Master în predarea limbii engleze ca limbă a doua (TESL)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de predare a limbii engleze ca limbă a doua (TESL) vă va pregăti să învățați studenții din Statele Unite și din întreaga lume. O abordare la nivel de campus pe diversitatea culturală vă va prezenta unei comunități de studenți într-un context local. Veți afla complexitatea lingvisticii și a predării de la specialiști care au trăit, au lucrat și au predat în întreaga lume. Veți avea ocazia să vă puneți abilitățile pentru a lucra într-o asistență absolvită la programul St. Cloud State's English for Academic Purpose Program sau Intensive English Center, un program care antrenează peste 100 de cursanți de limba engleză din mai mult de 15 țări în fiecare an. Aceste două centre oferă 50 de asistență în fiecare an.

Programul evidențiază

 • Cursuri disponibile atât în campus, cât și online .
 • Programul de licență este disponibil pe campus sau online, cu o licență anterioară din Minnesota, cursul de licență K-12 ESL poate fi finalizat online.
 • 22% dintre studenți sunt din medii americane diverse, iar 28% sunt studenți internaționali.
 • Absolvenții primesc acreditări profesionale.
 • Programul de pe campus poate fi luat împreună cu o licență ES-K-12 pentru statul Minnesota.
 • Subliniază oferirea în predarea limbii engleze ca limbă străină și K-12 engleză ca licență în limba a doua
 • 50 de asistenți absolvenți disponibili pentru solicitanții calificați.
 • Programul Grant TEACH, sponsorizat federal oferă până la 4.000 de dolari pe an pentru studenții care doresc licență ES-K-12.
 • 1 1 opțiuni oferite împreună cu instituțiile partenere din Coreea.
 • Un certificat de absolvire a limbii engleze pentru vorbitorii altor limbi.

Distincții program

 • Absolvenții au continuat să predea în Statele Unite și în alte 19 țări .
 • Programul de nouă facultăți dețin cele mai înalte grade în domeniile lor și au o combinație de 100 de ani de experiență didactică.
 • Pregătirea costă mai puțin de 15.000 USD pentru studenții din campusul Minnesota și reciprocitatea sau mai puțin de 17.000 dolari pentru studenții online.
 • Oportunitatea de a participa la o asistență absolvită la programul de engleză de pe campus pentru programul cu scopuri academice sau la Centrul intensiv de engleză.

Termenele de aplicare

Internațional în afara SUA Internațional în SUA
Toamna

15 mai (în campus)

1 august (online)

1 august
Primăvară

15 septembrie (în campus)

1 decembrie (online)

1 decembrie
Vară

15 februarie (în campus)

1 mai (online)

1 mai

Cariere populare

 • Engleza ca instructor de a doua limbă
 • Engleza ca instructor de limbi străine
 • Continuă studiul printr-un doctorat. program

Informații și statistici universitare

 • 60 de programe de absolvire care conduc la certificate de absolvire, master și doctorat
 • Peste 200 de asistenți absolvenți acordați pe an
 • Asistenții absolvenți primesc până la 9.250 dolari stipendiu pe an și rambursare a școlii pentru până la opt credite absolvente pe semestru.

Cerințe și detalii

Cerințe preliminare

Programul de predare a limbii engleze ca limbă a doua (TESL) are două premise majore:

 • Un curs introductiv în lingvistică
 • Un an de studiu în limba străină a colegiului sau echivalentul

Dacă ați îndeplinit ambele condiții prealabile și toate fișierele dvs. de candidatură sunt complete, puteți fi admis la program fără nicio condiție. Dacă nu ați îndeplinit una sau ambele condiții prealabile, puteți fi admis la program cu condiția ca cerințele preliminare să fie îndeplinite cât mai curând posibil. După îndeplinirea condițiilor prealabile, Studiile absolvite îți vor regulariza admiterea prin eliminarea condițiilor.

Dacă nu ați finalizat un curs introductiv în lingvistică, puteți lua engleza 361: o introducere în lingvistică online la St. Cloud State. Puteți face acest curs și la o altă universitate și puteți transfera creditele. Fără a finaliza acest curs, nu aveți voie să vă înscrieți în engleza 663, 664 sau 666, cursurile de lingvistică majore din program, dar puteți lua alte cursuri în program simultan cu engleza 361.

Pentru cerința de limbă străină, puteți îndeplini această cerință luând un an, două semestre sau trei sferturi, a unei limbi străine. Vă rugăm să rețineți că limba de semn american este contabilă ca limbă străină. Această cerință poate fi îndeplinită astfel:

 • Doi ani de limbă străină la liceu pot conta ca un an de limbă străină a colegiului, deoarece este considerată experiență echivalentă.
 • Studenții bilingvi, multilingvi sau internaționali pot îndeplini această cerință prin listarea unei alte limbi native decât engleza.
 • Cei care au studiat și / sau au lucrat în străinătate pot îndeplini această cerință scriind o scrisoare care descrie experiența lor de învățare a limbilor străine în cazul în care dovada că experiența lor ar fi echivalentă cu un an de limbă străină a colegiului.
 • De asemenea, studenții pot completa echivalentul a două cursuri de colegiu de 60 de ore de 60 de ore, prin cursuri de îndrumare sau educație pentru adulți, inclusiv cursuri online, atât timp cât pot documenta un total de 120 de ore de contact de învățare.

Lungime program

Studenții potențiali vor alege să urmărească predarea limbii engleze ca limbă a doua (TESL), fie ca Master of Art sau Master of Art cu licență K-12 ESL.

Alegerea ta va afecta durata programului și dacă poți sau nu să completezi online programul complet.

Studenții cu o licență anterioară de predare a statului din Minnesota, într-o altă zonă, ar trebui să poată finaliza lucrările de curs pentru oricare program în aceeași perioadă de timp, dar cei care caută licență inițială ar avea cerințe suplimentare.

Studenții fără licență de predare din Minnesota într-un alt domeniu care solicită licență trebuie să ia 26 de credite de absolvire a cursurilor de învățământ: majoritatea cursurilor în campus fără echivalente online. Cu alte cuvinte, acești studenți nu au putut completa licența ES-K-12 complet online.

Cursuri de transfer

Cu excepția cazului în care există aranjamente speciale, Studiile absolvite permit transferul a doar 10 credite.

Aceste cursuri trebuie:

 • Fiți credite absolvente.
 • Proveniți dintr-un program de absolvire acreditat de guvernul național al țării în care se află universitatea.
 • Nu trebuie să fi contat pentru o diplomă anterioară de absolvire.
 • Înscrieți-vă în programul de predare a limbii engleze ca program de master de limba a doua, cu nume și descrieri de curs care se potrivesc cursurilor pentru care sunt transferați.

Există alte două aranjamente:

 • Studenții care au terminat activitatea de curs absolvent la alte instituții din statul Minnesota pot transfera până la 15 credite sau cinci cursuri cu trei credite. Universitățile din statul Minnesota din Mankato, Moorhead și Winona au lucrat la cursuri postuniversitare în TESL, astfel încât studenții care urmează aceste cursuri la aceste instituții ar trebui să poată aplica 15 credite de lucrări de curs legate de TESL de la universitățile lor originale la programul de master TESL de la St. Cloud Stat.
 • Studenții care sunt admiși studenți absolvenți la universitățile partenere internaționale St. Cloud State, cu acorduri de program de dublă diplomă, pot transfera până la 15 credite sau cinci cursuri de trei credite în masterul TESL. Statul St. Cloud are acorduri cu două grade cu:
  • Universitatea Woosong din Daejeon, Coreea de Sud
  • Universitatea Kyunghee din Jeonju, Coreea
 • În baza acestor acorduri, studenții universităților partenere ar putea finaliza masteratele din St. Cloud State, adăugând încă 15 credite sau cinci cursuri și o teză de șase credite la 15 credite sau cinci cursuri de lucru ale cursului TESOL MALL.

Toate cursurile de transfer trebuie să fie finalizate în termen de șapte ani de la data acordării titlului TESL al studentului.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

At St. Cloud State, an education is about far more than an education. It will be an opportunity to explore ideas, seek out unique perspectives and embrace new challenges – all of which will help you u ... Citeste mai mult

At St. Cloud State, an education is about far more than an education. It will be an opportunity to explore ideas, seek out unique perspectives and embrace new challenges – all of which will help you unleash your true potential. You will make life-long memories on our 100-acre campus along the scenic Mississippi River. Futures that begin here might seem unassuming at first, but like the mighty Mississippi River, they quickly gather strength. Growing. Surging. Until they're seemingly unstoppable. If you're looking for choice, we've got that covered. We have more than 200 undergraduate programs of study and more than 60 graduate programs, holding nearly every available national accreditation. Founded in 1869, St. Cloud State has evolved into a comprehensive university. We're on a mission to unleash ideas, unleash imagination, purpose, and promise. Citește mai puţin
Sf. Nor , Plymouth + 1 Mai mult Mai Puțin