Master în finanțe

Generalități

Programul de descriere

Obțineți un avantaj competitiv prin instruire aprofundată și cunoștințe aplicate

Cu Master în Finanțe (MFin), veți obține o pregătire cuprinzătoare și aptitudini foarte comercializate pentru a obține o poziție privilegiată în industria financiară. Master în finanțe oferă studenților noștri postuniversitare cu o înțelegere solidă a principiilor de management financiar și aplicarea lor la politica financiară corporativă, precum și piețele financiare. Masterul nostru în studenții de finanțe va fi echipat cu abilitățile corespunzătoare pentru a analiza și interpreta evoluțiile în practica financiară.

Programul își propune să sporească capacitățile de absolvent prin:
  • Aplicații extensive ale teoriilor financiare
  • Cunoașterea detaliată a operațiunilor și a activităților piețelor financiare
  • Un program practic și orientat spre carieră
  • Cunoașterea sporită a principiilor managementului financiar și a aplicării politicii financiare corporative
  • O înțelegere aprofundată a piețelor financiare
  • O cunoaștere aplicată a diferitelor aspecte specializate ale industriei financiare
    Programul Master în Finanțe este finalizat, în mod normal, în 18 luni de studiu cu fracțiune de normă, iar timpul maxim permis pentru finalizare este de 5 ani. Acest program este conceput pentru a oferi studenților flexibilitatea de a lucra cu normă întreagă, în timp ce este capabil de a finaliza o calificare postuniversitară, fără a perturba ocuparea lor curentă.
    />

Cine ar trebui să se aplice?

Deschis pentru cei interesați să urmeze o carieră în industria financiară și care au studiat finanțe în studiile lor de licență. Absolvenții programului nostru de masterat în Finanțe vor avea capacitățile de a lucra în medii profesionale prin aplicarea abilităților și a cunoștințelor financiare specializate pe care le câștigă de-a lungul cursului de studiu.


Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International ... Citeste mai mult

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International School, Nexus International School, Putrajaya and Nexus International School Singapore. Since its inception in 1969, Taylor’s has become one of Malaysia’s most successful and reputable private higher education institutions. Taylor’s University offers a myriad of courses in tertiary education, from foundation and diploma, to degree, post-graduate and professional programmes. Citește mai puţin
Subang Jaya , Kuala Lumpur + 1 Mai mult Mai Puțin