Master în turism și managementul ospitalității (RD)

Generalități

Programul de descriere

Scopul Master of Tourism and Hospitality Management este de a dezvolta capacitatea studentului de a pune întrebări, analiza și interpretarea problemelor legate de turism și managementul ospitalității într-un context global, cu accent pe sectoare specifice industriei. Acest scop este realizat prin livrarea unei disertații bazate pe cercetare la nivelul Master, unde studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta în contextul managementului turismului și al ospitalității.

Prin urmare, programul ajută la dezvoltarea profesională continuă a managerilor și liderilor în turism și managementul ospitalității.

Cerințele de admitere

Cerința minimă de admitere este o BTech (Managementul turismului) sau o BTech (Managementul ospitalității) sau o calificare echivalentă la același nivel în domeniul turismului și ospitalității. Selecția studenților de masterat se va face în conformitate cu regulile și reglementările Comitetului de studii superioare ale University of Johannesburg așa cum este prevăzut pentru programele interdisciplinare. Comitetul de cercetare STH poate prescrie un modul sau module, la nivelul NQF 8 sau 9, ca măsură de sprijin pentru finalizarea cu succes a calificării. Acest lucru se aplică atunci când Comitetul de cercetare STH ajunge la concluzia că cunoștințele studentului despre cercetare trebuie actualizate sau când subiectul cercetării se extinde la probleme insuficient acoperite la nivelul absolvenților.

Orientarea de bază este că studenții trebuie să fi obținut BTech (Managementul turismului) sau BTech (Managementul ospitalității) sau o calificare echivalentă în managementul turismului și al ospitalității. În plus, studentul trebuie să poată dezvolta o propunere de cercetare pentru proiectul de cercetare prevăzut. Selecția și alocarea studenților postuniversitari depind de disponibilitatea supraveghetorilor.

Detalii de contact

Nume: Dr. H Kesa
Tel: 27 (0) 11 559 1050 / Email: hemak@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin