Master în educație

Generalități

Programul de descriere

MSEd. în programul de învățământ opțiunea oferă un curs de studiu de 36 de ore de credit constând din metodologii, filozofie educațională, alfabetizare, cercetare și aplicare. Studenții nu vor primi certificarea profesorilor din statul New York cu această opțiune. Acest program este un program însoțitor pentru MSEd. în învățământul elementar.

Gradul câștigat

Numărul total de credite

Program

Certificare

MSEd

36

MSEd în educație

nici unul

NeONBRAND / Unsplash

Dispoziții profesionale

Departamentul Educației de la Medaille College pregătește studenții pentru a intra în lumea învățării nașterii prin clasa a doisprezecea. Considerăm că o componentă majoră a educației profesionale a profesorilor (atât în clasele Medaille College cât și în școlile P-12) include pregătirea elevilor pentru a îndeplini obiceiurile profesionale de conduită. Ca parte a proceselor de învățare și pregătire, studenții trebuie să înțeleagă și să se implice în comportamente profesionale care respectă atât principiile politice cât și principiile de orientare cerute în școlile private și publice și agențiile comunitare. Dezvoltarea de valori precum angajamentul, comportamentul responsabil, comunicarea / colaborarea profesională, confidențialitatea și integritatea / onestitatea sunt esențiale pentru o angajare susținută în cadrul forței de muncă profesionale. Educatorii potențiali trebuie să vadă și să își asume aceste dispoziții profesionale ca o componentă crucială a pregătirii lor academice.
Dispozițiile profesionale aliniate cu Medaille College și Departamentul Educației oferă un cadru pentru aceste comportamente profesionale. Instructorii și personalul vor demonstra și vor colabora cu elevii noștri pentru a se asigura că înțeleg și sunt capabili să demonstreze dispozițiile din fiecare clasă și experiență de învățare. Atunci când interacționează cu administratorii, profesorii, profesorii, colegii și studenții (în timp ce se află în toate campusurile din Medaille și în timpul experiențelor de teren), candidații profesorului trebuie să își manifeste angajamentul profesional de a deveni un profesor excelent prin implicare, cuvinte și acțiuni. Studenții vor semna o recunoaștere a acestor dispoziții profesionale la intrarea în programul lor.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Citeste mai mult

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Citește mai puţin
Bivol , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin