Master în tehnologia vehiculelor electrice

Universitat Rovira i Virgili

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în tehnologia vehiculelor electrice

Universitat Rovira i Virgili

Dezvoltarea de noi sisteme de sisteme de transport inteligente, ecologice și integrate este una dintre cele mai importante provocări din secolul 21, mai ales în ceea ce privește emisiile și tipul de energie utilizat. Interesul social și afacerile industriale generate de vehiculele electrice sporesc cererea de profesioniști calificați în toate domeniile conexe ale tehnologiei.

Masteratul Universitar în Tehnologii Vehicule Electrice este prima diplomă de master în întreaga Spanie specializată în mașinile electrice. Scopul acestui master este de a invata inginerii despre diferitele tehnologii din domeniile ingineriei electronice și de control care pot fi aplicate la dezvoltarea vehiculelor electrice și hibride și chiar a vehiculelor convenționale.

Implementarea progresivă a vehiculelor electrice va crește nevoia de ingineri cu cunoștințe specifice în acest domeniu; prin urmare, obiectivul principal al masteratului este de a produce ingineri specializați în colaborare cu întreprinderile din acest sector și cu legături către teritoriu.

Instituții colaboratoare

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

Admitere

Gradul de masterat vizează:

 • Absolvenți în inginerie electronică industrială și automatizare, inginerie electrică, inginerie tehnologii industriale, inginerie energetică, sisteme de telecomunicații și inginerie de servicii, inginerie aerospațială, inginerie în sisteme și tehnologii navale, inginerie informatică, inginerie mecanică, inginerie chimică, inginerie industrială, inginerie telecomunicații, aeronautică Inginerie, automatizare și inginerie electronică industrială, inginerie electronică și ambliante conexe.
 • Absolvenți cu diplome oficiale universitare de licență în Inginerie Tehnică industrială, specializați în Electronică industrială; Inginerie Tehnică Industrială, specializată în Electricitate; Inginerie Tehnică în Telecomunicații, specializată în Sisteme Electronice; și amblițele conexe.
 • Persoanele care lucrează în prezent în acest sector și care doresc să-și mărească nivelul de pregătire.

Documentație obligatorie specifică

Documentația necesară pentru preînregistrare. În plus, puteți să trimiteți și:

 • Acreditarea formării complementare privind conținutul masteratului (cursuri, seminarii, alte activități de formare, documente justificative).
 • Acreditarea vizitelor de studiu relevante în străinătate în teritoriile vorbite în limba engleză (minimum 12 săptămâni, cu documente justificative).
 • Acreditarea experienței profesionale într-un domeniu legat de programul de masterat.

Criterii de selecție

 1. Adecvarea calificării accesului: până la maximum 4 puncte conform următoarei ordini de prioritate:
  • Absolvenții cu diplome oficiale universitare de licență în: Inginerie electronică industrială și automatizare, Inginerie electrică, Inginerie în tehnologii industriale, Inginerie energetică, Inginerie în sisteme și servicii de telecomunicații, Inginerie în tehnologii aerospațiale, Inginerie în sisteme și tehnologii navale, Inginerie informatică, Inginerie mecanică, Inginerie Chimica; Inginerie industrială, inginerie telecomunicații, inginerie aeronautică, inginerie electronică automată și industrială și inginerie electronică: până la maximum 8 puncte
  • Absolvenți cu calificări oficiale universitare în Inginerie Industrială, specializați în Electronică industrială sau Electricitate; Inginerie Telecomunicatii, specializata in sisteme electronice: pana la maxim 7 puncte.
  • Altele: 0 puncte.
 2. Evaluarea transcrierii academice a calificării universitare oficiale care permite studenților să acceseze diploma de master: până la maxim 4 puncte.
 3. Formare complementară privind conținutul diplomei de master (cursuri, seminarii, alte activități de formare, cu documente justificative): până la maximum 2 puncte.
 4. Vizite de studiu relevante în străinătate în teritoriile vorbite în limba engleză (minimum 12 săptămâni, cu documente justificative): până la maximum 2 puncte.
 5. Experiență profesională dovedită care necesită o calificare academică într-un domeniu legat de programul de masterat. Se vor acorda 0,2 puncte pentru fiecare an complet de experiență, până la maxim 2 puncte.

Aplicările vor fi prioritizate în ordinea punctelor acordate de la maxim la minim (totalul punctelor acordate pentru secțiunile anterioare).

Cu toate acestea, în cazul în care anumite locuri rămân neplinute, entitatea responsabilă cu admiterea poate admite studenții fără a le acorda prioritate în funcție de meritele lor, cu condiția să îndeplinească cerințele de acces.

Oportunități de carieră

Elevii care finalizează cu succes acest masterat vor fi calificați să lucreze în următoarele domenii:

 • Proiectarea, fabricarea și testarea prototipurilor în timpul procesului de creare a unui vehicul electric și a componentelor sale electronice auxiliare.
 • Concepția, implementarea și testarea unui sistem electronic de procesare a energiei utilizate de un vehicul electronic și a mașinilor și software-urilor de control și de comunicații încorporate utilizate în automatizări, în conformitate cu metodologiile de dezvoltare utilizate în sector și reglementările corespunzătoare.
 • Cercetarea și dezvoltarea produselor la nivel de proiectare și management al proiectului.
Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă


Ultima actualizare June 30, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
9 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,913 EUR
Elevii care și-au obținut diplomele în afara Spaniei vor fi taxați cu 218,15 € ca taxă de carieră academică care se va aplica numai în prima înregistrare (prețul pentru cursul 2017-18).
Locations
Spania - Tarragona, Catalonia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iunie 30, 2019
Dates
Oct. 2019
Spania - Tarragona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iunie 30, 2019
Videoclipuri

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados