The School of Continuing Education offers master’s degree programs in emerging and cross-disciplinary fields, courses and certificates, Columbia Summer, programs for visiting domestic and international students, and more. Citește mai puţin