Master în strategie de marketing internațional (IMS)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Strategia de marketing internațional (IMS) este una dintre cele trei piese de specializare din cadrul Master of Management, care este un program de master internațional de un an (în engleză) care pregătește studenții pentru o carieră în medii de afaceri internaționale dinamice.

Programul se concentrează pe confruntarea studenților cu probleme strategice de afaceri pentru a-i familiariza cu toate aspectele majore ale unei afaceri. Programul este adaptat la absolvenții de licență și master, care își propun să-și lărgească sfera de management internațional, precum și să aprofundeze cunoștințele și capacitățile acestora în Managementul proceselor de afaceri (BPM), Strategia și managementul inovării (SIM) sau Strategia internațională de marketing (IMS) - trei piese de specializare ale programului.

Programul nu se aplică numai studenților economici (de afaceri), ci și absolvenților de studii universitare în domenii non-economice, cum ar fi ingineri, avocați, psihologi etc.

Programul Master of Management își propune să dezvolte următoarele competențe:

 • Absolvent al Master of Management este capabil să identifice și să deconstruieze probleme de afaceri complexe, provenind atât de la o origine organizațională și strategică.
 • Absolventul este capabil să evalueze, să selecteze și să aplice metodologii, instrumente și tehnici adecvate pentru a analiza problemele complexe de afaceri, pentru a face recomandări de înaltă calitate pentru îmbunătățirea deciziilor tactice și strategice.
 • Absolventul este capabil să apară opțiuni de strategie de afaceri adecvate, de înaltă calitate, pe baza implicațiilor lor.
 • Absolventul este capabil să traducă deciziile strategice în obiective mai mici și în indicatori-cheie de performanță.
 • Absolventul este capabil să lucreze într-un context multinațional și interdisciplinar, cu o atitudine care reflectă următoarele elemente: reflecție critică, argumentare constructivă, comunicare profesională, colaborare eficientă, autogestionare eficientă, comportament etic și durabilitate.

Strategia de marketing internațional (IMS)

Specializarea Strategia de marketing internațional (IMS) se concentrează pe strategiile de afaceri și de marketing într-un mediu internațional. Complementar la o perspectivă de marketing mai generală, această specializare săpează mai profund în strategiile, procesele de marketing și relațiile dintre organizații, cu accent pe contextul business-to-business. Acest lucru se confruntă absolvenții cu probleme de afaceri strategice provocatoare în domeniul de marketing, în interacțiune cu alte funcții, cum ar fi strategia de afaceri și managementul inovării. IMS instruiește, de asemenea, studenții în analizarea acestor probleme, oferind un set larg de instrumente și cunoștințe analitice cu privire la utilitatea acestor instrumente în diferite contexte, în cele din urmă pentru a genera contribuții la nivel înalt la modelarea continuă a afacerilor într-un context internațional.

Programul de studiu

Cursuri de bază

 • Modelarea afacerilor
 • Conducere și capital uman
 • Aplicații în modelarea afacerilor

Cursuri de specializare: Strategie de marketing internațional

 • Marketing strategic
 • Joc de simulare Marktstrat
 • Marketing international
 • Strategie de afaceri
 • Metodologia cercetării de piață
 • Marketingul industrial
 • Disertație de master Master of Management

Cerințe de admitere

Hasselt University va evalua studenții în mod individual pe baza registrului academic anterior și a calificărilor. Cerințele generale implică cerințele de diplomă și cerințele de limbă. Comitetul de examinare al programului evaluează fiecare cerere individual în ceea ce privește dosarul academic al solicitantului. În funcție de calificările anterioare, poate fi necesar să completați un program pregătitor.

Cerințe de diplomă

Admis direct:

 • Deținători de (cel puțin) o diplomă universitară de licență în Administrarea afacerilor, Management, Economie în afaceri sau Inginerie de afaceri a unei universități din UE.

Admisă condiționat:

 • Posesorii unei diplome academice străine în management, afaceri sau economie care au fost acordate după cel puțin 180 de credite ECTS (sau trei ani de studii cu normă întreagă) la o universitate sau un institut de învățământ superior pot fi admiși direct sau pot fi solicitați să ia (parte a) programului pregătitor. Comitetul de examen evaluează cererile individual.

Admis la programul de pregătire:

 • Deținătorii unei diplome academice într-un domeniu diferit de domeniile menționate mai sus, au fost acordate după cel puțin 180 de credite ECTS (sau trei ani de studii cu normă întreagă) la o universitate sau un institut de învățământ superior. Comitetul de examinare evaluează cererile individuale dacă poate fi acordată o scutire parțială a programului pregătitor.
 • Posesorii unei diplome non-academice în domeniile economiei, afacerilor sau managementului după cel puțin 180 de credite ECTS (sau trei ani de studiu cu normă întreagă) la un institut oficial de învățământ superior. Comitetul de examinare evaluează dacă gradul se încadrează în câmpurile indicate și nu poate acorda derogări de la programul pregătitor.

Deciziile privind admiterea sunt luate de către comisia de examinare a programului.

Cerințe de limbă

 • Abilitățile de limbă engleză (atât scrise cât și vorbite) trebuie confirmate printr-un scor recent la testul de engleză ca limbă străină (bazat pe internet TOEFL: scor 80-90) sau la sistemul internațional de testare a limbii engleze (scorul general al trupei IELTS 6,5) sau orice test de competență recunoscut.

Cum se înscrie

Înregistrarea online este obligatorie. Comitetul de examinare va lua în considerare doar dosarele de cerere completate corespunzător. Fișierul de cerere este format din următoarele elemente:

 1. Completare completă completă
 2. O fotocopie a diplomelor obținute sau a certificatelor de diplomă obținute în limba originală.
 3. O fotografie recentă a pașaportului.
 4. Traducere de diplome universitare în limba engleză de către un traducător oficial.
 5. Copii în format certificat traduse ale transcrierilor înregistrărilor originale pentru toate programele finalizate la nivel universitar. Universitatea de origine ar trebui să furnizeze transcrierea înregistrărilor și o declarație în limba engleză care să explice modul în care notele de evaluare alocate trebuie convertite în sistemele standardizate din SUA sau în sistemul european standard ECTS. Traducerea în engleză a transcrierii înregistrărilor trebuie făcută de un traducător oficial.
 6. Abilitățile de limbă engleză trebuie confirmate (a se vedea cerințele de limbă).
 7. Certificat APS pentru toți studenții din PR China (pentru viza de student). Costul va fi rambursat tuturor studenților chinezi înscriși la Hasselt University .

Termen limită pentru depunere

 • Studenți SEE: 1 august
 • Studenți belgieni: 1 septembrie
 • Studenți non-SEE: 1 aprilie

Candidații vor fi anunțați cât mai curând posibil despre decizia comisiei de examinare. Solicitanții, care sunt admiși în program, li se va cere să confirme cererea și să plătească taxa de școlarizare.

Taxa anuală de școlarizare

 • SEE studenți
  • 238,3 € 11,40 € pe credit ECTS = 922,3 € * / an pentru 60 ECTS
 • Non-SEE studenți
 • 238,3 € 11,40 € pe credit ECTS = 922,3 € * / an pentru 60 ECTS
 • Taxa de asigurare obligatorie de 40 € / lună

Taxa de școlarizare pentru programul pregătitor și de punere în funcțiune depinde de numărul de credite ECTS pe care trebuie să le obțineți.

* Taxele de școlarizare sunt revizuite anual. Vă recomandăm să vizitați site-ul nostru web pentru cele mai actualizate informații privind taxele de școlarizare.

Asigurare de sanatate

Acoperind întreaga perioadă de ședere în Belgia, începând cu ziua sosirii, asigurarea de sănătate este obligatorie pentru toți studenții care nu fac parte din SEE. Prima se ridică la 360 de euro pe an. Prima pentru asigurarea de sănătate trebuie plătită împreună cu taxa de școlarizare. Informații despre cheltuielile de viață pot fi găsite pe site-ul nostru.

Plată

Solicitanții, care sunt admiși la program de către comisia de examinare, li se va cere să confirme cererea și să plătească taxa de școlarizare. Înregistrarea studenților internaționali este posibilă numai după achitarea taxei de școlarizare, majorată cu prima pentru asigurarea de sănătate (numai pentru studenții non-SEE). Plata în numerar sau cu cardul de credit nu este posibilă. Atâta timp cât un student nu a plătit toate taxele de înregistrare restante, înregistrarea este suspendată.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovati ... Citeste mai mult

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovative region. It aspires to be a hub in this innovation web. Citește mai puţin
Hasselt , Diepenbeek + 1 Mai mult Mai Puțin