Master în managementul prevenirii riscurilor ocupaționale

Generalități

Programul de descriere

despre

Oferim studenților instruirea cerută de RD 39/1997 de a efectua activitatea unui tehnician senior în prevenirea riscurilor profesionale. Maestrul se califică pentru exercitarea profesiei de tehnician senior în prevenirea riscurilor profesionale

Dacă sunteți interesat să învățați

 • Competențele cerute de RD 39/1997 pentru a îndeplini activitatea unui tehnician senior în prevenirea riscurilor profesionale în specialitățile nemedicale.

Ce vă oferim

 • Realizarea practicilor curriculare în entități de cel mai înalt prestigiu.
 • Instruire profund multidisciplinară.

Excursii profesionale

Profilul cerut de piața muncii pentru profesii legate mai ales de inginerie, managementul resurselor umane și administrarea și managementul afacerilor.

 • Tehnician senior în prevenirea riscurilor profesionale (în companii, în administrație sau în servicii de prevenire).
 • Auditor în prevenirea riscului ocupațional (fără a aduce atingere formării specifice corespunzătoare).

competențe

GENERAL:

Că elevii:

 1. Deține și înțelege cunoștințele din domeniul prevenirii riscurilor profesionale, orientate spre exercitarea activității profesionale ca tehnician senior în prevenirea riscurilor profesionale în condițiile stabilite de RD 39/1997.
 2. Aflați cum să aplicați cunoștințele dobândite în Master în dezvoltarea activității profesionale menționate mai sus și a competențelor pe care aceasta le presupune, inclusiv elaborarea și apărarea argumentelor și rezolvarea problemelor în cadrul securității și sănătății în muncă. De asemenea, ei știu cum să aplice astfel de cunoștințe și capacitatea lor de a rezolva probleme în medii noi sau puțin cunoscute în contexte mai largi legate de domeniul lor de studiu, care vor fi favorizate de natura esențială multidisciplinară a Maestrului.
 3. Să poată colecta și interpreta date relevante privind securitatea și sănătatea la locul de muncă și să facă hotărâri motivate de natură științifică, socială sau etică bazate pe acestea.
 4. Au capacitatea de a transmite, în mod clar și lipsit de ambiguitate, informații, idei, probleme și soluții destinatarilor cu niveluri diferite de calificare în probleme preventive: antreprenori, servicii de prevenire, administrații publice, lucrători desemnați, reprezentanți ai personalului, angajați și, General, orice cetățean.
 5. Aflați cu un nivel înalt de autonomie care vă permite să continuați studiile în mod autodidirect sau autonom. 6) Învățați să căutați informații, să le selectați, să le analizați critic, să le refaceți, să le comunicați și să le folosiți în mod etic.

SPECIFICE:

 1. Demonstrarea atitudinilor favorabile privind siguranța și sănătatea la locul de muncă, garantând în același timp dreptul fundamental la viață și integritate tipic în art. 15 CE și legate de multe alte drepturi și valori cuprinse în Constituția spaniolă și în diferite texte internaționale, inclusiv Declarația drepturilor omului.
 2. Promovați, în general, prevenirea în cadrul companiei.
 3. Folosiți convenabil diverse tehnici de prevenire a riscurilor profesionale.
 4. Identificați, evaluați și controlați riscurile în diferitele posturi ale companiei, luând în considerare, în special: pe de o parte, posibila prezență a lucrătorilor deosebit de sensibili la anumite riscuri (printre altele, persoanele cu dizabilități sau femeile însărcinate sau în timpul alăptării) pentru a le garanta un nivel de protecție similar cu cel al celorlalți agenți; pe de altă parte, incidența pe care variabilele legate de sexul lucrătorului le pot avea asupra acestor sarcini.
 5. Planificarea activității de prevenire care urmează să fie dezvoltată, în special în situațiile în care controlul sau reducerea riscurilor implică desfășurarea unor activități diferite, care implică intervenția diferitor specialiști
 6. Direcționați acțiunile care trebuie dezvoltate în caz de urgență și de prim ajutor.
 7. Finalizați pregătirea și informarea de o natură generală, la toate nivelurile și în subiecții celor trei domenii de specialitate preventivă non-medicale.
 8. Monitorizați respectarea programului de control și reducere a riscurilor și desfășurați personal activitățile de control al condițiilor de muncă care îi sunt atribuite.
 9. Demonstrați abilitățile de a lucra în serviciile de prevenire interdisciplinară.
 10. Dezvoltarea abilităților tehnice în luarea deciziilor și în definirea liniilor de lucru care vizează atingerea unui nivel optim de gestionare a prevenirii.
 11. Să dobândească capacitatea de a elabora un set coerent și globalizat de măsuri de prevenire adecvate tipurilor de riscuri detectate, luând în considerare, eventual, posibila prezență a factorilor care nu lucrează și care pot influența securitatea dezvoltării lor; în special, a situațiilor de violență de gen.
Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Citește mai puţin
León , Ponferrada + 1 Mai mult Mai Puțin