Master în marketing și strategie digitală

Generalități

Programul de descriere

Detalii despre program

Proiectat pentru a vă oferi o înțelegere în profunzime a domeniului în evoluție rapidă a marketingului digital, acest curs vă va oferi, de asemenea, abilitățile de cercetare și de a elabora strategii eficiente pentru a asigura organizațiilor să rămână competitive și să ajungă la noi audiențe în climatul economic provocator de astăzi.

Veți dezvolta o înțelegere detaliată a motivațiilor și obiceiurilor consumatorilor și veți explora modalități de creștere a loialității mărcii și a cotei de piață prin utilizarea celor mai recente tehnologii și platforme digitale în toate canalele de marketing. Această vastă cunoaștere teoretică și practică vă va oferi un set de competențe valoroase și vă va asigura că puteți aduce o contribuție semnificativă și măsurabilă la rentabilitatea angajatorului dvs.

În pregătirea pentru o carieră de succes ca un marketer digital gândit strategic, fie veți cerceta și veți scrie dizertația pentru a obține o cunoaștere aprofundată a domeniului dvs. de interes, fie veți gestiona un proiect comercial live.

Beneficiile cursului

Programul este conceput pentru cei care doresc să conducă sau să gestioneze departamentele și companiile de marketing în viitor. Veți face o serie de provocări care vă vor îmbunătăți cunoștințele, abilitățile și atitudinea, adică cele trei elemente cheie ale managementului. După finalizarea studiilor, veți fi sporit gradul de angajare cu un specialism digital care este la cerere mare în toate sectoarele industriei. Modulele noastre oferă un mix solid de teorie și practică și sunt furnizate atât de cercetători, cât și de consultanți de marketing digital, cei mai mulți dintre ei fiind membri ai unor organisme profesionale de frunte, cum ar fi Chartered Institute of Marketing (CIM) și Academia de Marketing.

Dieta evaluării (care include munca în grup, munca individuală și prezentările) vă va împiedica abilitățile de comunicare, de priorizare și de gestionare a timpului. Unele evaluări vor replica provocările cu care se confruntă cei care lucrează în agențiile de marketing. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a efectua cercetări aplicate cu clienți interni sau externi, printr-un proiect de consultanță sau o disertație. Prelegerile și seminariile sunt completate de un program de conferințe invitate care cuprinde o serie de vorbitori de prestigiu.

Căutăm să aducem lumea reală în sala de clasă de-a lungul cursului și, astfel, să vă îmbunătățiți CV-ul. Vi se va oferi posibilitatea de a traduce aspecte ale studiilor dumneavoastră în calificări profesionale după finalizare.

Cerințe de intrare

Solicitanții ar trebui să aibă cel puțin o diplomă de onoare din a doua clasă într-un subiect aferent de Business și Marketing, aceasta trebuie să includă cel puțin 120 de credite din modulele de marketing. Dacă aveți o experiență de muncă de 12 luni într-un rol de marketing și / sau o diplomă CIM, atunci aceasta poate fi o diplomă de onoare din a doua clasă în orice disciplină.

Toate aplicațiile ar trebui să fie susținute de o referință, fie academică, fie profesională.

Toți candidații trebuie să îndeplinească cerințele noastre de limba engleză în limba engleză.

IELTS:

IELTS 6.0 fără abilități sub 5,5 ani sau cu o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

VERIFICAȚI CALIFICĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Dacă sunteți student internațional, vă putem ajuta să vă comparați și să vă verificați calificările. Vă rugăm să contactați Biroul nostru Internațional pe 44 (0) 113 812 1111 09.00 până la 17.00 Luni-Joi / 09.00 până la 16.30 GMT GMT sau email internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NEVOIE DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A COMPETENȚELOR DE LIMBA ENGLEZĂ?

Nu vă faceți griji dacă nu aveți nivelul de engleză necesar pentru cursul ales. Oferim o gamă largă de cursuri concepute pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calificările și abilitățile de limba engleză, majoritatea fiind acreditate de British Council.

Perspective de locuri de muncă

În calitate de specialist în marketing digital și strategic, veți ieși în evidență de mulțime atunci când solicitați roluri precum manager de marketing digital, manager de marketing, manager de vânzări sau manager de dezvoltare de afaceri în organizații din toate sectoarele. Dacă sunteți interesat de o carieră academică, ați putea progresa și la un doctorat.

  • Strategist digital
  • Director de marketing
  • Manager de dezvoltare a afacerii

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi de la scrierea unui CV la căutarea unui loc de muncă.

Taxe și finanțare

Studenți din Regatul Unit și UE

Taxa de școlarizare pentru anul pentru studenți este de 7500 lire sterline. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an pentru a ține cont de efectele inflației.

Studenti internationali

Taxa de școlarizare pentru anul pentru studenți este de 12500 lire sterline. Suma pe care o veți plăti este stabilită la acest nivel pentru fiecare an al cursului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Citește mai puţin
Leeds , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin