Master în Tehnologia Vehiculelor Electrice

Universitat Rovira i Virgili

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în Tehnologia Vehiculelor Electrice

Universitat Rovira i Virgili

Dezvoltarea unor noi sisteme de transport inteligente, ecologice și integrate este una dintre cele mai importante provocări sociale ale secolului XXI, în special în ceea ce privește emisiile și tipul de energie utilizată. Interesul social și afacerile industriale care se formează în jurul vehiculului electric ridică cererea de profesioniști calificați în toate tehnologiile aplicate.

Masteratul în tehnologia vehiculelor electrice este prima diplomă de master oficial specializată în mașinile electrice care este predată în întreaga țară spaniolă. Cu această calificare se intenționează să se transmită inginerilor diferitele tehnologii ale domeniului ingineriei și controlului electronic, care pot fi aplicabile în dezvoltarea vehiculelor electrice și hibride și, dacă este cazul, a vehiculelor convenționale.

Odată cu implementarea progresivă a vehiculului electric, va crește nevoia de ingineri cu cunoștințe specifice în acest domeniu și, prin urmare, obiectivul principal al comandantului este de a instrui ingineri specializați în colaborare cu companii din sectorul legat de teritoriu.

instituții colaboratoare

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

admitere

Maestrul este îndrumat către:

 • Diplomă de licență sau diplomă de licență în domeniul Electronicii industriale și automatizări, diplomă în inginerie electrică, diplomă în inginerie tehnologică industrială, diplomă în inginerie energetică, diplomă în ingineria sistemelor și servicii de telecomunicații, licență în inginerie tehnologică Industria aerospatiala, diploma in Ingineria Sistemelor si Tehnologia Navala, in Ingineria Calculatoarelor, Diploma in Inginerie Mecanica, Diploma in Ingineria Chimica, Ingineria Industriala, Ingineria Telecomunicatiilor, Ingineria Aeronautica, Ingineria In Automatizari si Electronica Industriala, legate.
 • Absolvenți de studii superioare de Inginerie Tehnică în: Inginer Tehnic Industrial, specializată în Electronică industrială; Inginer Tehnic Specialitatea Industriala in Electricitate; Inginer Tehnic specializat in Sisteme Electronice si domenii conexe.
 • Lucrătoare active din sector care doresc să obțină o formare suplimentară.

Elevii au nevoie de un laptop pentru a obține diploma de masterat și pentru a examina ei înșiși. Cerințele minime recomandate pe care trebuie să le aibă calculatorul sunt următoarele:

 • Procesor: Intel Core I5
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Hard disk: 128 GB
 • Sistem de operare Windows 7 sau mai mare 64 biți (poate fi, de asemenea, Linux)

Documentație specifică

Pe lângă documentația generală obligatorie de preînregistrare, puteți să trimiteți și:

 • Acreditarea formării complementare legate de conținutul masteratului (cursuri, seminarii sau alte activități de formare).
 • Acreditarea sejururilor relevante (de cel puțin 12 săptămâni) în locurile de vorbitoare de limbă engleză.
 • Acreditarea experienței profesionale care va necesita o diplomă academică referitoare la programul de masterat.

criterii de selecție

 1. Adecvarea titlului de acces, în conformitate cu următoarea ordine:
  • Diplomă de licență sau diplomă de inginer în domeniul: Electronică industrială și automatizare, Diplomă în Inginerie Electrică, Diplomă în Inginerie în Tehnologii Industriale, Diplomă în Inginerie Energetică, Diplomă în Ingineria Sistemelor și Servicii de Telecomunicații, Tehnologii Aerospatiale, Diploma in Ingineria Sistemelor si Tehnologia Navala, in Ingineria Calculatoarelor, in Inginerie Mecanica, Doctor in Inginerie Chimica, Inginer Industriale, Inginer Telecomunicatii, Inginer Aeronautic, Inginer in Automatizari si Electronice Industriale, Inginer Electronice: pana la maxim 8 puncte.
  • Absolvenți de studii superioare de ingineri tehnici din: Inginer Tehnic Industrial, specializați în Electronică industrială; Inginer inginer industrial, specialitate in domeniul electricitatii; Inginer Tehnic de Telecomunicații, specializarea Sisteme Electronice: până la maximum 7 puncte.
  • Altele: 0 puncte.
 2. Evaluarea înregistrării academice a diplomei universitare oficiale care permite accesul comandantului: până la maxim 4 puncte.
 3. Formare complementară (documentare acreditată) referitoare la conținutul comandantului: până la maximum 2 puncte.
 4. Stații relevante (de cel puțin 12 săptămâni, acreditate documentar) în locurile de vorbit limba engleză: până la maximum 2 puncte.
 5. Experiență profesională acreditată, pentru exercitarea căreia va fi necesară o diplomă academică într-un domeniu legat de programul de masterat. Pentru fiecare an întreg de experiență profesională, vor fi adăugate 0,2 puncte la maximum 2 puncte.

Aplicațiile vor fi ordonate de la cea mai mare la cea mai mică, în funcție de scorul obținut (suma punctelor din secțiunile anterioare).

Cu toate acestea, dacă nu există situații de locuri insuficiente și dacă sunt îndeplinite cerințele de acces, organismul de admitere vă poate admite fără a fi nevoie să acordați prioritate pe baza meritelor.

oportunităţi de carieră

Absolvenții de masterat în tehnologia vehiculelor electrice își pot dezvolta sarcinile în următoarele domenii de activitate:

 • Proiectarea, proiectarea, fabricarea și testarea prototipurilor în timpul procesului de fabricare a unui vehicul electric și a componentelor sale electronice auxiliare.
 • Concepția, implementarea și testarea oricărui sistem electronic de procesare a energiei vehiculului, precum și a mașinilor și a software-ului de control și de comunicare încorporat aplicat industriei automobilelor, urmând metodologiile de dezvoltare utilizate în sector și respectând reglementările corespunzătoare.
 • Cercetare sau dezvoltare a produsului la nivel de proiectare, dezvoltare sau management de proiect.
Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă


Ultima actualizare May 21, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
1 an
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,913 EUR
Locations
Spania - Tarragona
Data începerii: Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iunie 30, 2019
Dates
Oct. 2018
Spania - Tarragona
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iunie 30, 2019