Master în proiectare situată

Generalități

Programul de descriere

Master în proiectare situată

În cadrul acestui program de doi ani de master, studenții din diverse discipline învață cum să ofere sens lumii din afara studioului. Într-un mediu de învățare interdisciplinar, studenții vor explora cum să ia factorii de mediu, sociali, culturali și politici ca bază pentru procesele de proiectare.

Prin expunerea la o varietate de metodologii și practici de proiectare, elevii învață să itereze concepte de proiectare și sunt capabili să analizeze, să informeze și să-și modeleze proiectele de la concept la proiect final. Studenții învață să proiecteze cu tehnologii emergente și software creativ pentru a crea noi perspective și forme inovatoare de proiectare și experiențe ale utilizatorilor.

Pe baza parteneriatelor cu organizații comerciale, guvernamentale, științifice și culturale, programul Master oferă o serie de provocări din lumea reală cu care să se angajeze. Lucrând la aceste provocări, studenții dezvoltă abilitățile, experiențele și mentalitatea critică necesare pentru proiectare după rândul situat. Programat este condus de tutorele de bază, Ollie Palmer.

Master Institute of Visual Cultures

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) face parte din Școala de arte frumoase St. Joost

Cerințele de admitere

Master in Situated Design este orientat către graficieni, ilustratori, urbaniști, comunicare

Programul este deschis absolvenților de licență în design grafic și profesioniști în practică în domeniu și, în unele cazuri, solicitanți din alte discipline și medii. Cerințele de admitere includ un portofoliu, o declarație artistică și o propunere de cercetare.

Cerințele în limba engleză pentru studenții străini

Examen - Scor minim:

  • IELTS banda generala: 6
  • TOEFL pe hârtie: 550
  • TOEFL bazat pe internet: 80

Date importante:

Începerea programului: septembrie

Termenul limită de depunere a cererilor UE: 1 august
Termenul limită de depunere a cererilor non-UE: 1 iunie

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

The Master Institute is part of the St. Joost School of Fine Art and Design, located in the south of the Netherlands in the city of ‘s-Hertogenbosch. Situated in the heart of Europe and European art a ... Citeste mai mult

The Master Institute is part of the St. Joost School of Fine Art and Design, located in the south of the Netherlands in the city of ‘s-Hertogenbosch. Situated in the heart of Europe and European art and design, the institute offers a broad perspective on theory and practice and allows for a lively international exchange. Our modern, 24/7 facilities and open studio concept create a fertile environment in which a rich, multidisciplinary practice can grow. Citește mai puţin