Citește Descrierea Oficială

10

În parteneriat cu FENDI

Contur

Designerul de accesorii este obligat să studieze, să analizeze și să interpreteze tendințele modei, să introducă corect o colecție de accesorii într-un peisaj stilistic contemporan. Acest training simulează calea industriei, cercetarea materialelor și tendințelor, studiul noilor tendințe, proiectarea

La sfârșitul antrenamentului - desfășurat în colaborare cu FENDI - studenții vor putea să-și desfășoare o carieră profesională într-un studio de creație, să studieze tendințele, să dezvolte produse sau să ofere birouri și să completeze diferite roluri profesionale care există în industria modei , de la designeri la manager de produs, precum și de proiectare pentru propria afacere.

Gradul de Master de nivel 1 al proiectului Accessory Design își propune să încurajeze abilitățile organizaționale atât din perspectivă de proiectare, cât și din punct de vedere operațional, caracteristici esențiale pentru o figură profesională capabilă să rezolve eficient problemele din cadrul laboratoarelor productive, cu o înțelegere a potențialului creativ și a posibilităților de implementare a proiectelor. Acest curs este recunoscut pe deplin de Ministerul italian ca Master of the First Level cu 60 de credite (CFA / ECTS).

Oportunități profesionale

Acest curs de masterat simulează calea industriei, cercetarea esențială a materialelor și tendințelor, dezvoltarea de noi tendințe, înțelegerea pieței, proiectarea, evoluțiile tehnice și experimentarea comunicării produsului specializat.

Elevii de la sfârșitul formării vor putea să urmeze o carieră profesională ca parte a unei echipe într-un studio creativ de design de accesoriu ca designer, cercetător sau implicat în dezvoltarea de produse.

La care

Acest curs de Master este destinat celor care au absolvit cu succes un grad recunoscut, într-un domeniu de domeniu relevante pentru acest curs, și doresc să studieze cu scopul de a se concentra în serios pe o carieră de design costum:

  • Elevii care au absolvit cu succes o diplomă de licență în domeniul Arte / Design sau o disciplină legată de cursul Master: DA.
  • Umanistice și studenți de arte liberale care au absolvit cu succes un curs de licență care nu este legat de domeniul de specialitate al Maestrului: DA, dacă este acceptat de către Comitetul de curs.
  • Industria Profesioniștilor din domeniu și studenții care nu au absolvit o diplomă de licență recunoscută, dar cursuri private în cadrul disciplinei: DA, dacă sunt acceptate de Comitetul cursurilor și vor fi eligibile să primească un certificat de participare.

Abordare educațională

Lecții teoretice, seminarii, cu experți în domeniu, ateliere practice, asistență unică la nivel de ghid îndrumat și studiu individual, vizite la unitățile de producție din industrie, galerii și expoziții fac cursul vibrant și relevant pentru subiect.

Datorită cererii și a unui număr închis de locuri disponibile (pentru a menține calitatea la acest nivel ridicat de studiu) pentru a avea acces la curs, este necesară finalizarea cu succes a unei evaluări de admitere, interviu și prezentarea unui Portofoliu.

La sfârșitul Maestrului, elevii vor primi diploma de master I de nivel I, acordată de Costumul Academiei

Durată

Durata cursului este un an academic, iar frecventarea este obligatorie, însă, pentru a fi acceptată la evaluările finale studenții trebuie să aibă cel puțin 80% participare dovedită.

Procedura de înscriere

După ce ați completat cererea de informații pe site-ul nostru, candidații vor fi contactați de la Biroul de Informații, Marketing și Orientare care îi va invita la un interviu. Interviul poate fi luat în campus sau prin videoconferință și va fi cu coordonatorul programului MASTER.

Elevii vor trebui să aducă sau să trimită prin e-mail la info@accademiacostumeemoda.it următoarele informații:

  • curriculum vitae
  • portofoliul
  • motivația scrisă
  • curriculum-ul universitar precedent - examene etc.
  • Certificat / diplomă de licență
  • Un document valabil (pașaport)

Pentru studenții din afara Europei, Accademia le va oferi toată asistența necesară pentru a aplica pentru studentul VISA.

După ce a trecut procesul, elevul va primi toată documentația necesară pentru finalizarea procedurii. Rezultatele vor fi comunicate în termen de 7 zile de la data interviului.

Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 4 mai multe cursuri de la Accademia Costume & Moda »

Ultima actualizare May 9, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Noem. 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date