Master în studii urbane: afaceri și dezvoltare urbană - imobiliare și transporturi

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Dezvoltarea urbană rapidă prezintă atât posibilități, cât și provocări care pot fi văzute în întreaga lume. Dezvoltarea urbană este condusă de un număr mare de părți interesate și interese, nu în ultimul rând din sectoarele imobiliar și de transport, precum și de organizațiile publice și neguvernamentale. Programul abordează în mod specific rolul și interacțiunea diferitelor părți interesate, precum și perspectivele instituționale privind dezvoltarea orașelor durabile și viabile. Educația este interdisciplinară, având o bază în economie, administrarea afacerilor și geografie economică.

Programul este construit în jurul mediilor internaționale de cercetare de la Departamentul de Studii Urbane. Educația, precum și cercetarea, se desfășoară pentru a avea o relevanță politică ridicată și ambele implică adesea în mod activ părțile interesate din sectorul comercial sau public. Departamentul colaborează strâns cu părțile interesate din sectoarele transporturilor și imobiliarelor, precum și cu factorii de decizie locali și regionali. Personalul didactic include cercetători implicați în proiecte de cercetare cu, de exemplu, K2-Centrul de cunoștințe suedez pentru transportul public și CFFF (Centrul pentru afaceri imobiliare). Programul încorporează, de asemenea, aspecte din cercetările despre orașele inteligente și transportul inteligent efectuate la Departamentul de informatică și tehnologie media al universității.

Structura programului

Primele două semestre ale programului au loc în campus, unde cursurile vor oferi studenților o înțelegere a perspectivelor diferitelor părți interesate și modul în care diferitele provocări urbane și tehnologice le influențează munca. În timpul celui de-al doilea semestru, puteți alege să vă concentrați pe una dintre următoarele specializări, în funcție de interesul dvs.:

  • Dezvoltare imobiliară și locuințe
  • Transport și infrastructură
  • Utilizarea terenului și politica
  • Dezvoltare Regionala

În cel de-al treilea semestru, puteți alege între a studia în străinătate la una dintre cele 250 de universități partenere ale Malmö University , a urma cursuri independente la Malmö University sau a face un stagiu într-un proiect de cercetare. Al doilea an se încheie cu o lucrare de masterat (30 de credite).

Cariera ta viitoare

Dezvoltarea urbană necesită o cunoaștere largă a perspectivelor economice ale provocărilor societale, cum ar fi transportul și dezvoltarea proprietății, precum și o perspectivă aprofundată asupra proceselor inovatoare. Aceste perspective sunt importante pentru a înțelege forțele motrice din spatele urbanizării și pentru a înțelege dezvoltarea spațială în interiorul și între orașe și regiuni. După absolvire, veți avea o înțelegere unică a modului în care astfel de provocări afectează orașele și regiunile, făcându-vă calificat să lucrați cu aceste probleme între sectoare. Studenții vor fi de interes pentru sectorul privat în diferite firme de consultanță sau companii de construcții mai mari, precum și în autoritățile publice la nivel local, regional și național. Programul oferă, de asemenea, o bază solidă pentru studii de doctorat.

Selecţie

Odată ce v-ați completat cererea cu acreditările academice și cunoașterea limbii engleze, trebuie să trimiteți și un document justificativ.

Pentru studenții care aplică în prima rundă de înscriere, documentul justificativ trebuie încărcat pe universityadmissions.se până la 1 februarie.

Documentele justificative depuse după această dată nu vor fi acceptate.

Pentru a completa cererea, urmați următorii pași:

  • Creați un cont și aplicați la program prin intermediul universityadmissions.se/antagning.se.
  • Încărcați documentația ca fișier pdf pe universityadmissions.se/antagning.se sau trimiteți documentul prin poștă. Va trebui să demonstrați atât diploma de licență, cât și competența în limba engleză pentru a fi considerat eligibil pentru program. Solicitanții din ultimul an, care își vor primi diploma înainte de începerea programului, pot aplica și ei, dar trebuie să urmeze instrucțiuni specifice.
  • Documentul justificativ trebuie încărcat pe universityadmissions.se/antagning.se până la data limită, 1 februarie, pentru studenții care aplică în prima rundă de admitere.

Cerințe de intrare

Diploma de licență, formată din 180 de credite. Echivalentul limbii engleză B / English 6 în școala gimnazială suedeză.

Organizare

Studii urbane: afaceri și dezvoltare urbană - imobiliare și transporturi este programul de masterat pentru studenții care aspiră la o viitoare carieră în dezvoltarea și gestionarea orașelor atractive și durabile. Programul este multidisciplinar în conținutul său, dar are o bază în administrarea afacerilor, economie și geografie economică. Aceste perspective sunt importante pentru a înțelege forțele motrice din spatele urbanizării și pentru a înțelege dezvoltarea spațială în interiorul și între orașe și regiuni. Imobilul și transportul și serviciile pe care le generează sunt factori cheie pentru o integrare viabilă a orașelor și regiunilor.

Funcționarea orașelor evoluează prin colaborarea și cooperarea diferitelor părți interesate, atât în sectorul privat, cât și în cel public. Perspectivele economice din program oferă o înțelegere a diferitelor stimulente care determină dezvoltarea orașelor durabile. Include dezvoltarea afacerilor, precum și dezvoltarea socială.

Programul oferă studenților competența și instrumentele analitice necesare pentru a analiza și evalua critic obiectivele din dezvoltarea urbană, cum ar fi noile modele de afaceri și proiectele de dezvoltare. Pot lucra în organizații private, publice și neguvernamentale care au roluri diferite în contribuția la integrarea și dezvoltarea orașelor și regiunilor. Studenții pot continua, de asemenea, cu o carieră academică, intrând în învățământul de cercetare atunci când au terminat programul.

Semestrul 1 și 2 sunt dedicate cursurilor obligatorii din domeniul principal al studiilor urbane. În timpul semestrului 3, studenții pot alege să se specializeze urmând cursuri la universități din străinătate (studii de schimb), cursuri elective la departamentul de Studii Urbane sau pot aplica pentru un stagiu de cercetare. Aceste cursuri nu trebuie să se încadreze în domeniul studiilor urbane.

Rezultatele învățării

Cunoștințe și înțelegere

Pentru un grad de master (120 de credite), studentul trebuie:

  • să demonstreze cunoștințe și înțelegere în domeniul principal de studiu, incluzând atât cunoștințe largi în domeniu, cât și un grad considerabil de cunoștințe specializate în anumite domenii ale domeniului, precum și o perspectivă asupra activității actuale de cercetare și dezvoltare și
  • să demonstreze cunoștințe metodologice specializate în domeniul principal de studiu.
Competență și abilități

Pentru un grad de master (120 de credite), studentul trebuie:

  • să demonstreze abilitatea de a integra critic și sistematic cunoștințele și de a analiza, evalua și gestiona fenomene, probleme și situații complexe, chiar și cu informații limitate
  • demonstrați capacitatea de a identifica și de a formula probleme în mod critic, autonom și creativ, precum și de a planifica și, folosind metode adecvate, de a efectua sarcini avansate într-un interval de timp predeterminat, contribuind astfel la formarea cunoștințelor, precum și capacitatea de a evalua această lucrare
  • demonstrează capacitatea de a vorbi și de a scrie atât la nivel național, cât și internațional de a raporta și discuta în mod clar concluziile sale și cunoștințele și argumentele pe care se bazează în dialog cu diferite audiențe și
  • demonstrează abilitățile necesare pentru participarea la activități de cercetare și dezvoltare sau angajare autonomă în alte capacități calificate.
Judecata și abordarea

Pentru un grad de master (120 de credite), studentul trebuie

  • să demonstreze capacitatea de a face evaluări în domeniul principal de studiu informat de problemele disciplinare, sociale și etice relevante și, de asemenea, să demonstreze conștientizarea aspectelor etice ale activității de cercetare și dezvoltare
  • demonstrează cunoștințe cu privire la posibilitățile și limitările cercetării, rolul său în societate și responsabilitatea individului pentru modul în care este utilizat și
  • demonstrează capacitatea de a identifica nevoia personală de cunoaștere suplimentară și de a-și asuma responsabilitatea pentru învățarea continuă.
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Malmö University strives to be part of society at every level. Whether that is regionally, nationally or globally, its focus is making the world a better and fairer place.

Malmö University strives to be part of society at every level. Whether that is regionally, nationally or globally, its focus is making the world a better and fairer place. Citește mai puţin