Master în marketing digital și conținut

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

 • Modalități: Față în față și online
 • Începutul săptămânii viitoare : 29 iunie sau 14 octombrie 2020 | Durata : 360 ore ( 6-7 luni )
 • Următorul început Weekend : 16 octombrie 2020 | Durata : 360 ore ( 12 luni )
 • Perioada de înregistrare este deschisă

Master in marketing digital se adresează oricărei persoane interesate de lumea marketingului digital și de gestionare a conținutului online. Nu sunt necesare cunoștințe sau calificări prealabile pentru finalizarea și monitorizarea corectă a acestui master în marketing digital și conținut.

136288_pexels-photo-2556700.jpeg

Conținutul masterului în marketing digital

În cadrul Master of Marketing Digital și Conținut, studenții vor învăța cele mai importante tehnici de marketing digital și, în plus, vor învăța să creeze și să gestioneze orice tip de conținut pe o pagină web prin WordPress.

WordPress este folosit astăzi de peste 25% din paginile web din întreaga lume și constituie un instrument de bază pentru profesioniștii de marketing digital. Și când spunem de bază, nu înseamnă simplu. WordPress pune la dispoziție mii de șabloane, astfel încât, într-un mod ghidat, puteți crea o pagină web cu rezultate profesionale, incluzând, desigur, acele site-uri al căror scop este comerțul electronic - obiectiv direct al marketingului digital-.

Multe dintre site-urile web pe care le știți, mai multe decât vă imaginați - și chiar și cele pe care le cumpărați -, sunt realizate și întreținute prin WordPress. Prin urmare, nimeni nu se îndoiește că Wordpress este un instrument foarte util pentru orice profesionist în marketing digital și, prin urmare, acest Master va fi foarte util pentru oricine dorește să-și dedice viitorul în lumea Marketingului Online.

Pe parcursul cursului de master, studentul va învăța importanța interrelației instrumentelor pe care le va învăța în cele două module care alcătuiesc acest master: marketing digital și wordpress.

perspectivele de carieră

 • Community manager
 • Specialist în poziționare web: Seo și SEM
 • Expert în gestionarea conținutului online
 • Crearea și întreținerea comerțului electronic
 • Consultant marketing digital
 • Proiectare și creare de brand și / sau blog personal
 • Specialist în analiză web
 • Web designer
 • Proiectant vizual

modalități

Față în față sau online : Puteți primi masterul în marketing digital la Madrid sau Sevilla în persoană sau puteți face masterul în marketing digital online . Modalitatea online este întotdeauna predată live (live), deși la cererea studenților se păstrează un depozit al acestor clase înregistrate. De asemenea, studenții au un campus virtual puternic și intuitiv dezvoltat de Google pentru a participa la cursuri și la propriile lor instruiri în fiecare zi.

Nr. De studenți

Cea mai mare sală de clasă de la CEI are o capacitate de 15 persoane și cea mai mică pentru 8 elevi, grupurile de 10 persoane fiind normale. Numărul minim de studenți pentru deschiderea grupului este de 4 studenți.

preț

3.100 €

Obțineți reducere de 40% la prețul total al studiilor dvs. dacă vă înregistrați pentru a studia în vara anului 2020, introducând codul „yomequedoencasa”. Sau o reducere de 25% la prețul afișat folosind codul „proiectare viitoare” în timpul procesului de înregistrare care va începe în octombrie (ofertă de timp limitată).

finanțare

Până la 10 rate. Consultați secretariatul.

Diploma de master universitară disponibilă pentru aceste studii

Trebuie doar să alegeți această opțiune în timpul procesului de înregistrare și să plătiți o sumă suplimentară de 500 EUR pentru a acoperi taxele universitare ale Universității la Distanța din Madrid (UDIMA).

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Citeste mai mult

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Citește mai puţin
Madrid , Seville , Madrid + 2 Mai mult Mai Puțin