Master în pedagogie și predare pentru durabilitate

Generalități

Programul de descriere

Programul de doi ani de masterat în pedagogie și predare pentru durabilitate este un program multidisciplinar axat pe abordări pedagogice pentru a promova durabilitatea prin educație. Programul este împărțit în studii de orientare, studii metodologice, studii de subiecte și alte studii. Curriculum-ul programului are un accent global și oferă o oportunitate largă de a învăța despre durabilitate din punct de vedere ecologic, cultural sau social, cu un punct de vedere pedagogic. Temele luate în considerare sunt legate de predare și învățare în diferite discipline și contexte educaționale.

Programul abordează problemele globale și actuale ale sustenabilității și va fi luat în considerare din punctul de vedere al predării și pedagogiei, constituind nucleul expertizei educaționale finlandeze recunoscute la nivel mondial. Programul oferă instrumente academice pentru dezvoltarea înțelegerii teoretice și empirice a elevilor a durabilității și recunoașterea acesteia în predare. În cursul studiilor, elevii vor învăța cum să-și aplice cunoștințele și abilitățile în planificarea, implementarea și evaluarea diferitelor activități de învățare în școala primară și secundară.

Sponsored by Google Chromebooks

Informatie cheie

 • Nivel de diplomă: masterat
 • Durata programului: 2 ani / 120 de credite ECTS
 • Limba de predare: engleză
 • Perioada de aplicare: 1.12.2020 - 20.1.2021
 • Începutul programului: septembrie 2021
 • Taxă de școlarizare: cetățenii UE / SEE fără taxă de școlarizare; cetățeni non-UE / SEE 8.000 € / an universitar
 • Exonerări de școlarizare disponibile pentru toată lumea
 • Campus de studiu: Joensuu

De ce să ne studiem cu noi?

 • În acest program, veți învăța despre sustenabilitate din punct de vedere ecologic, cultural sau social, cu un punct de vedere pedagogic.
 • Experiența educațională finlandeză este recunoscută la nivel mondial. Adăugat cu un accent global, rezultatul este o combinație perfectă pentru oricine este interesat să își dezvolte expertiza în promovarea sustenabilității în școlile primare și secundare.

Cerințele de admitere

Eligibilitate

Pentru eligibilitate este necesară o diplomă de licență aplicabilă recunoscută (sau superioară), inclusiv studii în educație.

Programul va accepta un certificat de diplomă temporar. Certificatul de diplomă temporar este emis ca înlocuitor al certificatului de diplomă propriu-zis în cazul în care acesta din urmă nu poate fi dat studenților imediat după finalizarea studiilor din motive tehnice sau administrative. Certificatul de diplomă temporar ar trebui să includă aceleași informații ca și certificatul de diplomă propriu-zis. Programul va accepta un certificat temporar numai dacă toate studiile incluse în grad au fost finalizate cu succes.

Programul va accepta în mod condiționat cereri de la persoane care nu vor fi absolvit până la sfârșitul perioadei de înscriere pentru program. Solicitanții acceptați în mod condiționat trebuie să-și indice data de absolvire anticipată în cerere și să trimită o copie certificată oficial a ultimei transcrieri a înregistrărilor până la sfârșitul perioadei de înscriere. Solicitanții condiționali trebuie să trimită certificatul final de diplomă și transcrierea finală a înregistrărilor către coordonatorul programului până la 6 august 2021.

Competență engleză

Cerințele minime pentru cunoștințele lingvistice verificate prin teste de limbă oficială sunt următoarele:

 • IELTS Academic: scor general de 6,5, cu 5,5 în secțiunea de scriere
 • TOEFL iBT: scor general de 92, cu 22 în secțiunea de scriere
 • TOEFL rPDT: 20 în secțiunea de citire, 20 în secțiunea de ascultare și 22 în secțiunea de scriere
 • PTE Academic: scor general de 62, cu 54 în secțiunea de scriere
 • C1 Advanced (fost CAE): scor general de 180, cu 162 în secțiunea de scriere
 • Competență C2 (fost CPE): scor general de 180, cu 162 în secțiunea de scriere
 • Certificat național de competență lingvistică (YKI): nivelul 5 în secțiunile de înțelegere a citirii, scriere și vorbire

Certificatele de testare a limbii sunt valabile doi ani de la data emiterii și trebuie să fie valabile în perioada de aplicare.

Nu este necesar un test de limbă pentru solicitanții care au finalizat:

 • Învățământul secundar superior în limba engleză în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Statele Unite sau într-o țară nordică.
 • O diplomă universitară în limba engleză în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Statele Unite, Elveția sau într-o țară UE / SEE.
 • O diplomă universitară în Finlanda, cu limba engleză ca materie majoră.

Procesul de aplicare

Perioada de aplicare
 • Perioada de aplicare: 1 decembrie 2020 - 20 ianuarie 2021, ora 15.00 (GMT + 2).
Procedura de aplicare
 • Cererile sunt depuse prin portalul național Studyinfo (studyinfo.fi) până la 20 ianuarie 2021. Odată ce cererea online a fost completată, documentele necesare trebuie încărcate electronic în cerere până la 27 ianuarie 2021 ora 15.00 (GMT + 2).
Documente necesare

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente:

 • Certificat (e) de diplomă. Certificatul de diplomă trebuie să includă numele instituției care acordă diploma, data eliberării, numele diplomei și numele titularului de diplomă.
 • Transcrierea evidenței academice. Transcrierea ar trebui să includă titlurile complete și perioada de finalizare a unităților pe care studentul le-a absolvit pentru diplomă (sau cel puțin timpul total de studiu la instituție), note și puncte de credit obținute împreună cu informații despre scara de notare utilizată la instituție în momentul studiului. Stenograma trebuie să acopere întreaga durată a studiilor.
 • Certificat de competență în limba engleză. Pentru informații detaliate despre trimiterea rapoartelor de testare a limbii, consultați cerințele lingvistice.
 • Copie a paginii de identificare a pașaportului.
 • Scrisoare de motivație. Scrisoarea ar trebui să descrie obiectivele educaționale și obiectivele de studiu ale solicitantului pentru University of Eastern Finland și să explice motivele lor personale pentru alegerea acestui program special.

Vă rugăm să rețineți că cerințele specifice țării se aplică numai solicitanților admiși. În perioada de depunere a cererii, sunt necesare numai copii scanate ale documentelor originale.

Dacă documentele educaționale sunt emise într-o altă limbă decât engleza, finlandeză sau suedeză, sunt necesare traduceri oficiale ale acestora într-una dintre aceste limbi. De asemenea, trebuie prezentate copii certificate oficial ale documentelor originale. Toate documentele educaționale trebuie să fie certificate sau legalizate oficial.

Aplicațiile incomplete nu vor fi procesate.

Decizia de admitere

Rezultatele selecției vor fi anunțate solicitanților până la 26 martie 2021. Toți solicitanții vor fi informați cu privire la acceptarea / respingerea lor prin e-mail. Candidații câștigați trebuie să își accepte locul de studiu până la 3 mai 2021, ora 15.00 (GMT + 2). Studenții își vor începe studiile în septembrie 2021.

Selecția studenților

Programul va accepta 15 studenți.

Solicitanții vor fi plasați într-o ordine de rang pe baza performanței lor academice anterioare, a scrisorii de motivație și a adecvării lor la program pe baza studiilor lor anterioare. Pentru a fi eligibili pentru program, toate articolele evaluate trebuie să îndeplinească criteriile de excelență academică.

Taxe de școlarizare și renunțări

Programul este oferit gratuit cetățenilor din țările UE / SEE și Elveția. Există o taxă anuală de școlarizare de 8000 de euro pentru alți studenți.

În 2021, toți studenții noi primesc o bursă care acoperă 70% din taxa de școlarizare.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin