Master în managementul durabil al deșeurilor solide

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Obiectivele programului

Obiectivul programului este de a contribui la construirea unui grup global de elită de profesioniști din administrația publică, cu toate abilitățile teoretice și practice necesare în domeniul dezvoltării de proiecte și programe în gestionarea durabilă a deșeurilor solide, participând la planificarea proceselor de afaceri de gestionare a deșeurilor solide și oferindu-și sprijinul logistic, de marketing și financiar, capabil să acționeze ca lideri competenți și responsabili la cooperarea internațională în acest domeniu, creând un mediu de dezvoltare inovatoare în sfera gestionării deșeurilor solide la nivel local, regional, național și internațional.

Scopul programului este formarea unor profesioniști de înaltă calificare pentru ocuparea forței de muncă în domeniul administrației publice în domenii cheie specifice precum crearea și gestionarea programelor durabile de gestionare a deșeurilor solide; antreprenoriat internațional în domeniul gestionării deșeurilor solide; probleme juridice de gestionare a deșeurilor solide; evaluarea riscurilor proiectului în gestionarea deșeurilor solide; cooperarea internațională în gestionarea deșeurilor solide; sprijin financiar și bugetare în gestionarea durabilă a deșeurilor solide.

Conținutul programului răspunde provocărilor și cerințelor de formare economică și managerială, care sunt dictate de internaționalizarea dinamică a sferei de mediu și a sectorului antreprenorial „verde”. Este infuzat cu spiritul de inovație, schimbare, lucru în echipă combinat cu o abordare personalizată și dezvoltare personală.

133803_dataanalysis.jpg

Avantajele programului

Pe parcursul programului, studenții noștri vor dobândi:

 • O înțelegere profundă a economiei circulare moderne, tehnicilor bugetare și financiare în gestionarea durabilă a deșeurilor solide, probleme legale de gestionare a deșeurilor solide, precum și antreprenoriat internațional în domeniul mediului
 • Viziune și abilități concentrate pentru crearea și punerea în aplicare a planurilor și programelor durabile și eficiente în gestionarea durabilă a deșeurilor solide, inclusiv cele mai bune practici internaționale în acest domeniu
 • Capacitatea de a aplica abordarea proiectului și principiile managementului ciclului de viață în programele de gestionare a deșeurilor solide
 • Capacitatea de a face o evaluare complexă a riscurilor în gestionarea deșeurilor solide

Discipline cheie

Module de bază

 • Antreprenoriat în gestionarea durabilă a deșeurilor (Antreprenoriat în gestionarea durabilă a deșeurilor solide, Antreprenoriat internațional în sfera de mediu)
 • Administrația publică în programe de gestionare durabilă a deșeurilor solide (Bazele dezvoltării programelor de gestionare a deșeurilor, tehnologii de gestionare a deșeurilor)
 • Asistență legală a gestionării durabile a deșeurilor (sprijin juridic al gestionării durabile a deșeurilor la nivel național, regional și municipal, gestionarea și controlul în cadrul programelor de gestionare a deșeurilor)
 • Politica financiară și bugetară în gestionarea durabilă a deșeurilor (Mecanisme economice de reglementare pentru gestionarea durabilă a deșeurilor solide, Politica financiară și bugetară în gestionarea durabilă a deșeurilor solide)

opţionale

 • Abordarea proiectului în gestionarea durabilă a deșeurilor (Abordarea proiectului în gestionarea durabilă a deșeurilor, Managementul proiectelor în administrația publică)
 • Managementul aspectelor de mediu în gestionarea durabilă a deșeurilor (gestionarea deșeurilor, licențiere în gestionarea deșeurilor)
 • Evaluarea complexă a riscului în gestionarea deșeurilor (Evaluarea riscului în gestionarea durabilă a deșeurilor solide, Evaluarea riscurilor proiectului în managementul durabil al deșeurilor solide)
 • Managementul ciclului de viață în programele deșeurilor solide durabile (Managementul ciclului de viață în programele de gestionare a deșeurilor solide durabile, Evaluarea proiectului și monitorizarea în gestionarea durabilă a deșeurilor solide)

Oportunități de carieră

Absolvenții pot urma mai multe trasee de carieră, inclusiv:

 • Administrația publică la nivel internațional, național, regional și municipal, în special în domeniul gestionării proiectelor și programelor în domeniul mediului și în domeniul gestionării durabile a deșeurilor solide
 • Antreprenoriat ecologic și, în special, în reutilizarea și reciclarea deșeurilor solide
 • Toate sectoarele economice legate de problemele de mediu și probleme de gestionare durabilă a deșeurilor solide

Cerințe de admitere:

 • 4 ani licență / specialist (sau egal) în economie, management, administrație publică, inginerie sau drept.
 • Limba engleză: dacă educația dvs. nu a fost efectuată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Pachet de aplicații:

 • CV-ul dvs. (engleză)
 • Scrisoare de motivație (engleză)
 • Scrisoare de recomandare (dacă există)
 • Certificatele și premiile, realizările și alte materiale pentru portofoliu

Întrebări

Pot plăti pentru acest program în rate?

Taxele de școlarizare pot fi plătite în mai multe rate (până la 6) cu planul individual de plată stabilit la sosirea studentului și semnarea contractului de învățământ.

Unde este amplasat campusul?

19 Mira St.

Ce alte opțiuni de finanțare aveți pentru acest program?

Este posibil să obțineți o reducere pentru performanțe înalte la examenul de înscriere (vă rugăm să observați prețul marcat *)

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru acest program?

Toți solicitanții trebuie să prezinte următoarea suită de documente care urmează să fie verificate de comisia de admitere:

 1. Scanarea pașaportului solicitantului
 2. Traducerea notarială a pașaportului solicitantului în limba rusă
 3. Documente de educație anterioare (diplomă de licență sau egală) cu legalizarea / apostilele lor, realizate în conformitate cu standardele educaționale rusești

Vă rugăm să luați în considerare că documentele în engleză, franceză și germană sunt acceptate și pentru verificarea preliminară a eligibilității. În stadiul de admitere, toate documentele necesită traduceri notariale în limba rusă .

Care este procesul de admitere pentru acest program?

Pentru a primi admiterea la programul de master, trebuie să parcurgeți două proceduri obligatorii, ambele putând fi efectuate în forme îndepărtate. Admiterea se acordă dacă ambele proceduri sunt finalizate cu succes.

 • Recunoașterea documentului:

Toți candidații trebuie să prezinte suita de documente de învățământ necesare (diploma de licență Transcriptul notelor pentru întreaga perioadă de studiu) pentru a fi verificate de către comisia de admitere (verificarea durează 2-4 zile)

 • Interviu

Fiecare solicitant ar trebui să susțină un examen de admitere sub forma unui interviu prin Skype cu administratorul programului. Interviul este programat individual, toate detaliile trebuie negociate cu managerul de admitere.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Ural Federal University (UrFU) is one of the leading and largest higher educational institutions in Russia bringing together fundamental education and innovative approach towards the challenges of mod ... Citeste mai mult

Ural Federal University (UrFU) is one of the leading and largest higher educational institutions in Russia bringing together fundamental education and innovative approach towards the challenges of modern times. Ranked 331st in the QS World University Rankings, UrFU is a world-class university in the heart of Eurasia committed to the sustainable development of research and teaching. Citește mai puţin