Master în media, comunicații și cultură

Generalități

Programul de descriere

Master în media, comunicații și cultură vă oferă pregătirea teoretică și analitică necesară pentru a continua la o diplomă de cercetare sau pentru a dezvolta abilități profesionale relevante pentru a lucra la nivel de management în domeniile politicii și industriei de comunicare și comunicații. Cursul îți va dezvolta cunoștințele de specialitate despre metodele cheie de cercetare, care vor fi completate de exemple empirice specifice și studii de caz pentru a-ți spori înțelegerea și conștientizarea critică a dinamicii transformării media și a provocărilor pe care le creează în cadrul politicii, afacerilor, administrației publice și cotidianului. viaţă. Folosind o abordare interdisciplinară și bazându-vă pe cercetările actuale, cursul își propune, de asemenea, să vă echipeze abilitățile practice și abilitățile necesare pentru a vă angaja cu o evoluție relevantă și discursuri în acest domeniu.

Structura cursului

Cursul full-time MA Media, comunicații și cultură durează 12 luni și este împărțit în două semestre și o perioadă de vară și veți lua trei module pe semestru. Apoi veți completa o disertație peste vară pentru a fi depusă în septembrie. Dacă studiați cursul part-time, puteți finaliza acest lucru în 24 sau 36 de luni, în funcție de circumstanțele dvs.

Acest curs acoperă istoria comunicărilor media contemporane și a studiilor culturale, a noilor forme de economie politică și agenție într-o eră a presei digitale. Unele module acoperă geografia și infrastructurile informaționale, etica și politica practicilor de comunicare și formele simbolice și estetice ale mass-media contemporane.

134782__PRP4617.jpgimagine cu amabilitate a University of Nottingham Malaysia

module

Module de bază tipice

  • Abordări la Teorie
  • Probleme și provocări în mass-media contemporană
  • Mass media
  • Teoria postcolonială
  • Metode de cercetare și design
  • Lucrând în industriile creative

Cerințe de intrare

Un grad de onoare relevant de clasă secundară (sau echivalent internațional). Calificările non-britanice vor fi evaluate în conformitate cu acest standard. Experiența de muncă relevantă poate fi luată în considerare în anumite circumstanțe.

Limba engleză

  • IELTS: 6,5 (cu nu mai puțin de 6,0 în fiecare element).
  • TOEFL (iBT): 87 (minim 20 în vorbire și 19 în toate celelalte elemente).
  • PTE (Academic): 62 (cu nu mai puțin de 55 în fiecare element).
  • MUET: Banda 4.

Rezultatele testelor IELTS, TOEFL și PTE (Academic) trebuie să fie mai mici de doi ani și toate IELTS trebuie să fie versiunea academică a testului. Rezultatele MUET sunt valabile timp de cinci ani de la data publicării rezultatelor.

Ultima actualizare Apr. 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Nottingham first began as a civic college in the city of Nottingham, UK, in 1881. The college became The University of Nottingham in 1948 and has since rapidly expanded to become a t ... Citeste mai mult

The University of Nottingham first began as a civic college in the city of Nottingham, UK, in 1881. The college became The University of Nottingham in 1948 and has since rapidly expanded to become a truly global university, with a number of campuses at home and international campuses in China and Malaysia. Citește mai puţin