Master în metale și energie financiară

Generalități

Programul de descriere

Acest curs acoperă subiecte precum studiile depozitelor minerale, geologia petrolului, inginerie minerală, contabilitate, tehnici matematice în finanțe și management de proiect.

Acest grad este condus în comun de Departamentul de Știința Pământului și Inginerie și Imperial College Business School.

Acopera studii de depozite minerale, evaluare a resurselor, inginerie petroliera de baza si geologie a petrolului, inginerie minerala si metalurgie extractiva, contabilitate, tehnici matematice in finante, evaluare de proiecte si finante, management de proiect si piete si furnituri.

Vei fi introdus în concepte cheie tehnice și geologice relevante pentru proiectele petroliere, precum și primirea unei introduceri în finanțare cantitativă, contabilitate și gestionare strategică în contextul principiilor tehnice care se aplică în mod special proiectelor minerale și energetice.

Programul de studiu

În martie, vă veți alătura modulului Centrului pentru Dezvoltare Profesională privind evaluarea și finanțarea proiectelor minerale, care oferă o imagine de ansamblu executivă a multor probleme tehnice și financiare cheie acoperite de cursul MSc. Acest lucru vă permite să înțelegeți cum diferitele componente ale cursului interrelaționează și obțineți perspective independente despre relevanța a ceea ce ați acoperit de la ceilalți delegați.

Pentru a treia și a patra săptămână a verii va fi organizată o excursie de cel puțin 10 zile într-o regiune de exploatare activă, prelucrarea metalelor și a mineralelor în aval și dezvoltarea energiei. Aceasta este o componentă cheie a cursului de licență, oferind experiența de primă mână a tuturor aspectelor industriei de extracție. De asemenea, consolidează aplicarea practică a materialului teoretic abordat în primii doi termeni.

Vei fi pregătit pentru planificarea și execuția proiectului tău de cercetare, prin instruire în clasă în tehnici avansate și dezvoltări în finanțe, știință și inginerie și prin raportul tău independent de excursie. În timpul programului de predare formală, vi se va încuraja să identificați subiecte de interes deosebit în vederea dezvoltării bazei de disertație.

Persoanele de contact cu profesioniștii care lucrează în metale, energie și organizații financiare prin excursie și modulul de dezvoltare profesională continuă oferă, de asemenea, oportunități pentru a asigura stagii în sectorul minier, petrol și gaze sau comunitatea bancară de investiții, care vă poate ajuta la generarea dvs. proiect de cercetare. Lucrările la proiectul de cercetare sunt întreprinse între iulie și septembrie.

Acreditare profesională

Acest curs este acreditat profesional de Institutul de Materiale, Minerale și Minerit.

Atingerea unui grad acreditat profesional demonstrează angajatorilor că ai atins un standard de competență recunoscut de industrie. De asemenea, aduce recunoașterea internațională a calificării dvs., care este deosebit de utilă pentru studenții care se pregătesc pentru o carieră în străinătate.

Acordul nostru de acreditare cu Institutul de Materiale, Minerale și Miniere este reînnoit la fiecare 5 ani, iar acordul actual se desfășoară între 2017 și 2022.

Structura

Modulele afișate sunt pentru anul universitar curent și pot fi modificate în funcție de anul de intrare.

Vă rugăm să rețineți că curriculum-ul acestui curs este în prezent revizuit ca parte a unui proces la nivel de colegiu pentru a introduce o structură modulară standardizată. Drept urmare, conținutul și structurile de evaluare ale acestui curs se pot schimba pentru anul de intrare. Prin urmare, vă recomandăm să verificați această pagină a cursului înainte de a finaliza cererea dvs. și după depunerea acesteia, deoarece vom avea ca scop actualizarea acestei pagini imediat ce orice modificare va fi ratificată de Colegiu.

Aflați mai multe despre circumstanțele limitate în care este posibil să avem nevoie să facem modificări la sau în legătură cu cursurile noastre, tipul de schimbări pe care le putem face și cum vă vom spune despre modificările pe care le-am făcut.

Module de bază

 • Contabilitate
 • Modelarea fluxurilor de numerar
 • Instrumente financiare derivate
 • Disertație
 • Metalurgie extractivă
 • Managementul investițiilor și al portofoliului
 • Managementul proiectelor, piețelor și consumabilelor
 • Matematică pentru finanțe
 • Evaluarea și finanțarea proiectelor pentru metale și energie
 • Studii privind depozitele minerale
 • Ingineria mineralelor (minerit)
 • Inginerie Petrolieră
 • Geologie petrolieră
 • Evaluarea resurselor
 • Management strategic

Excursii

 • Excursie din Africa de Sud
 • Wessex excursie

129013_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Predare și evaluare

învățământ

 • Tablă (Știința Pământului și Inginerie)
 • disertaţii
 • E-learning
 • Excursii
 • Cursuri interactive
 • Sarcini bazate pe literatură
 • Prezentări ale unor colaboratori externi
 • Hub de comunicare pentru studenți (Școala de afaceri)
 • Exerciții de sindicat și joc de rol
 • Prezentări înregistrate video

Evaluare

 • cursuri
 • Exerciții de sindicat (lucru în grup)
 • Fișe de evaluare detaliate din excursiile pe teren
 • Disertări (atât propunerea, cât și piesa finalizată)

Orarul cursului

Cursul este intensiv și se desfășoară aproape un an întreg, începând cu începutul lunii octombrie și terminând la mijlocul lunii septembrie.

Cuprinde predarea formală bazată pe clasă, cu clase practice și seminarii în toamnă și primăvară.

Cerințe de intrare

Salutăm studenții din întreaga lume și îi considerăm pe toți candidații în mod individual.

Cerință academică minimă

Cerința noastră minimă este de 2,1 grade în inginerie, științe fizice sau economie cu o componentă matematică substanțială.

Experiența adecvată, deși nu este esențială, ar fi un avantaj.

Calificări internaționale

De asemenea, acceptăm o mare varietate de calificări internaționale.

Cerința academică de mai sus este pentru solicitanții care dețin sau care lucrează pentru o calificare din Marea Britanie.

Pentru instrucțiuni, consultați Indexul țării noastre , însă vă rugăm să rețineți că standardele enumerate aici sunt minimele pentru intrarea în Colegiu , și nu în special acest departament .

Dacă aveți întrebări despre admiteri și standardul necesar pentru calificarea pe care o dețineți sau studiați în prezent, vă rugăm să contactați echipa de admitere relevantă.

Necesitatea limbii engleze (toți solicitanții)

Toți candidații trebuie să demonstreze un nivel minim de competență în limba engleză pentru admiterea în Colegiu.

Pentru admiterea la acest curs, trebuie să atingeți cerința standard a Colegiului în calificarea corespunzătoare a limbii engleze. Pentru detalii privind notele minime necesare pentru a atinge această cerință, consultați cerințele de limbă engleză pentru solicitanții postuniversitari.

Taxele de școlarizare și finanțare

Nivelul taxelor de școlarizare pe care le plătiți se bazează pe statutul tau, pe care îl evaluăm pe baza legislației guvernului britanic.

Taxe de școlarizare (Studenți de origine și UE)

Intrare 2020

23.000 lire sterline pe an

Taxele se percep în funcție de anul de intrare în colegiu și nu de anul de studiu.

Cu excepția cazurilor în care se indică altfel, taxele pentru studenții la cursuri care durează mai mult de un an vor crește anual cu o sumă legată de inflație, inclusiv pentru studenții cu fracțiune de normă în cadrul programelor modulare. Măsura inflației utilizate va fi valoarea Indicelui prețurilor de vânzare cu amănuntul (RPI) în luna aprilie a anului calendaristic în care începe sesiunea academică, de exemplu, valoarea RPI din aprilie 2020 se va aplica taxelor pentru anul universitar 2020-2021.

Taxe de școlarizare (studenți de peste mări și Insule)

Intrare 2020

37.250 lire sterline pe an

Taxele se percep în funcție de anul de intrare în colegiu și nu de anul de studiu.

Cu excepția cazurilor în care se indică altfel, taxele pentru studenții la cursuri care durează mai mult de un an vor crește anual cu o sumă legată de inflație, inclusiv pentru studenții cu fracțiune de normă în cadrul programelor modulare. Măsura inflației utilizate va fi valoarea Indicelui prețurilor de vânzare cu amănuntul (RPI) în luna aprilie a anului calendaristic în care începe sesiunea academică, de exemplu, valoarea RPI din aprilie 2020 se va aplica taxelor pentru anul universitar 2020-2021.

Cariere

Masterul nostru în metale și energie financiară produce absolvenți echipați pentru a urmări cariere în evaluarea tehnică și financiară a proiectelor de energie naturală și resurse minerale. Cursul oferă formare tradițională referitoare la minerale, direct aplicabilă unei cariere în industria mineralelor.

Acest program își propune să consolideze oportunitățile de carieră în industria serviciilor financiare și a petrolului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Citeste mai mult

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Citește mai puţin