Master în specializarea Media Management

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Cererile pentru admisia din 2020 sunt închise. Cererile pentru admiterea în 2021 se vor deschide începând din octombrie 2020.

Masterul specializat în Media Management a fost un succes de lansare a peste 400 de manageri de media de nivel înalt, producători, jurnaliști și manageri de proiecte multimedia în această industrie fascinantă, dar fragilă. Astăzi, absolvenții săi formează o rețea puternică care continuă să consolideze programul și să își adauge energia creativă. Acest program are loc în campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

Masterul ESCP sunt programe orientate profesional în domenii specifice de management concepute pentru postuniversitari cu un obiectiv clar de carieră și duc la o specializare sau dublă abilitate ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent.

Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.

Cursurile sunt predate în limba engleză și limba națională a campusurilor noastre respective.

Curriculum

Programul nostru vizează expertiza dvs.

Obiectivul programului este de a pregăti studenții pentru o carieră în domeniul meseriilor în domeniile managementului media aplicat, managementului informațiilor, jurnalismului, producției de film / televiziune sau producției multimedia online / off-line.

Acest curriculum cu normă întreagă este împărțit pe un an, împărțit în 3 termeni după cum urmează:

 • 2 clase de curs intensiv - septembrie-decembrie; Ianuarie-martie. Se include un seminar internațional în străinătate
 • 1 termen de profesionalism din aprilie până în decembrie: o plasare în companie de cel puțin 4 luni și o teză de profesie apărută oral într-un comitet între începutul lunii noiembrie și jumătatea lunii decembrie a anului următor celui din septembrie.

Participanții trebuie să fie profesioniști atât în ​​limba franceză, cât și în limba engleză.

Profilul MS Media Management

Pregătire academică:

 • Legea 26%,
 • Marketing și comunicare 22%,
 • Afaceri 18%,
 • Științe politice 18%,
 • Economie / Finanțe 4%,
 • Științe Umane / Științe sociale 4%,
 • Media / Arte și Cultură 4%,
 • Arte plastice / Literatură / Filozofie 4%,
 • 15% studenți internaționali,
 • 71% femei, 29% bărbați

Programul de masterat al ESCP salută candidații din discipline variate care demonstrează deschidere și potențial:

Studenții de masterat provin din diferite țări și au diferite medii: ingineri, medici, farmaciști, studenți ai literaturii și dreptului etc.

Începând cu 40 de naționalități, ele formează un grup de participanți multiculturați, ceea ce face ca schimburile și grupurile de lucru să se îmbogățească cu atât mai mult.

De la înființarea sa, în 1987, masterul specializat în managementul media a absolvit 600 de studenți care acum fac parte din rețeaua de 55.000 de membri ESCP.

cerinţe

 • Titularii unei prime diplome de master.
 • Titularii unei diplome de licență (240 ECTS): cu o experiență profesională de minim 3 ani
 • Titularii unei diplome de licență (240 ECTS) fără experiență profesională (mai puțin de 30% admisă)

Taxe

Taxele pentru anul universitar 2020/2021 sunt stabilite la 16.000 € (inclusiv costurile seminarului internațional - transport și cazare - și cărțile de referință).

Taxele sunt facturate fie:

 • într-o singură tranșă de la începutul anului universitar
 • ESCP oferă și opțiunea de debitare directă: în acest caz, 6 rate lunare vor fi plătite din noiembrie până în aprilie.

Solicitanții cărora li se oferă un loc trebuie să confirme acceptarea lor și să plătească un depozit nerambursabil de 2.000 EUR pentru taxele de școlarizare.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Citeste mai mult

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Citește mai puţin
Paris , Madrid , Londra , Berlin , Torino , Varşovia , Beijing , Veneția + 7 Mai mult Mai Puțin