Master în economie internațională și afaceri

Generalități

Programul de descriere

 • Departamentul responsabil cu programul: Departamentul Economiei Mondiale
 • Instructor de program: Tétényi András
 • Program de licență: economie internațională și afaceri
 • Specializare: Știință economică
 • Timpul programului în semestre: 4 semestre
 • Limba programului: engleza
 • Site / Locație: Budapesta
 • Divizia: Cu normă întreagă
 • Tip de program: Normal

Scopul acestui program de doi ani de master este de a vă oferi abilitățile necesare pentru a deveni o parte apreciată sau a conduce în cele din urmă o echipă în analiză economică sau economie de afaceri. Cursul vă oferă abilități precum gândirea analitică și critică, dinamica muncii în echipă și capacitatea de a crea modele economice și de afaceri. De asemenea, veți putea participa la un program de dublă diplomă cu Universitatea din Groningen, Olanda. Ca absolvent al nostru, vei avea cunoștințele necesare pentru a lucra în sectorul de afaceri sau într-o organizație internațională. Alăturați-vă și cuceriți! Aplica acum!

610 000 HUF (≈1800 EUR) pe semestru pentru solicitanții SEE, 2600 EUR pe semestru pentru solicitanții non-SEE.

Nivelul de calificare atins în programul de master și titlul certificării

 • Nivel de calificare: master- (magister, prescurtare: MSc).
 • Calificare în maghiară: okleveles közgazdász nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakon.
 • Calificare în limba engleză: Economist în economie internațională și afaceri.

Diplome acceptate pentru admitere în programul de master

Acceptat cu valoarea completă a creditului: program de licență în economia internațională a afacerilor.

Poate fi considerat în primul rând cu finalizarea creditelor definite: din domeniul științelor economice, resurse umane, economie și management, comerț și marketing, finanțe și contabilitate, turism și catering, instrucțiune profesională în afaceri, economie aplicată, analist economic, public serviciu, și din domeniul științelor sociale, diplomele de licență pentru relații internaționale.

Poate fi luat în considerare și cu finalizarea creditelor definite: cursuri de licență și masterat și cursuri universitare, așa cum este definit în Legea LXXX din 1993 privind învățământul superior, care este acceptat de comisia de transfer a creditului instituției de învățământ superior, pe baza unei comparații a studiilor care servesc ca bază a creditelor.

Pentru persoanele cu diplome definite cerințele minime de admitere la ciclul de pregătire a programului de master

Pentru a intra într-un program de master diferit de studiile universitare de licență, este necesar un minimum de 45 de credite din următoarele domenii:

 • Cel puțin 18 credite din domeniile economiei și studiilor metodologice (economie micro și macro, economie internațională, teoria economiei, istoria gândirii economice, politica economică, matematica, statistică, informatică);
 • Cel puțin 12 credite din domeniile studiilor de bază de afaceri (Finanțe, Finanțe corporative, Economie corporativă, Marketing, Contabilitate, Management și administrație, Managementul resurselor umane);
 • Cel puțin 15 credite din domeniile studiilor profesionale.

Condiția necesară pentru admiterea în programul de master este ca studentul să aibă cel puțin 15 credite în zona enumerată pe baza studiilor anterioare. Creditele care lipsesc trebuie obținute în programul de master așa cum este definit în Regulamentul de studiu și examen al instituției de învățământ superior.

Numărul de credite care urmează să fie completat pentru master: 120 credite

 • Orientarea gradului: echilibrat (40-60%).
 • Valoarea creditului de teză: 15 credite.
 • Valoarea minimă de credit a cursurilor opționale: 6 credite.

Clasificarea standard internațională a câmpului educației codul educației: 314

Obiectivele de formare a masterului

Obiectivul programului este formarea experților economiști care, cu baza lor internațională de bază, micro și macroeconomie, politică economică internațională, integrare europeană, drept internațional și abilități de afaceri internaționale sunt capabili să lucreze în analiza economică internațională. Cu competențele dobândite, sunt capabili să lucreze independent în diferite domenii și niveluri ale instituțiilor economice și să efectueze lucrări de pregătire a deciziilor și analitice, sau să gestioneze și să controleze sarcinile de transport. Aceștia sunt pregătiți să își continue pregătirea la doctorat. nivel.

Proprietăți profesionale

Domeniile științifice și domeniile pe care se bazează instruirea sunt:

 • Studii economice și metodologice (metode cantitative, econometrie, politică economică, economie politică, teorii economice, economie internațională, finanțe internaționale, teoria deciziilor, metodologie de cercetare) 25-40 credite;
 • Studii profesionale în economie și afaceri internaționale (teoria mediilor și piețelor internaționale corporative, planificarea și execuția analizei integrării regionale, studii în teoriile majore ale dezvoltării comerțului și metode comparative, formele sistemului de informații economice și comerciale internaționale, nucleul, formele , efectele proceselor financiare internaționale, gestionarea și influențarea organizațiilor internaționale, analizarea mecanismelor acestora, metodologiile științelor sociale, cele mai noi rezultate ale domeniului profesional și aplicarea lor, respectarea economiei corporative, regionale și mondiale a economiei de dezvoltare) 30-45 credite.

Raportul dintre creditele specializărilor opționale și modulele profesionale din program: 30-45 credite.

Cerințe de limbă străină

Pentru a obține un master, studentul trebuie să aibă cel puțin un examen intermediar „B2” de limbă engleză de tip complex complex recunoscut de stat sau un examen intermediar „B2” de limbă complexă într-o altă limbă străină vie acceptată de domeniul relevant de studiu sau este necesară o examinare generală a limbii străine complexe de nivel superior (C1), recunoscută de stat sau un certificat sau diplomă de absolvire a liceului echivalent).

Cerințe de internship

Programul poate fi însoțit de un stagiu. Cerințele de internship sunt definite de programa programului.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Corvinus University is Hungary’s most eminent educational institution in the fields of economics, Management, and Social Sciences. University-level education, just as in the most advanced countries o ... Citeste mai mult

Corvinus University is Hungary’s most eminent educational institution in the fields of economics, Management, and Social Sciences. University-level education, just as in the most advanced countries of the world, started in Budapest in the1920s at the autonomous Economics Faculty of the Hungarian Royal University of Science. Citește mai puţin