Master în finanțe

Generalități

Programul de descriere

Finanțele este un program full-time de masterat livrat în limba engleză. Programul Master in Finance este derulat în conformitate cu standardele financiare globale și este conceput pentru studenții care doresc să descopere lumea finanțelor. Pe lângă subiecte de bază, cum ar fi managementul strategic, analiza instrumentelor financiare, finanțarea corporativă avansată, gestionarea portofoliului și gestionarea riscurilor, programul include cursuri în domeniul raportării financiare avansate, impozitarea, analiza seriilor de timp financiare, reglementarea pieței financiare, și extragerea bazelor de date financiare.

Pe parcursul studiilor, studenții nu numai că obțin cunoștințe teoretice, ci și dobândesc calificări care să permită o carieră în întreprindere și pe piața financiară. Programul este avansat, de aceea studenții găsesc cu ușurință programe de stagiu în timpul studiilor și angajării lor după absolvire. Programul este ales de studenții internaționali. Cursurile sunt susținute atât de profesori polonezi, cât și de profesori și profesori internaționali.

137499_137470_WUEB-14.jpg Wroclaw University of Economics and Business "}" />

Profilele studenților

Absolventul de Master în Finanțe are cunoștințe profesionale foarte avansate în domeniul finanțelor (inclusiv raportare contabilă și financiară), gestionarea riscurilor financiare și luarea deciziilor financiare. El / ea știe cum instituțiile financiare (inclusiv băncile, companiile de asigurări, fondurile de investiții și fondurile de pensii), companiile și instituțiile publice iau decizii financiare avansate.

El / ea este capabil să analizeze procesele și entitățile economice și financiare complexe la nivel macroeconomic și microeconomic. El poate analiza profund starea financiară a companiei și a gospodăriei. El / ea înțelege cauzele, efectele și relațiile proceselor economice și financiare din economia de piață. El / ea are cunoștințe avansate despre procesele de pe piețele financiare globale. El / ea poate identifica, măsura și gestiona riscurile în instituția financiară, compania, instituția publică și gospodăria. El / ea este capabil să analizeze datele folosind instrumente de inteligență artificială și metode cantitative.

El / ea cunoaște limba engleză la un nivel avansat și este capabil să comunice la nivel profesional specializat în finanțe. După terminarea programului, acesta poate trece examenul CFA, examene CIMA și examene ACCA. Este pregătit să lucreze pe poziții de top în instituții financiare, departamente financiare ale companiilor, precum și în companii multinaționale, inclusiv să lucreze în străinătate. El / ea este capabil să desfășoare activități de consultanță. El / ea înțelege necesitatea unei educații continue. El / ea este pregătit să studieze pentru doctorat și în programe postuniversitare.

Perspectivele de carieră

 • Consultant financiar.
 • Director financiar.
 • Director financiar.
 • Chief Chief Officer.
 • Specialist bancar.
 • Evaluator imobiliar.
 • Analist financiar.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Programa

Înscrierea este de la 1 iunie 2020 până la 16 august 2020.

În aceste date, candidații sunt obligați să:

 1. Înregistrare în sistemul de înscriere.
 2. Plata taxei de înscriere 85 PLN către contul bancar individual indicat în sistemul de înscriere (IRK).
 3. Completează formularul cu date, descarcă fotografii, alege un program de studiu, anexează documentele necesare.
 4. După ce ați primit informații despre rezultatul pozitiv al verificării documentului - plătiți taxa de școlarizare pentru primul semestru de studii pe un cont special indicat de Comitetul de Recrutare.
 5. Livrați toate documentele cu fotocopii și traduceri jurate în poloneză Comitetului de Recrutare. Termenul limită este 28 septembrie 2020, la 15:00. Data livrării documentelor este importantă, nu data expedierii.

Vă rugăm să rețineți: documentele trebuie să fie livrate prin poștă sau prin curier.

Nu trimiteți documente înainte de decizia Comitetului de Recrutare cu privire la admiterea dvs. la studiu.

Lider de curs

Profesoara Katarzyna Kuziak

e-mail: katarzyna.kuziak@ue.wroc.pl

Ultima actualizare Iul 2020

Despre facultate

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Citeste mai mult

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Citește mai puţin