Master în economie de afaceri și de concurență

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Realitatea economică actuală se caracterizează printr-o evoluție foarte rapidă a mediului extern în care operează companiile.

În special, apariția de noi produse și tehnologii, intensificarea concurenței mondiale și apariția entităților publice care urmăresc să asigure o concurență adecvată între companii și să reglementeze funcționarea anumitor piețe. În acest context, organizațiile simt o nevoie tot mai mare de profesioniști capabili să înțeleagă mai bine și să reacționeze la aceste fenomene.

Master în economie și concurență de afaceri combină un fond solid academic, bazat pe o facultate cu înaltă calificare, cu o componentă puternică de aplicare a realității naționale și sectoriale, inclusiv participarea mai multor profesori cu inserție profesionale remarcabile legate de curs (de exemplu, Autoritatea Concurenței, INE, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Apărării Naționale, Comisia de piață CMVM-Securities, AICEP-Agenția pentru Investiții și Comerț Exterior din Portugalia, Serviciul Energetic pentru Reglementarea Entităților ERSE , ERSAR-autoritatea de reglementare a serviciilor de alimentare cu apă și deșeuri, ANACOM-Autoritatea Națională pentru Comunicații, printre alte instituții).

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018

Eduniversal_completo.jpg

De ce economia întreprinderilor și a concurenței la IBS

  1. Gradul de masterat reprezintă o ofertă unică în panorama universității portugheze, permițând studenților săi o poziție diferită pe piața muncii.

  2. Curriculumul este structurat cu atenție pentru a răspunde nevoilor de formare necesare pentru performanțele profesionale la nivel înalt în acest domeniu de expertiză.

  3. Preocupare puternică de a asigura o interconectare permanentă între conceptele teoretice și metodologice cu realitatea, dând materializarea matricei aplicate a cursului.

  4. O experiență extensivă în domeniul predării și cercetării în domeniile principale ale maestrului.

  5. Participarea la cursul profesioniștilor cu experiență vastă în domeniile științifice acoperite, atât în ​​instituțiile publice, cât și în cele private.

  6. Introducerea într-o școală și o universitate (IBS și ISCTE IUL), care ocupă o poziție de vârf în formarea postuniversitară din Portugalia în domeniile Economie și Management.

  7. Asistență permanentă și de proximitate de către directorul cursului.

Investiție 2020/2021

Investiția în programul complet este de 4.000 €:
2.400 € în primul an academic și 1.600 € în anul universitar 2.

Mita fiecărui an poate fi plătită o singură dată sau în tranșe.

Condiții de acces 2020/2021

• absolvenți în economie sau management care doresc să-și perfecționeze pregătirea în domeniul de specialitate propus aici și / sau să dobândească o pregătire mai aplicată;

• Absolvenții din alte domenii care au un fundal solid în metodele cantitative și care sunt interesați să-și dezvolte cunoștințele în domeniile Economie și Management;

• Profesioniști care trebuie să-și aprofundeze cunoștințele, și anume consultanți; companii mari care îndeplinesc funcții în domeniile planificării și strategiei; managerii întreprinderilor mici și mijlocii; cadrele organizațiilor sectoriale și, în sfârșit, personalul administrației publice care îndeplinește funcții legate de acțiunile sectoriale și corporative și de politicile de reglementare și de concurență.

Procesul de admitere 2020/2021:

Faza I 15 ianuarie - 25 februarie 50 $
A 2-a fază 26 martie - 6 mai 70 USD
Faza a treia 28 mai - 15 iulie 100 USD
Faza a 4-a 6 august - 2 septembrie 150 $

Contacte

Paulo Pires
masters.ibs @ ISCTE -iul.pt
Telefon: (351) 210 464 115

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Iscte Business School is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of econom ... Citeste mai mult

Iscte Business School is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to the corporate world are a distinctive feature of our School. Since the outset, IBS has relied on the support of invited faculty from the business world whose collaboration has provided valuable input for our curricula. Citește mai puţin

Acreditări