Master în proiectare avansată, strategie și management antreprenorial

Generalități

Programul de descriere

Acest master vă va permite să vă adaptați la noi scenarii de afaceri și sociale, oferindu-vă o largă cunoaștere a strategiilor, precum și diverse modalități de abordare a antreprenoriatului creativ pentru materializarea proiectelor reale.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Datele de bază

 • Grad: Master în proiectare avansată, strategie și managementul antreprenoriatului, diplomă proprie eliberată de Universitatea Pompeu Fabra (UPF) și ELISAVA în colaborare cu Rotterdam Business School
 • Regia: Jorge Rodríguez Nieto
 • Credite ECTS: 60
 • Durata: octombrie 2020 - iulie 2021; Joi și vineri: evaluări și conferințe.
 • Preț: octombrie 2020: 11.000 € (+ 450 € preînregistrare)
 • Limba: engleza
 • Excursie pe teren: Cheltuieli neincluse
 • Cerințe de acces și admitere: Diplomă universitară oficială sau echivalent. Ideea de afaceri sau intenția de a dezvolta un proiect master.

prezentare

Managementul proiectării poate ajuta la adaptarea la piețele în continuă schimbare? În Master în proiectare avansată, strategie și management antreprenorial, veți putea răspunde nevoilor utilizatorilor și ale pieței?

Proiectarea este percepută din ce în ce mai mult ca o activitate transversală a managementului complex, unde se găsesc nevoile utilizatorilor / consumatorilor, dinamica pieței și strategiile de afaceri. În același mod, metodologiile de management, cunoscute și sub denumirea de management de proiectare, nu au reușit să se adapteze fluxului în schimbare și dinamic al piețelor și spiritelor de afaceri din prezent.

Necesitatea planificării și creării de noi tipare necesită ruperea cu structuri rigide și adoptarea de metodologii mai organice, adaptabile unei perioade de schimbare constantă și noilor societăți și piețelor emergente. Această nouă planificare ar trebui să se axeze pe strategie și antreprenoriat cu noi idei preconcepute ca modele de dezvoltare a proiectelor pentru profesioniști creativi și de afaceri și ca model pentru companii mai creative.

Acest program se bazează pe o metodologie de învățare practică și lucrează cu proiecte reale de afaceri pe care participanții le vor dezvolta în prima lună de cursuri. Participanții își pot aduce propriile proiecte de afaceri sau pot dezvolta o colaborare cu colegii de clasă. Obiectivul este finalizarea masterului cu un proiect gata de investiții.

Maestrul în proiectare avansată, strategie și management antreprenorial (MaDE) are o structură neconvențională care oferă atât flexibilitate, cât și sprijin pentru nevoile actuale ale antreprenorului. Patru module au loc la Barcelona și încă trei la Rotterdam (studenții vor călători la Rotterdam cel puțin o săptămână de trei ori pe an). O combinație de seminarii online și la fața locului oferă sprijin continuu activității participanților.

Acest curs a fost conceput de echipa de proiectare, strategie și management ELISAVA și a fost realizat în colaborare cu Rotterdam Business School.

obiective

 • Acest program își propune să ofere participanților instrumentele și mediile necesare pentru a afla despre noua dinamică de schimb, pentru producția și distribuția de produse și servicii.
 • Obiectivul său este de a genera sinergii interdisciplinare, care oferă participanților cunoștințe pentru a dezvolta noi proiecte și a optimiza cele care există deja.
 • Programul va antrena studenții în cunoașterea și aplicarea metodologiilor de lucru de management de proiectare care se adaptează la noile scenarii de afaceri, sociale și geografice ale lumii actuale. Pentru a face acest lucru, acesta va oferi participanților o înțelegere largă a strategiilor și a diferitelor moduri de abordare a antreprenoriatului creativ din perspectiva Strategiei și Managementului.

competențe

 • Abilități și competențe antreprenoriale.
 • Competențe strategice pentru inițierea și dezvoltarea ideilor de afaceri.
 • Abilități de dezvoltare a modelului de afaceri.
 • Dezvoltarea și implementarea ideilor de afaceri pentru industrii creative și non-creative.
 • Managementul proiectului Abilități administrative pentru a conduce o companie.
 • Abilități financiare pentru a lua decizii și a investi în idei de afaceri.
 • Rețele de afaceri Vorbire publică Dezvoltare de abilități inter-egale.
 • Proiectare și prototipare de produse și servicii digitale, comerț electronic și vânzare cu amănuntul.
Ultima actualizare May 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Citeste mai mult

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Citește mai puţin