Master în statistici (STAT)

Generalități

Programul de descriere

Programul Statistică (STAT) educă elevii să analizeze și să modeleze problemele complexe din lumea reală care apar în știința statistică a datelor statistice moderne. Două grade sunt oferite: gradul MS (fie sub o teză sau o opțiune non-teză) și Ph.D. grad. Admiterea la un grad nu garantează transferul la un altul. Toți studenții din MS și Ph.D. programele sunt ghidat de un consultant de facultate pentru a-și dezvolta programul de studiu.

Evaluare

Elevii sunt admiși la KAUST dintr-o mare varietate de programe și medii. Pentru a facilita elaborarea unui plan de studiu adecvat pentru fiecare student individual, toți elevii admiși sunt obligați să ia un examen scris de evaluare atunci când ajung în Campus. Examenul se va concentra pe matematică și științe de bază. Scopul evaluării este acela de a determina dacă studenții au învățat condițiile necesare pentru absolvirea cursurilor la nivel de absolvent predate în cadrul programului. Consilierul academic lucrează cu studenții admiși pentru a elabora un plan de studiu, dacă este necesar. Elevii sunt încurajați să se pregătească pentru evaluarea prin reîmprospătarea cunoștințelor generale dobândite din învățământul preuniversitar înainte de a ajunge la KAUST. Cerințele planului studiului de remediere trebuie completate în mod satisfăcător, în plus față de cerințele privind gradul universitar.

Master Cerințe de gradul

Este singura responsabilitate a elevului de a-și planifica programul de absolvent în consultare cu consilierul său. Elevii trebuie să respecte toate termenele limită. Elevii trebuie să fie conștienți că majoritatea cursurilor de bază sunt oferite doar o dată pe an. Masteratul (MS) se acordă după finalizarea cu succes a unui minim de 36 ore de credit. Trebuie să se realizeze un GPA minim de 3,0 pentru absolvire. Cursurile individuale necesită un minim de credit "B-" pentru curs. Elevii sunt de așteptat să finalizeze gradul de MS în trei semestre și o sesiune de vară.

Cerințe de curs

  • Cursuri de bază
  • Cursuri opționale
  • Seminar absolvent 298 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă satisfăcătoare pentru fiecare semestru pe care programul trebuie să îl urmeze.

Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de programe .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin