Master în proiectare și inovare

Generalități

Programul de descriere

Master of Design și Inovare este un program de înaltă performanță și calificare, care se adresează profesioniștilor care doresc să schimbe lumea prin proiectare strategică, durabilitate și inovație și care doresc, de asemenea, să își schimbe viața din punct de vedere al forței de muncă și personal, prin formarea și experiența de acest tip. de program oferă.

Este conceput pentru a oferi un impuls notabil dezvoltării profesionale a studenților noștri, poziționându-i ca profiluri atractive pentru companii și deschizând noi oportunități în viața lor de muncă.

Master of Design și Inovare dezvoltă abilități și competențe unice datorită metodologiilor și experiențelor diverse ale programului, împreună cu experți cu un istoric recunoscut.

Maestrul se concentrează pe inovație și designul strategic ca axa centrală și transversală în același timp, fără a pierde din vedere impactul pe care gândirea creativă îl poate avea asupra companiilor. Pe toată durata cursului, studenții împărtășesc conținut și proiecte comune și, pe de altă parte, oferă o pregătire specifică pentru fiecare dintre disciplinele conviețuitoare: Laboratorul de artizanat și design de produse, Laboratorul de proiectare de afaceri și de design și Laboratorul de comunicare a comunicării .

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Citeste mai mult

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Citește mai puţin