Master în managementul orașelor inteligente

Generalități

Programul de descriere

Orașele și comunitățile reprezintă principalele locații ale provocărilor-cheie ale timpului modern, pe care trebuie să le înțelegem și să le putem rezolva prin includerea cetățenilor în dezvoltarea durabilă și calitatea vieții.

Un oraș inteligent este un oraș care se bazează pe nevoile cetățenilor săi și care utilizează tehnologii avansate pentru a promova competitivitatea, dezvoltarea durabilă și o mai bună calitate a vieții.

Datorită faptului că procesul de urbanizare se va intensifica, orașele vor trebui să facă față provocărilor dezvoltării durabile la diferite niveluri: mediu, social și economic, în special în țările mai puțin dezvoltate, unde nivelul de urbanizare este mult mai mare. Este esențial să se introducă forme de politici integrative pentru o mai bună calitate a vieții atât a populației urbane, cât și a populației rurale și pentru o incluziune socială mai mare.

Un program de master exclusiv pentru gestionarea și administrarea orașelor și a comunităților inteligente

Programul este potrivit pentru toți

  • care lucrează în administrația publică, municipalități, comunități locale, agenții de dezvoltare și privesc în viitor.
  • care contribuie la furnizarea de servicii inteligente / avansate în domeniul eficienței energetice, mobilității, utilităților publice etc.
  • care lucrează în companii sau instituții și văd oportunități de afaceri în dezvoltarea de tehnologii avansate și oferă soluții complete inteligente / avansate.

Abordări specifice și de ultimă generație pentru punerea în aplicare a programului

  • Metoda de cercetare folosind date mari și analize de ultimă oră .
  • Studierea celor mai bune practici pentru a dezvolta gândirea sistemelor critice și a le transfera cu succes în mediul local.
  • Angajarea cu profesorii și practicienii în implementarea soluțiilor locale la domiciliu și în străinătate.
  • Învățare inovatoare cu lucrări de teren pe proiecte în lumea reală și în cooperare cu cetățenii locali și cu alți actori din sectorul public, privat și al celui de-al treilea sector.97860_doba_pigac_si__MPP6145.jpg

Acreditare

Programul de masterat " Managementul orașelor inteligente" a fost acreditat de Consiliul Slovenie pentru Învățământul Superior. Lista tuturor instituțiilor și programelor acreditate de învățământ superior din Slovenia poate fi găsită pe site-ul Agenției Slovene de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (SQAA), membru al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our hig ... Citeste mai mult

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment. Citește mai puţin
Maribor , Belgrad + 1 Mai mult Mai Puțin