Master în inginerie electrică - sisteme avansate de alimentare, ciclul II

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Sisteme avansate de alimentare

Un echilibru între sistemele de alimentare convenționale și energia verde.

132286_wind.png

Chiar și astăzi, întrucât sursele regenerabile sunt prezente pe scară largă, cea mai mare parte a energiei electrice este încă produsă de surse convenționale. De aceea, echilibrul sistemului de energie electrică nu mai este doar echilibrul dintre producție și consum. Astăzi căutăm un echilibru între sursele de energie electrică convențională și cea regenerabilă și, așadar, între prețul acesteia și impactul asupra mediului. În programul de master Advanced Power Systems veți învăța cum să utilizați tehnologiile TIC moderne și viitoare pentru a realiza un echilibru între sursele de energie convenționale și regenerabile.

132285_man.png

Ca maestru în inginerie electrică, cu un set unic de abilități din acest program, nu numai că veți înțelege sistemele din spatele sistemelor de alimentare complexe, dar și veți putea dezvolta și implementa îmbunătățiri ale structurii de aprovizionare existente - de la politica de mediu și producția de energie până la transmisia de energie împreună cu consumul utilizatorului final.

Locație

132289_city.png

Studiul se desfășoară în Ljubljana, Slovenia. Țara este ascunsă între Alpii puternici și marea Adriatică calmă. Cu siguranță, este posibil să nu fie ușor să îl găsiți pe o hartă, dar veți avea greu să găsiți un loc atât de mic oferind atât de mult. Programul Advanced Power Systems are loc la University of Ljubljana Facultatea de Inginerie Electrică, Tržaška cesta 25, Ljubljana, Slovenia

Curriculum

132290_class.png

Primul an

Semestrul de iarnă

 • Surse de energie convenționale
 • Circuite și semnalizări în inginerie electrică
 • Rețele de internet I
 • Circuite electronice neliniare

Cursuri elective de iarnă

Studenții trebuie să aleagă un (1) curs

 • Iluminat
 • Electronica de comunicare
 • Software pentru sisteme de comunicații

Semestrul de vară

 • Protecția și controlul sistemului de alimentare
 • Mobilitatea și internetul lucrurilor
 • Surse de alimentare moderne

Module elective de vară

Studenții trebuie să aleagă un (1) modul

Modulul A

 • Sisteme de putere în sprijinul decizional
 • Identificare

Modulul E

 • Inginerie energetică
 • Surse alternative de energie electrică și piețe energetice

Modulul L

 • Securitatea sistemului de informații și comunicații
 • Cercetări operaționale în telecomunicații

Al doilea an

Semestrul de iarnă

 • Servicii și aplicații Internet
 • fotonică
 • Fenomenele dinamice ale sistemului de alimentare
 • Creșterea capacității de transmisie a sistemului de energie electrică

Cursuri elective de iarnă

Studenții trebuie să aleagă un (1) curs

 • Construcția sistemelor electronice
 • Distribuție de energie electrică și sisteme industriale
 • Calitatea alimentării

Semestrul de vară

 • Teza de masterat

Rezultatele învățării

132288_woman.png

Înțelegeți și utilizați concepte avansate de monitorizare, funcționare, control și protecție a sistemului de alimentare. Stăpânește cum să evaluezi și să rezolvi probleme tehnice complexe legate de tehnologia de inginerie energetică, aplicând principii matematice și științifice.

Sistemele avansate de putere se extind dincolo de tehnologiile informaționale și electronice. Acestea vor fi și sunt deja o mare parte a sistemelor energetice. Veți învăța cum să profitați eficient de tehnologiile informaționale și de comunicații și electronice în domeniul ingineriei energiei electrice.

Înțelegeți peisajul de afaceri și de reglementare la care trebuie să funcționeze companiile naționale și multinaționale de energie și utilități. Aplicați tehnici de rezolvare a problemelor pentru a rezolva provocările și a lua decizii folosind principii, metodologii și instrumente consacrate.

Obțineți rezultatele dorite, în timp ce aveți atenție la impactul lor mai larg. Ca ingineri, veți purta un nivel ridicat de responsabilitate. Echilibrați responsabilitatea profesională, socială și de mediu, cerințele clientului și consecințele sociale și de mediu.

Un sistem de energie electrică este o sumă de diferite părți și procese. Este nevoie de un grup de persoane calificate pentru ca acesta să funcționeze la cel mai înalt nivel. Prin conectarea cu experți din diverse domenii, vă veți dezvolta abilitățile de a lucra în echipă.

Obțineți o comunicare scrisă și orală activă atât la un nivel profesional înalt, cât și la nivel non-tehnic, în funcție de publicul țintă.

Cum să aplicați

Primul pas

Aplica online:

 • Candidații trebuie să depună cererile online prin intermediul portalului eVŠ până pe 21 august 2020 (termenul recomandat pentru o mai ușoară aranjare a documentelor și cazarea este 30 iunie 2020).

Pasul doi

Tipăriți aplicația:

 • Tipăriți și semnați formularul de cerere completat și trimiteți-l cu toate documentele necesare pentru recunoașterea învățământului, la adresa: Facultatea de Inginerie Electrică UL (biroul studenților), Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana, Slovenia, cât mai curând posibil. Termenul recomandat pentru un aranjament mai ușor de documente și cazare este 30 iunie 2020 (termenul limită final este 21 august 2020).

Pasul trei

Recunoașterea educației străine pentru înscriere:

Procedura de recunoaștere este o parte a procedurii de înscriere. Candidații depun cererea de recunoaștere împreună cu cererea de înscriere la studiu (pe portalul online eVŠ).

Vă rugăm să introduceți următoarele documente în cererea tipărită și semnată din sistemul eVŠ:

 1. Originalul sau duplicatul certificatului (certificatelor) finale, reprezentând cerința generală pentru accesul la ciclul de program de învățământ superior în țara în care a fost eliberat, legalizat pe baza:
  • Convenția de la Haga din 1961 (la instanța cu jurisdicție teritorială unde a fost eliberat certificatul sau diploma); cu forma completată corespunzător în formă de apostilă aplicată sau
  • autentificarea documentelor din Legea traficului internațional
 2. Fotocopia certificatului (originalelor) original (a) și a certificatului (slovene) sau a traducerii în engleză a certificatului (certificatelor)
 3. Carduri de raport anuale, transcrieri, un supliment de diplomă sau alte dovezi cu privire la conținutul și durata învățământului - copii ale transcrierilor trebuie să fie certificate și certificate în limba slovacă sau traducere în limba engleză a certificatului (certificatelor)
 4. O scurtă descriere cronologică a întregii educații (declarația solicitantului)

Pasul patru

Trimiteți totul:

Trimiteți cererea împreună cu toate celelalte documente la această adresă:

University of Ljubljana Facultatea de Inginerie Electrică UL
Biroul studențesc
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana
Slovenia

Asistenţă:

Doamna Katarina Erjavec Drešar
Telefon: + 386 1 4762 209 (de la 10 AM până la 1 PM în zilele lucrătoare)
E-mail: info-aps@fe.uni-lj.si

132287_campus.png

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The University of Ljubljana, founded in 1919, with 23 faculties and 3 art academies, is the oldest and largest higher education, scientific research, and art institution in Slovenia. The University fo ... Citeste mai mult

The University of Ljubljana, founded in 1919, with 23 faculties and 3 art academies, is the oldest and largest higher education, scientific research, and art institution in Slovenia. The University fosters basic, applied, and developmental research. Today, the University of Ljubljana ranks among the top 3% of universities in the world. Citește mai puţin
Ljubljana , Ljubljana , Ljubljana , Ljubljana + 3 Mai mult Mai Puțin