Master în gestionarea datelor mari

Generalități

Programul de descriere

Programul Master în Big Data Management pregătește studenții să lucreze eficient cu date complexe, din lumea reală și să creeze valoare din aceasta.

Big Data Management se concentrează pe îmbunătățirea înțelegerii modelelor clienților pentru a crește afacerea și pentru a îmbunătăți profitabilitatea. Lucrul în gestionarea datelor mari necesită un set hibrid de competențe: expertiză pe calculator cu o bună cunoaștere a tehnicilor statistice avansate, o înțelegere aprofundată a lumii afacerilor și abilități excelente de comunicare. Găsirea acestui set de competențe într-o singură persoană este rară. Acestea trebuie dezvoltate cu mixul corect de învățare la sala de clasă și de teren.

OBIECTIVE

Curriculum-ul Master in Big Data Management este conceput pentru a pregăti elevii să creeze modele analitice și să le interpreteze dintr-o perspectivă orientată spre afaceri. Ea pregătește tinerii profesioniști pentru a-și desfășura o carieră ca om de știință sau analist de afaceri pentru companii precum mari industriali, firme de consultanță și specialiști în marketing.

PREZENTARE PROGRAM

Master în Big Data Management este un program de instruire intensivă de un an, cu normă întreagă, conceput pentru a dezvolta un set de competențe unic necesare pentru o carieră de succes în lumea de date mari și analiză de afaceri.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

LUISS Business School, accredited by EQUIS, is the School of Business and Management of LUISS Guido Carli University and it is based in Rome (Italy). The School leads the development and the growth of ... Citeste mai mult

LUISS Business School, accredited by EQUIS, is the School of Business and Management of LUISS Guido Carli University and it is based in Rome (Italy). The School leads the development and the growth of individuals and companies. It trains talents that will be able to promote social and business growth within small and large institutions, combining entrepreneurial spirit to unconventional qualities: creativity, with the ability to challenge all difficulties. Whether your ambition lies in starting a business or changing a large organization, transforming your world or changing the world, LUISS Business School has the connections to your future. Citește mai puţin