Master în leadership și organizare: provocări societale și provocări organizaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

rezumat

Acest program de doi ani de master vă oferă cunoștințe aprofundate și înțelegere a provocărilor cu care se confruntă organizațiile și întreprinderile actuale, concentrându-se pe relația dintre provocările societății și leadership și organizație, precum și intersecția dintre sectorul privat, public și non-profit. . Educația este multidisciplinară și include perspective din sociologie, pedagogie, administrarea afacerilor și științe politice.

Despre

Programul vă va dota cu cunoștințe avansate de conducere și teoria organizației. Vei analiza provocările societale cu care se confruntă atât oamenii cât și organizațiile, care necesită colaborare în sectoare precum globalizarea și digitalizarea.

Structura programului

În primul an, veți urma cursuri în domeniul principal de conducere și organizare. Pe parcursul celui de-al treilea semestru, veți alege între mai multe cursuri independente pentru a vă aprofunda cunoștințele în subiecte precum leadership pentru sustenabilitate, leadership în cadrul organizațiilor de servicii umane, cercetare în leadership și organizație, antreprenoriat și strategie internațională. Programul se încheie cu redactarea unei teze de master de 30 de credite.

Programul are o conexiune puternică, multidisciplinară la cercetare. Mai mulți dintre profesorii programului sunt cercetători activi, cu accent pe provocările relevante din punct de vedere social, precum mediul de muncă psihosocial, egalitatea de gen, guvernanța și managementul în organizații. În timpul programului, veți lucra în strânsă colaborare cu proiectele de cercetare aflate în derulare la Universitate.

Pentru ce fel de carieră voi fi pregătit?

Presiunea percepută pentru ca organizațiile să se adapteze la schimbările societății înseamnă că este important ca managerii, liderii și angajații să aibă cunoștințe solide și să înțeleagă critică guvernanța, managementul și organizarea în sectoarele private, publice și non-profit. În plus, există o cerere din ce în ce mai mare pentru persoane cu cunoștințe și înțelegere a puterii, a genului și a intersecționalității în raport cu conducerea și organizarea.

Absolvenții vor fi calificați să lucreze în diferite domenii, cum ar fi managementul și dezvoltarea organizațională în cadrul organizațiilor, agențiilor și companiilor atât la nivel național, cât și internațional. Programul vă pregătește, de asemenea, pentru studii continuate la doctorat. nivel.

Selecţie

Următoarea rundă de aplicații pentru studenții UE, pentru studii începând din toamna anului 2020, este deschisă între 16 martie și 15 aprilie 2020. Următoarea rundă de aplicații internaționale, pentru studii începând cu toamna 2021, se deschide în octombrie 2020 și se închide ianuarie 2021.

După ce ați completat cererea cu acreditările academice și competența în limba engleză, trebuie să depuneți și un document justificativ.

Pentru a completa cererea, urmați următorii pași:

 • Creați un cont și aplicați la program prin intermediul sistemului nostru.
 • Încărcați documentația dvs. în format pdf pe sistem sau trimiteți documentul prin poștă. Va trebui să demonstrați atât o diplomă de licență, cât și o competență în limba engleză pentru a fi considerat eligibil pentru program. Solicitanții din ultimul an, care vor primi diploma înainte de începerea programului, pot, de asemenea, să solicite, dar trebuie să urmeze instrucțiuni specifice.
 • Pentru studenții care solicită a doua etapă, documentul justificativ trebuie să fie încărcat pe www.antagning.se până la 15 aprilie. Vă rugăm să observați că această dată poate diferi de termenul limită pentru depunerea restului documentelor.

Cerințe de intrare

Diploma de licență, formată din 180 de credite. Echivalentul limbii engleză B / English 6 în școala gimnazială suedeză.

Organizare

Scopul programului de master este ca studenții să dobândească cunoștințe avansate și înțelegere critică a relației reciproce dintre provocările societății, leadership și organizare în sectoarele private, publice și non-profit, precum și cunoașterea perspectivelor critice. După terminarea programului, studenții vor putea trece la doctorat. studii sau lucrări calificate în cadrul agențiilor și organizațiilor naționale și internaționale.

Programul este multi-disciplinar și are la bază disciplinele de sociologie, pedagogie, psihologie, administrarea afacerilor și științe politice. Programul se adresează studenților și profesioniștilor interesați de dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerii provocărilor cu care se confruntă organizațiile și afacerile.

Cursurile din cadrul principalului domeniu Leadership și Organizare sunt predate în primul și al doilea semestru. O serie de cursuri elective sunt oferite în al treilea semestru. Al patrulea semestru constă în teza obligatorie de master de 30 de credite.

Rezultatele învățării

Cunoștințe și înțelegere

Pentru a obține un master în leadership și organizare, studentul trebuie:

 • Demonstrați cunoștințe și înțelegere în principalul domeniu de studiu, inclusiv atât cunoștințe largi ale domeniului și un grad considerabil de cunoștințe specializate în anumite domenii ale domeniului, cât și cunoștințe cu privire la activitățile actuale de cercetare și dezvoltare și
 • Demonstrează cunoștințe metodologice de specialitate în domeniul principal de studiu.

Competențe și abilități

Pentru a obține un master în leadership și organizare, studentul trebuie:

 • Demonstrați capacitatea de a integra în mod critic și sistematic cunoștințele și analiza, evaluarea și tratarea fenomenelor, problemelor și situațiilor complexe, chiar și cu informații limitate;
 • Demonstrați abilitatea de a identifica și de a formula probleme în mod critic, autonom și creativ, precum și de a planifica și, folosind metode adecvate, de a efectua sarcini avansate într-un interval de timp predeterminat, contribuind astfel la formarea cunoștințelor, precum și capacitatea de a evalua această lucrare;
 • Demonstrați capacitatea de a vorbi și de a scrie atât la nivel național, cât și internațional de a raporta și discuta în mod clar concluziile sale și cunoștințele și argumentele pe care se bazează în dialog cu diferite audiențe și
 • Demonstrați abilitățile necesare pentru participarea la activități de cercetare și dezvoltare sau angajare autonomă în alte capacități calificate.

Judecata și abordarea

Pentru a obține un master în leadership și organizare, studentul trebuie:

 • Demonstrează capacitatea de a face evaluări în principalul domeniu de studiu informați prin probleme disciplinare, sociale și etice relevante și, de asemenea, de a demonstra conștientizarea aspectelor etice ale lucrărilor de cercetare și dezvoltare;
 • Demonstrați o perspectivă asupra posibilităților și limitărilor cercetării, rolul acesteia în societate și responsabilitatea individului pentru modul în care este utilizat și
 • Demonstrați capacitatea de a identifica nevoia personală de cunoștințe suplimentare și de a-și asuma responsabilitatea pentru învățarea continuă.

grad

 • Master (120 credite).
 • Gradul de Master of Arts (120 de credite), titular în conducere și organizare.

Pentru a obține o diplomă este necesar un minimum de 120 de credite. Cel puțin 90 de credite trebuie să fie cursuri de ciclul doi în cadrul principalului domeniu Leadership și Organizare. Cursurile obligatorii ale programului al doilea și al patrulea semestru trebuie să fie completate și incluse în grad.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Malmö University strives to be part of society at every level. Whether that is regionally, nationally or globally, its focus is making the world a better and fairer place.

Malmö University strives to be part of society at every level. Whether that is regionally, nationally or globally, its focus is making the world a better and fairer place. Citește mai puţin