Master în gândirea designului și experiența clienților

Generalități

Programul de descriere

Potrivit unui studiu realizat de ManPower, în jur de 40% dintre angajatori manifestă o lipsă de talent. Revista Forbes consideră într-unul din articolele sale despre situația pieței muncii că nu suntem într-o criză a locurilor de muncă, ci într-o criză a abilităților. Profesiile cu un conținut digital ridicat au dat naștere așa-numitelor profesii de șomeri, deoarece există o lipsă de profesioniști pe piața muncii, iar companiile au început o luptă frenetică pentru a surprinde și a păstra aceste profiluri profesionale. Forumul Economic Mondial a realizat un studiu în care a stabilit că, până în 2020, printre cele 10 competențe cele mai solicitate sunt creativitatea, capacitatea de a rezolva probleme complexe și gândirea critică.

În acest context, metodologiile de promovare a inovării și de concentrare asupra clientului, cum ar fi gândirea de proiectare și experiența clienților, au luat o importanță enormă. Aceste metodologii sunt practici din ce în ce mai frecvente în formele de lucru ale companiilor, chiar și cele mai tradiționale, în procesul lor de transformare digitală, în care încearcă să fie mai agile și să răspundă mai bine cerințelor pieței prin adoptarea formelor de muncă ale start-up.

Master of Design de gândire și de experiență a clienților își propune să creeze profesioniștii inovatori care au instrumentele conceptuale și practice pentru a dezvolta cu succes procesele de inovare și design gândire în companii, concentrându-se pe utilizarea instrumentelor și tehnicilor metodologice, practicând tehnici de "empatie" pentru a se pune în slujba potențialilor clienți și pentru a identifica nevoile nesatisfăcute, pentru a-și dezvolta creativitatea, pentru a le aplica soluționării problemelor reale de afaceri și a reflecta pe propriul lor profil ca potențiali profesioniști în inovare, atitudine față de risc, eroare și incertitudine.


Master în gândirea de proiectare

Maestrul în gândirea de proiectare

106823_5.jpg

Motive pentru masterat în gândirea de proiectare și experiența clienților de la EAE Business School

 1. Program rezidențial antreprenorial la Babson College
  La sfârșitul ciclului școlar, elevul va avea șansa de a încheia o ședere rezidențială de o săptămână la Colegiul Babson (Boston, MA, SUA), una dintre cele mai importante instituții de învățământ din lume axată pe ecosistemul antreprenorial. Acest program rezidential are un cost suplimentar.


 2. Gândire de proiectare
  Stăpânul nostru va avea o serie de activități lunare actualizate, cum ar fi panouri de experți, vizite la centre și companii de referință, discuții de bază ale unor invitați speciali și expoziții de cazuri reale dezbătute de protagoniștii lor, printre altele.


 3. Program în colaborare cu Babson College (Boston)
  Programul este predat în colaborare cu Babson College prin programul "Babson Collaborative", din care EAE este membru. Babson College oferă cele mai bune programe din întreaga lume în domeniul antreprenoriatului, conform clasamentelor generale de referință precum Financial Times și în funcție de clasamentele specializate, cum ar fi Entrepreneur Magazine sau The Princeton Review.


 4. Business Networking
  Întâlniri cu profesioniști din companii mari și alți studenți, care vă vor permite să vă extindeți rețeaua de contacte. În 2017 am organizat întâlniri cu directori de companii precum Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA sau Grupo Hero, printre multe altele.


 5. EAE LAB
  Prin acest incubator vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea și să vă identificați avantajele competitive pentru a crește.


 6. EAE Emprende
  Prin incubatorul nostru de afaceri, pregătim, finanțăm și însoțim proiectele dvs. antreprenoriale. EAE Lab vă va oferi resursele și mediul necesar, astfel încât să puteți identifica avantajele competitive și să vă dezvoltați ideea de afaceri.


 7. Programul Talentului Internațional
  Dacă aspirăm la o dezvoltare profesională internațională, veți avea o vizibilitate maximă în rândul companiilor multinaționale care colaborează cu EAE prin ateliere de lucru și interviuri cu ofițerii de șantier și consultanții internaționali de selecție.


 8. Consiliu consultativ
  Curriculumul nostru de masterat este dezvoltat împreună cu un organism consultativ format din profesioniști din companii precum Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa sau Dockers, printre altele.
  106824_Sintitulo-1.jpg

Cerințe și admitere

grad dublu

Participantul care completează cu succes programul va obține diploma de master în Design Thinking


Profil de acces recomandat

Acest program este destinat noilor antreprenori în căutare de inovație în produse sau proiecte, manageri ai unor companii deja înființate care doresc să inoveze în noi linii de afaceri, precum și managerii din zonă pentru a putea să inoveze în exploatarea domeniului lor de expertiză. lucru.


Procesul de admitere

Obiectivul fundamental al procesului nostru de admitere este asigurarea adecvării candidaților, prin sutrayectoria profesională și curriculum-ul academic. Toți participanții trebuie să profite la maximum de această experiență de învățare, printr-un context în care este posibilă dezvoltarea unei relații pe termen lung cu colegii, profesorii și absolvenții.

Pentru a începe procesul de admitere, este necesar să completați formularul corespunzător, astfel încât profilul candidatului să poată fi evaluat de către Comitetul nostru academic. Dacă rezoluția Admiterii emisă de către Comitetul Academic pentru Maestrul de Dezvoltare a Managementului, Inteligenței și Coaching-ului Emoțional este pozitivă, candidatul va putea să-și formalizeze înscrierea la acest Maestru.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

perspectivele de carieră

Cariera Servicii Profesii EAE Business School este responsabil pentru crearea de noi oportunități de locuri de muncă de care se ghidează și însoțește studenții cu o analiză a profilului lor, pentru a atinge obiectivele lor de carieră și de a ajusta așteptările și interesele lor să piața forței de muncă.

Departamentul de carieră organizează, de asemenea, evenimente pentru promovarea capacității de angajare, cum ar fi Forumul online pentru ocuparea forței de muncă; Banca Oportunităților cu peste 6.000 de oferte de muncă publicate pe an; sau Programul Talentului Internațional, destinat studenților care doresc dezvoltarea și vizibilitatea internațională în companiile multinaționale, cu ateliere de lucru și interviuri cu vânători de cap din diferite părți ale lumii. EAE participă, de asemenea, la programele de angajare a marcilor cu o mare proiecție precum L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, printre care studenții au acces.


Rezultatele profesionale:

 • Expert UX (Experiență utilizator): designer de servicii, design reserver și designer vizual.
 • Design Thinking Specialist
 • Client principal
 • Expert de experiență
 • Departamente de inovare.
 • Noi departamente de dezvoltare a produselor
 • Departamentele de dezvoltare a produselor digitale: proiectare, prototipare și validare.
 • Gestionarea proceselor de transformare digitală
 • Consultant al inovării, creativității și experienței clienților.


Unele date ale raportului nostru privind ocuparea forței de muncă 2017:

 • 93% dintre studenți găsesc un loc de muncă înainte de șase luni de la terminarea programului
 • 34% au majorat salariul până la 30% la un an după finalizarea comandantului
 • 67% dintre studenți au obținut un loc de muncă prin intermediul unor rute disponibile prin EAE Business School
 • 74% accepta o noua oferta de profesie dupa absolvire
Ultima actualizare Dec 2018

Despre facultate

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Citeste mai mult

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Mai mult Mai Puțin