Master în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

Generalități

Programul de descriere

Despre

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare al Universității din Luxemburg în colaborare cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts Center for Transport and Logistics (MIT CTL) este pentru tine!

De ce studiați logistica și managementul lanțului de aprovizionare la LCL?

 • Varietate de oportunități pentru colaborări de cercetare, precum și oportunități de carieră pentru absolvenți oferite de Luxemburg - principalul centru financiar european și internațional și acasă la mai multe sedii și firme de logistică.
 • Concentrați-vă pe logistica, lanțul de aprovizionare și finanțarea din perspectiva Luxemburgului.
 • Concentrați-vă pe abilitățile analitice de rezolvare a problemelor și pe managementul lanțului de aprovizionare.
 • Experimentați curriculumul de succes al managementului lanțului de aprovizionare MIT.
 • Beneficiați de rețeaua MIT Global Supply Chain and Logistics Excellence (SCALE).
 • Alăturați-vă mediului interdisciplinar la Facultatea de Drept, Economie și Finanțe.
 • Mediul multicultural și clasa corpului care promovează munca în echipă.
 • Supravegherea individuală încurajând participarea activă a studenților.

97923_MaisonDesEtudiants_SophieMargue.jpg

Programul evidențiază

Interacțiunea MIT SCALE
Program de trei săptămâni la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) din Boston, cu studenți din centrele rețelei MIT SCALE.

Interacțiunea corporativă
Teza de masterat asupra cercetării efectuate cu o companie parteneră locală.

Concentrați-vă pe management
Expertiză în strategii inovative de management.

Absolvire
Diplomă de masterat de la Universitatea din Luxemburg

Rețele
Alăturați-vă unei rețele de 1.000 de alți absolvenți MIT SCALE care lucrează în întreaga lume și grupul de absolvenți ai Universității din Luxemburg.

Oportunități de carieră

Master of Science în logistică și managementul lanțului de aprovizionare al Universității din Luxemburg vă va oferi instrumentele potrivite pentru a vă continua cariera.

97924_Students1.jpg

Oportunități de rețea

Există numeroase oportunități pentru studenți în rețea cu firmele de recrutare:

 • Teza de master este scrisă în parteneriat cu o companie. aceasta include întâlnirea regulată și colaborarea cu echipa sa.
 • Oportunități de "conectare" la nivel intern: studenții noștri frecventează o gamă largă de evenimente, de la seminarii din industrie până la vizite și conferințe ale companiilor pe tot parcursul anului.
 • Rețeaua "externă": Luxemburgul este un loc minunat de rețeaua și îi încurajăm pe studenții noștri să participe la numeroasele evenimente de networking organizate de instituții sau de actori de afaceri.
 • Universitatea și facultate: Universitatea din Luxemburg oferă centru de carieră full-service, iar Facultatea are numeroși parteneri de afaceri dornici de angajarea absolvenților noștri.
 • Rețeaua MIT SCALE / absolvenți: ca membri ai rețelei MIT SCALE, studenții noștri pot accesa rețeaua de absolvenți MIT SCALE, resursele și evenimentele acestora.

Rețineți că peste 80% din absolvenții MIT SCALE au un loc de muncă la absolvire!

În plus, absolvenții din afara UE au o posibilă prelungire a vizelor de doi ani după absolvire pentru găsirea unui loc de muncă în domeniu.

97922_Library.jpg

Ce oportunități de carieră?

Gestionarea lanțului de aprovizionare este coloana vertebrală a multor companii. Programul nostru va deschide ușa unei bogății de oportunități de angajare:

 • în fiecare sector al economiei (cum ar fi comerțul cu amănuntul, transportul, farmaceutica și industria prelucrătoare);
 • la o gamă largă de tipuri de organizații (cum ar fi corporații de afaceri, guvern sau organizații non-profit); și
 • la fiecare nivel al organizației (de la analistul de afaceri până la CEO).
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European in ... Citeste mai mult

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European institutions, Luxembourg’s leading international financial centre and its vibrant business community. Institutional and private sector partnerships, sponsored Chairs and a growing network of international partner universities make the FDEF a vibrant academic hub at the heart of Europe. Citește mai puţin